Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

STRAJKI, STRAJECZKI.....

Paty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 413
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

osobiscie nie znam nauczyciela ktory pracuje 18h. teraz w szkolach cyrk-presja egzaminacyjna, papierologia, projekty-cale wieczory w komputerze, sprawdzanie prac, opracowania wlasne-a niektorzy maja stale wizję belfra co czyta z ksiązki. Pracując u prywaciaza 40h odpoczywam:) w porownaniu z 18 w szkole. Kiedys znajomego, co zawsze te 18 h podnosil, zaprosilam zeby poopowiadal o pracy w firmie do najfajniejszej klasy. Po 20 minutach rzucal mi blagalne spojrzenie. W klasie lekko problematycznej walczyl o zycie. Do zz go nie zabralam. Powiedzial,ze zazdroscil 18h ale sam tak pracowac by nie chcial. Przemyslcie to, czy wy byscie chcieli:)

Ludzie, żescie temat rozwinęli ,że hej!

Kaśka udźwignęłaś wywody gegusia i paty... że Cię nie poniosło, to uwierzyć trudno :o ??????????? ja bym nie zdzierżyła, Ty wiesz, Ty kup coś od paty i bedzie git :D

Pozdrawiam z nieco odmiennej grupy zawodowej, tudzież budżetowej :wink:

nie poniosło mnie, bom jest nauczycielem dyplomowanym, PROFESJONALISTKĄ

takie gadki nie są mi obce :D

ale jak ja mam coś od Paty kupić, skoro jestem najgorszym klientem???

nic nie będzie pasiło :lol: :lol:

cholerka, zapomniałam :oops: ale paty rozbudziła moją ciekawość... Ty, Kasia, Ty lepiej powiedz czemu WY nauczyciele wybrzydzacie jak to COŚ kupujecie, hę ???

bo my som takie wredne ludzie wiesz :lol:

nas na studiach uczą, żeby się czepiać, wymyślać, itp :lol: :lol:

a tak swoją drogą, to ciekawe czym Paty handluje, niee??? :roll:

cholerka, zapomniałam :oops: ale paty rozbudziła moją ciekawość... Ty, Kasia, Ty lepiej powiedz czemu WY nauczyciele wybrzydzacie jak to COŚ kupujecie, hę ???

zastanów się przy wyborze czego jesteś najbardziej niezdecydowana.........? :wink:

nie mówię tego złośliwie ale z moich długoletnich obserwacji nauczycielki są najcięższymi klientkami ............niezdecydowane, rzadko mające sprecyzowane potrzeby, ogromne trudności z wyborem, myślą po kilka dni, przesypiają sie z problemem ( może z mężem :wink: ), przychodzą po kilka razy , dokonując zakupu i tak w 100% nie są zadowolone........

zastanów się przy wyborze czego jesteś najbardziej niezdecydowana.........? :wink:

hmmmm, wychodzi mi , ze handlujesz płytkami.......... :lol:

mnie to czasami i mąż nie wystarczy... żeby sie przespac i wyboru dokonać 8)

ale ja nie nauczyciel - chociaż to moje marzenie z czasów studiów...to może tez sie liczy...bo drugiej takiej niezdecydowanej jak ja to ze świeczką szukać...

bosze żebym ja jednak u Ciebie majtek nie wybierala... 8)

a na serio - Paty - to jakies takie głupawe się robi... :-?

Kaśka - no dej se spokój - powiedz żeś głupia i leniwa i taki jest twój cel życiowy darmozjadzie jeden - może jednak reszcie ulży bo utarg słaby w tym miesiącu byl i na Vat nie starczyło... 8) a wiadomo - natura nie znosi pustki... 8)

mnie to czasami i mąż nie wystarczy... żeby sie przespac i wyboru dokonać 8)

ale ja nie nauczyciel - chociaż to moje marzenie z czasów studiów...to może tez sie liczy...bo drugiej takiej niezdecydowanej jak ja to ze świeczką szukać...

bosze żebym ja jednak u Ciebie majtek nie wybierala... 8)

a na serio - Paty - to jakies takie głupawe się robi... :-?

Kaśka - no dej se spokój - powiedz żeś głupia i leniwa i taki jest twój cel życiowy darmozjadzie jeden - może jednak reszcie ulży bo utarg słaby w tym miesiącu byl i na Vat nie starczyło... 8) a wiadomo - natura nie znosi pustki... 8)

normalnie joan, masz u mnie drina :lol: :lol: