OK 18.03.2008 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Pracownicy Fiata chcą po tysiąc złotych Kruca fuks - przeca to nie budżetówka ! Ja też chcę tysiąc złotych!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 18.03.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Ja też chcę tysiąc złotych!!! Tak słabo się cenisz? Dzisiaj podobno lekarze znowu strajkowali w mazowieckim okręgu nierobów . Koś ich do niewolniczej pracy zmuszał ponad wyznaczone godziny. Ja się pytam: kto i kiedy zalegalizował niewolnictwo w tym kraju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.03.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Ja też chcę tysiąc złotych!!! Tak słabo się cenisz? Podwyżki chcę tysiąc złotych Na więcej podwyżki mi się nie chce robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.03.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 q....wa proszę sie nie śmiać. Dostałam podwyzkę Dzisiaj wpłyneła na konto. Służba cywilna-mazowieckie. Moja podwyżka to....uwaga.....proszę głęboki oddech i zająć miejsca siedzące....... 77,34zł za dwa miesiace (wyrównanie styczeń-luty) Zapraszam chętnych do pracy w urzedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 18.03.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 77,34 ...hmm ale z drugiej strony możną za to kupić ze dwie flaszki, zapitkę i kilko niezłej kiełbaski .....pozdrawiam urzędników ps. moja żona 2 kwietniu też odstanie wyrównanie ...starczy może na ...cztery flaszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.03.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 q....wa proszę sie nie śmiać. Dostałam podwyzkę Dzisiaj wpłyneła na konto. Służba cywilna-mazowieckie. Moja podwyżka to....uwaga.....proszę głęboki oddech i zająć miejsca siedzące....... 77,34zł za dwa miesiace (wyrównanie styczeń-luty) Zapraszam chętnych do pracy w urzedzie Uważaj, żeby Ci woda sodowa nie uderzyła do łba Normalnie nie będziesz wiedziała, co z kasą robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 18.03.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Podwyżki chcę tysiąc złotych Brutto czy netto. Bo to wielka różnica jest . Na więcej podwyżki mi się nie chce robić "Panie Boże, spraw aby mi się chciało tak jak mi się nie chce". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.03.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 No i nie wiem co robić Zaczęłam od napisania dzisiaj cv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.03.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Podwyżki chcę tysiąc złotych Brutto czy netto. Bo to wielka różnica jest . Na więcej podwyżki mi się nie chce robić "Panie Boże, spraw aby mi się chciało tak jak mi się nie chce". Może być netto Jakby mi się chciało tak, jak mi się nie chce, to bym w złotych butach chodziła Mayland, krok w dobrym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 18.03.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 No i nie wiem co robić Zaczęłam od napisania dzisiaj cv http://emoty.blox.pl/resource/upup.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 18.03.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 http://img515.imageshack.us/img515/9821/menelep013is1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.03.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Mam wszelkie uprawnienia i doświadczenie dla służb bhp, wykształcenie pedagogiczne do tego, uprawnienia inspektora ochrony przeciwpożarowej oraz zajmuje się zamówienaimi publicznymi. Piszę siwz, prowadzę całe postępowania od a do z. Na bieżąco kursy i szkolenia z tego zakresu. Sprawy administracyjno-organizacyjne także (przeglądy, umowy, serwisy, ubezpieczenia) Rozliczenia samochodów służbowych, ochrona środowiska itp itd Szukam pracy w mazowieckim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 18.03.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Mam wszelkie uprawnienia i doświadczenie dla służb bhp, wykształcenie pedagogiczne do tego, uprawnienia inspektora ochrony przeciwpożarowej .... powaga ?? ... mnie mój szef pół roku temu "uszczęśliwił" dodaniem do zakresu obowiązków BHP, będę mógł ewentualnie liczyć na pomoc w tej działce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.03.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Ale żeby zajmować sie bhp musisz mieć w tym keirunku wykształcenie i praktykę Mniemam, że takowe posiadasz więc możemy się konsultować jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts