Trajkotka 05.08.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 hej, lilan pogoda była dla nas niezbyt łaskawa, ale co za ulga jak się widzi beton w ziemi, no nie? ... mimo deszczu piękne ławy Wam wyszły! ... co do pokoju na dole, to nasz pewnie będzie pokojem komputerowym lub małą siłownią ... albo jedno i drugie ... a może pokoik gościnny ... hmmm ... 100 pomysłów na minutę Pozdrowionka gorące! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 05.08.2008 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Trajkotko- rzeczywiście strasznie się cieszyłam na widok betonu w ziemi- chyba zaczyna mi odbijać , a to dopiero początek długiej drogi. Pokoik chyba zostanie mini-siłownią, nie postawię przecież rowerka stacjonarnego w sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trajkotka 06.08.2008 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 mam dokładnie ten sam problem z rowerkiem ... no i Ab-swinga też trzeba gdzieś upchnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 14.08.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Dobrze, że udało się w końcu ruszyć do przodu Zdjęcia już pewnie troche nieaktualne, więc prosimy o świeżynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 15.08.2008 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Mieliśmy trochę urwanie głowy w tym tygodniu, więc nie było jak zamieścić fotek. Ruszyło się niewiele, ale jednak coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 18.08.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Lilan nic nie mówiłaś, że będziecie mieć w domu basen . Życzę rychłego osuszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 25.08.2008 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Lilan nic nie mówiłaś, że będziecie mieć w domu basen . Życzę rychłego osuszenia. Dzisiaj raz na zawsze skończyliśmy z basenami wszelkiej maści Nareszcie mamy strop nad piwnicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 18.09.2008 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Ładnie ruszyliście do przodu. Trzymam w takim razie kciuki za pogodę, żebyście mogli zalać wieniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitu-pitu 20.09.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Zajrzałam po przerwie i wow.. ale basen.. no ja miałam dla odmiany bagno.. nie wiem co gorsze.. oj "zazdraszczam" wam piwnicy ale macie już wysoko..ja nadproża będę miała chyba w przyszłym tygodniu..a strop w pierwszym tygodniu października.. co do ziemi do wykopu..hmm..nam mój tato przywiezie (akurat pracuje w firmie, która obsługuje duże budowy)..ale widziałam, ze ludzie wywieszają ogłoszenia pt.: przyjmę ziemię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamAsia 30.09.2008 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Widzę Lilan, że tak jak my walczycie, by zamknąć dom przed zimą. Życzymy Wam powodzenia i z ciekawością będziemy tu zagladać Zapraszamy do naszej galeri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 30.09.2008 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Jak już zrobią strop to znowu szybko ruszy do przodu. Ładnie Wam idzie Też się nie mogę doczekać, żeby zobaczyć Wasz dach w całej okazałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 30.09.2008 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Adam&Asia byłam w Waszej galerii i widzę, że trudno będzie Was dogonić Monis zastanawiam się właśnie czy zostać przy czarnym dachu, czy może wybrać coś z czerwieni- podobają mi się dachy w trochę pomarańczowym odcieniu, ale jakoś nie potrafię się zdecydować. Chyba zagram w orła i reszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonajarek 30.09.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Ale super pomyśleliscie nad rozwiązaniem dołu a mam na myśli zamianę gabinetu w łazienkę , że też nam nie przyszło nic takiego do głowy ale rozwiązanie uważam świetne , pogody i wytrwałości.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 01.10.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Monis zastanawiam się właśnie czy zostać przy czarnym dachu, czy może wybrać coś z czerwieni- podobają mi się dachy w trochę pomarańczowym odcieniu, ale jakoś nie potrafię się zdecydować. Chyba zagram w orła i reszkę ja chciałam mieć ciemno grafitową dachówkę i gdyby nie to że małż się uparł na jasną a ja chciałam mieć brązowe okna- to taki szaro- czarny dach bym miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 04.10.2008 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 iwonajarek - ostatnie zdjęcia na Waszym blogu są z lipca. Co teraz się dzieje na placu boju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonajarek 04.10.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 chwilowy zastuj... czekamy za oknami, czekamy ...bo bez nich nic nie możemy dalej zdziałać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamAsia 04.10.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 iwonajarek... Z tymi oknami i drzwiami tak już niestety jest !!! My w tym tygodniu w czwartek czekaliśmy z elektrykiem i z gościem od alarmów... i mimo zapewnień i nie przespanej nocy ,"obeszliśmy się smakiem" wrrrrrr !!!! Dopiero następnego dnia okazało się, że... nie wiadomo dlaczego nie przyjechały od producenta. Czekamy do najbliższej środy i temat mamy zamknąć... prawdopodobnie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 04.10.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Ja nie mogę narzekać na szybkość przywiezienia i zamontowania okien i drzwi. W sumie to oni musieli czekać na nas Teraz czekam na doświetlenie, ktore zdrobimy nad drzwiami wejściowymi. Może będzie w tym tygodniu- czekamy na nie dłużej niż na kilkanaście okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitu-pitu 04.10.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Witaj Lilan . Postępy widać...napewno zdążymy wszyscy przed zimą trzeba mnóstwo uporu i wytrwałości, ale damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 05.10.2008 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 My o oknach zaczniemy myśleć w okolicach wiosny 2009 Wszystko rozbija się o fundusze Przed zimą musimy zamknąć dom dachem i wierzę, że to się uda, ale mnóstwo krwi mi się psuje, kiedy ekipie coś wypada Mają jeszcze sporo pracy, a zima tuż, tuż. Zostały do wykonania schody wewnętrzne, kominy, ścianka kolankowa i dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts