lump praski 13.03.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Bo ja odebralam najlepsza edukacje na swiecie na trzepaku, przy smietniku !Te biedne dzieci milionerow i nowobogackich moga mi tylko zazdroscic !! No i mialam swietnych nauczycieli ! ( jak ja ich teraz doceniam !!!!). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 13.03.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Ludzie, żescie temat rozwinęli ,że hej! Kaśka udźwignęłaś wywody gegusia i paty... że Cię nie poniosło, to uwierzyć trudno ??????????? ja bym nie zdzierżyła, Ty wiesz, Ty kup coś od paty i bedzie git Pozdrawiam z nieco odmiennej grupy zawodowej, tudzież budżetowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.03.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Kaśka Ty chyba ta mniejsza a ja ta wieksza bo ja łysieję ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.03.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Pozdrawiam z nieco odmiennej grupy zawodowej, tudzież budżetowej Czyżby trzynasty posterunek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 13.03.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Szkola byla bidna, publiczna - ale sprawa opierala sie na zaufaniu : rodzicow, ze nauczeciel chce dobrze a nauczyciela, ze jak zwroci uwage uczniowi to rodzic go poprze a nie ochrzani .......cos takiego. A po szkole - podworko i trzepak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 13.03.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Z prawdziwą przykrością - nie . Aktorką nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.03.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Nick mnie tak ukierunkował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 13.03.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 osobiscie nie znam nauczyciela ktory pracuje 18h. teraz w szkolach cyrk-presja egzaminacyjna, papierologia, projekty-cale wieczory w komputerze, sprawdzanie prac, opracowania wlasne-a niektorzy maja stale wizję belfra co czyta z ksiązki. Pracując u prywaciaza 40h odpoczywam:) w porownaniu z 18 w szkole. Kiedys znajomego, co zawsze te 18 h podnosil, zaprosilam zeby poopowiadal o pracy w firmie do najfajniejszej klasy. Po 20 minutach rzucal mi blagalne spojrzenie. W klasie lekko problematycznej walczyl o zycie. Do zz go nie zabralam. Powiedzial,ze zazdroscil 18h ale sam tak pracowac by nie chcial. Przemyslcie to, czy wy byscie chcieli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 13.03.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Mayland,my z budżetówki takie "zmyłki" robimy, żeby ludziom z DG życie utrudnić i kompletnie obrzydzić. A 13 posterunek to marzenie każdego policjanta Uwierz mi, wiem co mówię Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.03.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Ludzie, żescie temat rozwinęli ,że hej! Kaśka udźwignęłaś wywody gegusia i paty... że Cię nie poniosło, to uwierzyć trudno ??????????? ja bym nie zdzierżyła, Ty wiesz, Ty kup coś od paty i bedzie git Pozdrawiam z nieco odmiennej grupy zawodowej, tudzież budżetowej nie poniosło mnie, bom jest nauczycielem dyplomowanym, PROFESJONALISTKĄ takie gadki nie są mi obce ale jak ja mam coś od Paty kupić, skoro jestem najgorszym klientem??? nic nie będzie pasiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 13.03.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 cholerka, zapomniałam ale paty rozbudziła moją ciekawość... Ty, Kasia, Ty lepiej powiedz czemu WY nauczyciele wybrzydzacie jak to COŚ kupujecie, hę ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.03.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 cholerka, zapomniałam ale paty rozbudziła moją ciekawość... Ty, Kasia, Ty lepiej powiedz czemu WY nauczyciele wybrzydzacie jak to COŚ kupujecie, hę ??? bo my som takie wredne ludzie wiesz nas na studiach uczą, żeby się czepiać, wymyślać, itp a tak swoją drogą, to ciekawe czym Paty handluje, niee??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 13.03.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 no właśnie sama się zastanawiam nad tym, ale ja Ci Kasiu nie pomogę, moja grupa budżetowa "jes za gupia" żeby to wiedzieć " tak ludzie muwiom" Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 13.03.2008 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 cholerka, zapomniałam ale paty rozbudziła moją ciekawość... Ty, Kasia, Ty lepiej powiedz czemu WY nauczyciele wybrzydzacie jak to COŚ kupujecie, hę ??? bo my som takie wredne ludzie wiesz nas na studiach uczą, żeby się czepiać, wymyślać, itp a tak swoją drogą, to ciekawe czym Paty handluje, niee??? zastanów się przy wyborze czego jesteś najbardziej niezdecydowana.........? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 13.03.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Paty...ja to godzinami stoje przy torebkach........... a Kasia pewne też napisze co jej przychodzi z trudem, o kupowaniu mówię KASIA, DAWAJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 13.03.2008 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 nie mówię tego złośliwie ale z moich długoletnich obserwacji nauczycielki są najcięższymi klientkami ............niezdecydowane, rzadko mające sprecyzowane potrzeby, ogromne trudności z wyborem, myślą po kilka dni, przesypiają sie z problemem ( może z mężem ), przychodzą po kilka razy , dokonując zakupu i tak w 100% nie są zadowolone........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.03.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 cholerka, zapomniałam ale paty rozbudziła moją ciekawość... Ty, Kasia, Ty lepiej powiedz czemu WY nauczyciele wybrzydzacie jak to COŚ kupujecie, hę ??? bo my som takie wredne ludzie wiesz nas na studiach uczą, żeby się czepiać, wymyślać, itp a tak swoją drogą, to ciekawe czym Paty handluje, niee??? zastanów się przy wyborze czego jesteś najbardziej niezdecydowana.........? hmmmm, wychodzi mi , ze handlujesz płytkami.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 13.03.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 mnie to czasami i mąż nie wystarczy... żeby sie przespac i wyboru dokonać ale ja nie nauczyciel - chociaż to moje marzenie z czasów studiów...to może tez sie liczy...bo drugiej takiej niezdecydowanej jak ja to ze świeczką szukać... bosze żebym ja jednak u Ciebie majtek nie wybierala... a na serio - Paty - to jakies takie głupawe się robi... Kaśka - no dej se spokój - powiedz żeś głupia i leniwa i taki jest twój cel życiowy darmozjadzie jeden - może jednak reszcie ulży bo utarg słaby w tym miesiącu byl i na Vat nie starczyło... a wiadomo - natura nie znosi pustki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.03.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 mnie to czasami i mąż nie wystarczy... żeby sie przespac i wyboru dokonać ale ja nie nauczyciel - chociaż to moje marzenie z czasów studiów...to może tez sie liczy...bo drugiej takiej niezdecydowanej jak ja to ze świeczką szukać... bosze żebym ja jednak u Ciebie majtek nie wybierala... a na serio - Paty - to jakies takie głupawe się robi... Kaśka - no dej se spokój - powiedz żeś głupia i leniwa i taki jest twój cel życiowy darmozjadzie jeden - może jednak reszcie ulży bo utarg słaby w tym miesiącu byl i na Vat nie starczyło... a wiadomo - natura nie znosi pustki... normalnie joan, masz u mnie drina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 13.03.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Kaśka udźwignęłaś wywody gegusia i paty... że Cię nie poniosło, to uwierzyć trudno ??????????? ja bym nie zdzierżyła, Bo trzeba twardym być a nie mientkim . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts