bobiczek 19.03.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 no co Wy? ile tu żyjecie W tym kraju nie opłaca sie nic i nikomu. Energetyce ciągnąć prądu, gazowni gazu, wodociągom wody a telefonii - kabla. "twardym trzeba być - nie miętkim" Satysfakcja potem jest, 5 lat życia mniej i jest co na forum doradzać Zawsze powtarzam że budowa domu to nie tylko wydawanie pieniędzy. Wyzwania są, problemy..... Każde wyzwanie zrealizowane dla nas na plus - nas wzmacnia, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 20.03.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Ani jedna osoba z moich znajomych i sąsiadów nie miała i nadal nie ma internetu w Erze, Plusie czy Orangu z tych mieszkających w centrum. A prawie wszyscy mieszkaja w centrum. Z tych sieci korzystają akurat ci, co mieszkają za miastem i nie mają neostrady ani telewizji kablowej. Acha, i są tacy, którym to się jednak opłaca. Jest juz jedna firma, która planuje puścic kabel przez moje osiedle. Hm, toś mi namieszała. W centrum jest wieksze "zagęszczenie", więc pewnie statystycznie koszt wychodzi mniejszy. I co innego abonenci mieszkaniowi, a co innego firmy. W Centrum jest więcej firm, a wiadomo, że firmy wiecej korzystają z telefonu czy sieci więc więcej płacą. Opłaca się dla nich inwestować pewnie w każdej technologii. Akurat moja koleżanka w centum korzysta z internetu przez Orange, no jakość taka, że nie ma siły, muszą to poprawić jeśli chcą miec klientów. Że bajzel w większości firm jest, i komórkowych i stacjonarnych, to insza inszość. Nie wiem, jak to jest z radiolinią tepsową. Tepsa jako operator narodowy ma obowiązek dostarczyć telefon, ale internetu juz nie. Pozdrawiam zielony_listek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 22.03.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 i inne kwiatki zwiazane z nasza kochana telekompromitacja http://pl.youtube.com/watch?v=poqSs38HCAs&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmena 26.03.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 W czasach gdy wchodzila neostrada zadzwonila do mnie panienka z tp i zaczela namawiac by takowa zalozyc. Po jakims czasie zlozylam wszystkie papiery i czekalam na odpowiedz. Mimo tego, ze wczesniej mnie namawiali to nie oznaczalo to, ze z automatu dostane co chce. Musialam wystapic z wnioskiem i czekac na decyzje. No i dostalam ja. Odmowna. Zostalam negatywnie zweryfikowana ze wzgledu na zbyt mala wysokosc rachunkow. To po co namawiali? Ktoz to wie.... Bylam w tej dobrej sytuacji, ze w okolicy bylo kilku innych operatorow. Wybralam kogos innego. Na pociagniecie kabla bardzo dlugo czekali ludzie w mojej rodzinie. Tpsa przyspieszyla dopiero gdy w okolicy pojawila sie konkurencja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts