Paty 13.03.2008 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 mnie to czasami i mąż nie wystarczy... żeby sie przespac i wyboru dokonać ale ja nie nauczyciel - chociaż to moje marzenie z czasów studiów...to może tez sie liczy...bo drugiej takiej niezdecydowanej jak ja to ze świeczką szukać... bosze żebym ja jednak u Ciebie majtek nie wybierala... a na serio - Paty - to jakies takie głupawe się robi... Kaśka - no dej se spokój - powiedz żeś głupia i leniwa i taki jest twój cel życiowy darmozjadzie jeden - może jednak reszcie ulży bo utarg słaby w tym miesiącu byl i na Vat nie starczyło... a wiadomo - natura nie znosi pustki... ja utarg słaby to i vat niewielki........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.03.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Paty, no co z tymi płytkami?? Zgadłam??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 13.03.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 mnie to czasami i mąż nie wystarczy... żeby sie przespac i wyboru dokonać ale ja nie nauczyciel - chociaż to moje marzenie z czasów studiów...to może tez sie liczy...bo drugiej takiej niezdecydowanej jak ja to ze świeczką szukać... bosze żebym ja jednak u Ciebie majtek nie wybierala... a na serio - Paty - to jakies takie głupawe się robi... Kaśka - no dej se spokój - powiedz żeś głupia i leniwa i taki jest twój cel życiowy darmozjadzie jeden - może jednak reszcie ulży bo utarg słaby w tym miesiącu byl i na Vat nie starczyło... a wiadomo - natura nie znosi pustki... normalnie joan, masz u mnie drina O, nie. Jestes przecież dopiero co zaleczona - wiadomo - nauczycielki to pijaczki. i to dzięki forum wyszlas niedawno co z tego ciągu - czytałam , czytałam co wy tam wyprawiałyscie z rrmi i reszta... wiesz - CBA ma oko na wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.03.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Jestes przecież dopiero co zaleczona - wiadomo - nauczycielki to pijaczki. i to dzięki forum wyszlas niedawno co z tego ciągu - czytałam , czytałam co wy tam wyprawiałyscie z rrmi i reszta... wiesz - CBA ma oko na wszystko... ehkm, to tylko takie degustacje za moją 13tkę piłyśmy rrmi to przeciez jej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 13.03.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 A, nie. Nauczycielowi z powolania zalezy na tym zeby uswiadomic, ze bez dobrze oplacanej budzetowki nie ma nowoczesnego panstwa ( kondycja budzetowki - to kondycja panstwa) no a poza tym budzetowka rowniez nakreca koniunkture - n o i to tez jest tak - zainwestujesz np w lepsze szkoly, ogolne i zawodowe, masz lepiej wyuczona i wychowana mlodziez - wieksze bezpieczenstwo na ulicach, lepiej wyszkoleni urzednicy....tylko problem w tym, ze takie inwestycje nie zwracaja sie po roku ani po dwoch. Long term gratification. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ProStaś 13.03.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Joan musi być: a/ komornikiem b/ dzielnicowym' c/ CBA Stawiam na albo jest .... PROROKIEM... Paty.. dlaczego pojawiło się kontra w temacie ? Nie jest kontra, nie może być. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.03.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Long term gratification. True, but not everybody here can understand these words. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 13.03.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 No wlasnie jaka kontra ???? Jedna bez drugiej nie funkcjonuje !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 13.03.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 ja utarg słaby to i vat niewielki........ to chyba tym bardziej boli - sie czlowiek stara, nic nie zarobi a tu jeszcze od ust skarbówka nędzny grosz odbiera... No nie ma letko nie ma. Żeby nie było wątpliwości - jestem za zmianami - i Tu i Tu. Biadolenie i obrzucanie się blotem NIC nie da. NIC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.03.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Upomnienie do joan , prosze dyskutowac w temacie , a nie plotki roznosic Gdyby Kaska nie byla donosicielka to nawet bym nie wiedziala W temacie sie nie wypowiadam , bo co moge mowic ? Moja przygoda z dzialalnoscia gospodarcza rozpoczela sie ponad 18 lat temu. To chyba wiadomo co mysle . Na panstwowym pracowalam kilka miesiecy , w banku. Jak tak posiedzialam sobie z tymi paniami i popatrzylam , i posluchalam tych plotek codziennie to tyle mnie tam widzeli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 13.03.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 No to : rezultat odroczony w czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.03.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 ja utarg słaby to i vat niewielki........ to chyba tym bardziej boli - sie czlowiek stara, nic nie zarobi a tu jeszcze od ust skarbówka nędzny grosz odbiera... No nie ma letko nie ma. Żeby nie było wątpliwości - jestem za zmianami - i Tu i Tu. Biadolenie i obrzucanie się blotem NIC nie da. NIC. Nie no, my jednak musimy się kiedyś napić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.03.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Też myślę, że to nie ładnie zmieniać temat wątku i to jeszcze w taki sposób... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.03.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Na panstwowym pracowalam kilka miesiecy , w banku. Jak tak posiedzialam sobie z tymi paniami i popatrzylam , i posluchalam tych plotek codziennie to tyle mnie tam widzeli . Ty niewdzięczna Ty!!! 13tka, fundusz socjalny, wszytko normalnie same przywileje, a TY CO??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 13.03.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Jezu, Kaśka nie pisz o tych 13-tkach , może nie wszyscy wiedzą, po co ich BOGACTWEM w oczy kłuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.03.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Też myślę, że to nie ładnie zmieniać temat wątku i to jeszcze w taki sposób... a ja myślałam ( znowu naiwnie), że wezmiemy teraz na tapetę więźniów, rolników i bezrobotnych już wcześniej o tym pisałam, ale jakoś dziwnie nikt nie podjął tego tematuz wyjątkiem lupma, ale wiadomo, łona z nami czyma to się nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.03.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Jezu, Kaśka nie pisz o tych 13-tkach , może nie wszyscy wiedzą, po co ich BOGACTWEM w oczy kłuć a powkurzam ich trochę, a co!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.03.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 A ja tam bardzo miło budżetówkę wspominam Szkoda mi jej, bo tam fajnie było, prawie jak u mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.03.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Ja to nie mam takiego powołania jak Ty Myśle, że trzeba patrzeć troszke dalej niż na czubek swojego własnego nosa czy podwórko sąsiada a wtedy mozna więcej zauważyć. Ale to trzeba chcieć samemu i do tego nikogo sie nijak nie przekona, nawet kupując lornetkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 13.03.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Nie trzymam z nikim. Jestem sobie sterem, zeglarzem, okretem. Ale nie jestem samotna wyspa. O ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts