asiulka 01.03.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Poradzcie, do jakiej min.wysokości należy wykafelkować kabinę,nie chcę robić tego pod sam sufit,bo nie podobają mi się łazienki z zasady wykafelkowane na okrągło i do samej góry.jak to jest u Was czy 185 wystarczy, czy będzie jednak chlapać powyżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 01.03.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 jedna, moze dwie warstwy plytek powyzej gornej krawedzi kabiny.tj. 25-40cm, około, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SebastianTK 01.03.2008 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 jedna, moze dwie warstwy plytek powyzej gornej krawedzi kabiny. tj. 25-40cm, około, Ja też tak mam - około jedną płytke więcej - czyli mniej więcej 30 cm. A to z powodu deszczownicy która wystaje ponad kabinę. S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 01.03.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Najlepiej wyglądają kafle do wysokości kabiny, deszczownica nie odpryskuje wody tak wysoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 01.03.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 wyrównac kabinę do kafli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek50 01.03.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Powinno być pod sufit , ale tylko w obrębie kabiny . ewentualnie jeden rządek z boku . Kiedyś zrobiłem kafelki równo z kabiną . po 2 latach gościo poprosił aby dokleić pod sam sufit . Bo jak by się nie myć do i tek woda pochlapie ściany . Ale każdy zrobi jak uważa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SebastianTK 01.03.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Najlepiej wyglądają kafle do wysokości kabiny, deszczownica nie odpryskuje wody tak wysoko. Czy nie odpryskuje to nie wiem - przekonam się. Chodzi o to że jest ponad kabiną i ładniej wygląda gdy płytki są do wysokości deszczownicy. Oczywiście moim zdaniem S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
novi_ana 02.03.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 1,85 za nisko.. ja mam 2m równo z szybą, a główkę prysznica niżej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts