olutka75 01.03.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 wczoraj upadł mi na nią ciężki przedmiot no i stało się- kawałek płytki na środku wyłupał się- czy trzeba wymieniać całość, czy tak zostawić i tylko czymś to wypełnić.. nie wiem, załamałam się.. i to na srodku przedpokoju, na samym widoku..ubytek nie jest duży, ale widoczny..bo to świeża, biała dziurka.. płytki są jaśniutkie szare, ale i tak to widać..załamka! może poradzicie coś..wymiana chyba będzie skomplikowana, bo jak tu wyjąć ze środka dużą płytkę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 01.03.2008 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Wymiana plytki nie jest problemem . Dlatego zazwyczaj kupuje sie kilka plytek ekstra . Jak chcesz to zrobic sama , to na PW opisze Ci , jak to zrobic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olutka75 02.03.2008 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 no sama raczej sie za to nie wezmę, ale może mąż..on twierdzi, ze to duży problem, bo mogą popękać przy skuwaniu płytki obok..chętnie jednak skorzystm z rad na pw..z góry dziekuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 02.03.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Nie jest wcale taki problem, ale może po prostu ubytek jest praktycznie niewidoczny, tylko Ty go dostrzegasz i mąż chce Cię opamiętać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 02.03.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Wymiana plytek nie stanowi specjalnego problemu - jak zobaczylam nasze, kazalam plytkarzom wymienic ze 40 (tak pieknie byly polozone) i jakos sasiednich nie pouszkadzali. Teraz tez mam kilka z uszkodzeniami i powiem Ci, ze na poczatku tez myslalam, ze wszyscy to zobacza (podobnie jak u Ciebie, na samym wejsciu), ale do tej pory tylko ja widze. I tak zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts