sierzant36 15.03.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 a geguś to fajny jest, niee?? noo, zajebisty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 15.03.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 eeeee, ja wcale nie napisałam, ze "super" moderator mnie wyciął słowo, zmieniam, na zajefajny, może załapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 15.03.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Wybaczcie lecz nie mogłem się oprzeć by o tym nie napisać. Bez urazy Pozdrawiam Ależ nie opieraj się, wal śmiało My z budżetówki to przyzwyczajeni jesteśmy do takich odzywek i zahartowani w bojach Urazy nie chowamy Też pozdrawiamy Innymi słowy - ja też z tych zahartowanych ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 15.03.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 a jest co nowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 16.03.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 a jest co nowego? a nic nie ma, wątek umarł śmiercią naturalną, a budżetówka na jutro do roboty się szykuje koniec leniuchowania, niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.03.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 a jest co nowego? a nic nie ma, wątek umarł śmiercią naturalną, a budżetówka na jutro do roboty się szykuje koniec leniuchowania, niestety no co wy? przecież od czwartu macie wolne w szkole ofkors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.03.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 a jest co nowego? a nic nie ma, wątek umarł śmiercią naturalną, a budżetówka na jutro do roboty się szykuje koniec leniuchowania, niestety no co wy? przecież od czwartu macie wolne w szkole ofkors Majka, no czepiasz się trza iść dziś, jutro i w środę Dopiero potem wolne aż do wtorku Chyba, ze ktoś nie idzie bo chory na ten przykład jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.03.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 a jest co nowego? a nic nie ma, wątek umarł śmiercią naturalną, a budżetówka na jutro do roboty się szykuje koniec leniuchowania, niestety no co wy? przecież od czwartu macie wolne w szkole ofkors Majka, no czepiasz się trza iść dziś, jutro i w środę Dopiero potem wolne aż do wtorku Chyba, ze ktoś nie idzie bo chory na ten przykład jest ja to tylko w poniedziałek będę miał wolne ale ja też z tych strajkujących i nie lubianych od ekogroszków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 17.03.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 I tu sie kochani mylicie, ani do wtorku, ani do czwartku, tylko do przyszłego poświątecznego piątku...zachomikowało się co nieco urlopu z tamtego roku :lol:wolne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 17.03.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 trza iść dziś, jutro i w środę Dopiero potem wolne aż do wtorku Jeszcze się dobrze nie rozpędzą, a już hamulce zaciągnięte na maxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.03.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 I tu sie kochani mylicie, ani do wtorku, ani do czwartku, tylko do przyszłego poświątecznego piątku...zachomikowało się co nieco urlopu z tamtego roku :lol:wolne!!! o Ty nierobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 17.03.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 urlopu z tamtego roku :lol:wolne!!! Łomatko , z tamtego roku? Kiedy ja wybiorę za 2006? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sierzant36 17.03.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 geguś, jak miło myslałam żes się do reszty w robocie zapomniał. chłopie, w budzetówce dbają o siły witalne swoich pracowników, do końca marca mus jest na zaległy urlop iść co i Tobie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 17.03.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Mnie sił nie brak. Wiecie ile jej trzeba mnieć , aby taką wypłatę unieść i donieść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 17.03.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 I tu sie kochani mylicie, ani do wtorku, ani do czwartku, tylko do przyszłego poświątecznego piątku...zachomikowało się co nieco urlopu z tamtego roku :lol:wolne!!! Ach ten art. 168 Kodeksu pracy.... W budżetówce pracownik urlop musi wykorzystać. Z protokołów pokontrolnych PIP wynika, że u drobnego prywatnego pracodawcy często wystarczy, by pracownik podpisał wniosek o urlop i karnie przyszedł do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.03.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 To pewnie wina tego pracownika, że musi ten urlop wykorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 17.03.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 by pracownik podpisał wniosek o urlop i karnie przyszedł do pracy. Dokładnie. I bierze dwie wypłaty w miesiącu. To jest tzw 13 w budżetówce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 17.03.2008 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Pracownicy Fiata chcą po tysiąc złotychmac2008-03-17, ostatnia aktualizacja 2008-03-17 21:48 Idą święta, a my nie mamy pieniędzy, żeby się do nich przygotować - skarżyli się w poniedziałek pracownicy i związkowcy pikietujący pod siedzibą fabryki Fiat-GM Powertrain w Bielsku-Białej. Grożą strajkiem. ..... http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,5032693.html Kruca fuks - przeca to nie budżetówka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 18.03.2008 00:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Prawda jest jak dupa- każdy ma swoją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 18.03.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Pracownicy Fiata chcą po tysiąc złotych Kruca fuks - przeca to nie budżetówka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts