Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

STRAJKI, STRAJECZKI.....

Paty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 413
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

q....wa proszę sie nie śmiać. Dostałam podwyzkę :roll: Dzisiaj wpłyneła na konto. Służba cywilna-mazowieckie. Moja podwyżka to....uwaga.....proszę głęboki oddech i zająć miejsca siedzące....... 77,34zł za dwa miesiace (wyrównanie styczeń-luty) :o :roll:

Zapraszam chętnych do pracy w urzedzie :roll:

q....wa proszę sie nie śmiać. Dostałam podwyzkę :roll: Dzisiaj wpłyneła na konto. Służba cywilna-mazowieckie. Moja podwyżka to....uwaga.....proszę głęboki oddech i zająć miejsca siedzące....... 77,34zł za dwa miesiace (wyrównanie styczeń-luty) :o :roll:

Zapraszam chętnych do pracy w urzedzie :roll:

Uważaj, żeby Ci woda sodowa nie uderzyła do łba :o

Normalnie nie będziesz wiedziała, co z kasą robić :roll:

Podwyżki chcę tysiąc złotych :lol:

Brutto czy netto. Bo to wielka różnica jest ;).

Na więcej podwyżki mi się nie chce robić :lol: :lol: :lol:

"Panie Boże, spraw aby mi się chciało tak jak mi się nie chce".

:)

:lol:

Może być netto :lol:

Jakby mi się chciało tak, jak mi się nie chce, to bym w złotych butach chodziła 8)

Mayland, krok w dobrym kierunku :lol:

Mam wszelkie uprawnienia i doświadczenie dla służb bhp, wykształcenie pedagogiczne do tego, uprawnienia inspektora ochrony przeciwpożarowej oraz zajmuje się zamówienaimi publicznymi. Piszę siwz, prowadzę całe postępowania od a do z. Na bieżąco kursy i szkolenia z tego zakresu. Sprawy administracyjno-organizacyjne także (przeglądy, umowy, serwisy, ubezpieczenia) :roll: Rozliczenia samochodów służbowych, ochrona środowiska itp itd :roll:

Szukam pracy w mazowieckim :lol:

Mam wszelkie uprawnienia i doświadczenie dla służb bhp, wykształcenie pedagogiczne do tego, uprawnienia inspektora ochrony przeciwpożarowej ....

powaga ?? ... mnie mój szef pół roku temu "uszczęśliwił" dodaniem do zakresu obowiązków BHP, będę mógł ewentualnie liczyć na pomoc w tej działce ? 8)