Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

STRAJKI, STRAJECZKI.....

Paty

Recommended Posts

mnie to czasami i mąż nie wystarczy... żeby sie przespac i wyboru dokonać 8)

ale ja nie nauczyciel - chociaż to moje marzenie z czasów studiów...to może tez sie liczy...bo drugiej takiej niezdecydowanej jak ja to ze świeczką szukać...

bosze żebym ja jednak u Ciebie majtek nie wybierala... 8)

a na serio - Paty - to jakies takie głupawe się robi... :-?

Kaśka - no dej se spokój - powiedz żeś głupia i leniwa i taki jest twój cel życiowy darmozjadzie jeden - może jednak reszcie ulży bo utarg słaby w tym miesiącu byl i na Vat nie starczyło... 8) a wiadomo - natura nie znosi pustki... 8)

ja utarg słaby to i vat niewielki........

• Odpowiedzi 413
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

mnie to czasami i mąż nie wystarczy... żeby sie przespac i wyboru dokonać 8)

ale ja nie nauczyciel - chociaż to moje marzenie z czasów studiów...to może tez sie liczy...bo drugiej takiej niezdecydowanej jak ja to ze świeczką szukać...

bosze żebym ja jednak u Ciebie majtek nie wybierala... 8)

a na serio - Paty - to jakies takie głupawe się robi... :-?

Kaśka - no dej se spokój - powiedz żeś głupia i leniwa i taki jest twój cel życiowy darmozjadzie jeden - może jednak reszcie ulży bo utarg słaby w tym miesiącu byl i na Vat nie starczyło... 8) a wiadomo - natura nie znosi pustki... 8)

normalnie joan, masz u mnie drina :lol: :lol:

O, nie.

Jestes przecież dopiero co zaleczona - wiadomo - nauczycielki to pijaczki. :lol: i to dzięki forum wyszlas niedawno co z tego ciągu - czytałam , czytałam co wy tam wyprawiałyscie z rrmi i reszta... 8) :lol: wiesz - CBA ma oko na wszystko... :wink:

Jestes przecież dopiero co zaleczona - wiadomo - nauczycielki to pijaczki. :lol: i to dzięki forum wyszlas niedawno co z tego ciągu - czytałam , czytałam co wy tam wyprawiałyscie z rrmi i reszta... 8) :lol: wiesz - CBA ma oko na wszystko... :wink:

:oops: :oops: :oops:

ehkm, to tylko takie degustacje 8)

za moją 13tkę piłyśmy

rrmi to przeciez jej nie ma :lol:

A, nie. Nauczycielowi z powolania zalezy na tym zeby uswiadomic, ze bez dobrze oplacanej budzetowki nie ma nowoczesnego panstwa ( kondycja budzetowki - to kondycja panstwa) no a poza tym budzetowka rowniez nakreca koniunkture - n o i to tez jest tak - zainwestujesz np w lepsze szkoly, ogolne i zawodowe, masz lepiej wyuczona i wychowana mlodziez - wieksze bezpieczenstwo na ulicach, lepiej wyszkoleni urzednicy....tylko problem w tym, ze takie inwestycje nie zwracaja sie po roku ani po dwoch. Long term gratification.

to chyba tym bardziej boli - sie czlowiek stara, nic nie zarobi a tu jeszcze od ust skarbówka nędzny grosz odbiera... :-? No nie ma letko nie ma.

Żeby nie było wątpliwości - jestem za zmianami - i Tu i Tu. Biadolenie i obrzucanie się blotem NIC nie da. NIC. :-?

Upomnienie do joan , prosze dyskutowac w temacie , a nie plotki roznosic :D

Gdyby Kaska nie byla donosicielka to nawet bym nie wiedziala :roll: :wink:

W temacie sie nie wypowiadam , bo co moge mowic ?

Moja przygoda z dzialalnoscia gospodarcza rozpoczela sie ponad 18 lat temu.

To chyba wiadomo co mysle .

Na panstwowym pracowalam kilka miesiecy , w banku.

Jak tak posiedzialam sobie z tymi paniami i popatrzylam , i posluchalam tych plotek codziennie to tyle mnie tam widzeli .

to chyba tym bardziej boli - sie czlowiek stara, nic nie zarobi a tu jeszcze od ust skarbówka nędzny grosz odbiera... :-? No nie ma letko nie ma.

Żeby nie było wątpliwości - jestem za zmianami - i Tu i Tu. Biadolenie i obrzucanie się blotem NIC nie da. NIC. :-?

Nie no, my jednak musimy się kiedyś napić :lol:

Na panstwowym pracowalam kilka miesiecy , w banku.

Jak tak posiedzialam sobie z tymi paniami i popatrzylam , i posluchalam tych plotek codziennie to tyle mnie tam widzeli .

Ty niewdzięczna Ty!!!

13tka, fundusz socjalny, wszytko normalnie same przywileje, a TY CO??? :lol: :lol: :lol: :lol:

Też myślę, że to nie ładnie zmieniać temat wątku i to jeszcze w taki sposób...

a ja myślałam ( znowu naiwnie), że wezmiemy teraz na tapetę więźniów, rolników i bezrobotnych :D :D

już wcześniej o tym pisałam, ale jakoś dziwnie nikt nie podjął tego tematuz wyjątkiem lupma, ale wiadomo, łona z nami czyma to się nie liczy :lol:

Ja to nie mam takiego powołania jak Ty :lol:

Myśle, że trzeba patrzeć troszke dalej niż na czubek swojego własnego nosa czy podwórko sąsiada a wtedy mozna więcej zauważyć.

Ale to trzeba chcieć samemu i do tego nikogo sie nijak nie przekona, nawet kupując lornetkę.