lilan 21.03.2010 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Na początek dziękuję za rewizytę . Wiem, że czasami nie wszystkie zdjęcia w moim dzienniku chcą się otworzyć albo otwierają się częściowo - wtedy stosuję odświeżanie i to pomaga. W Hanabi/Hiro najbardziej podobają mi się dekory rokoko, ale przeszukałam Internet wszerz i wdłuż i znalazłam tylko jedno wykonanie i to w czerwieni. Zupełnie czerwonej łazienki to ja nie chcę . Co do Junony, Traveny, Mogano - bardzo mi się podobają. Tak bardzo, że nie przeszkadza mi, że nie będę oryginalna układając je w jednej z łazienek lub przynajmniej w kuchni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natix 22.03.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Co do kuchni jestem takiego samego zdania.Niby fajnie jest ożywić wnętrze jakimś kolorem ale po jakimś czasie z pewnością się to znudzi lub co gorsze taka żarówa może denerwować(mnie na pewno lepiej więc postawić na klasykę(mi się podoba) i ewentualnie kolorowe dodatki, które zawsze przecież można wymienić pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 23.03.2010 05:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Co do kuchni jestem takiego samego zdania.Niby fajnie jest ożywić wnętrze jakimś kolorem ale po jakimś czasie z pewnością się to znudzi lub co gorsze taka żarówa może denerwować(mnie na pewno lepiej więc postawić na klasykę(mi się podoba) i ewentualnie kolorowe dodatki, które zawsze przecież można wymienić pozdrawiam Całkowicie się z tobą zgadzam. Zainwestuję raczej w tło dla dekoracji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 02.04.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Lilan,życzymy na nadchodzące Święta Wielkiej Nocyradości spokojupogody (choćby tylko ducha)cudownych chwil z rodziną i najbliższymiodpoczynkusmacznościzielonościi nadzieiMysza i Niedźwiedź[ATTACH=CONFIG]5[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 03.04.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Lil dziękuję za życzenia i WAM również życzę wszystkiego co najlepsze w te święta i aby kolejne były już w nowym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 04.04.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Lilian, co do wyglądu nowej strony Muratora, podzielam twoje zdanie, próbował od kilku dni odnaleźć wasze dzienniki żeby popatrzec na postępy a tu ZOONG pozdrawiam i Życze spokojnych Świąt oraz Mokrego poniedziałku http://moje-kartki.com.pl/resize.php?img=kartki/91/1/d/1133.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 05.04.2010 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 http://img683.imageshack.us/img683/6196/51662482.gifziękuję za życzenia.http://img127.imageshack.us/img127/6771/m93.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 14.04.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Hej, znalazłam Afrona w fajnej cenie, bo sama się nad nimi zastanawiam, mam nadzieję, że temat płytek (po krakowsku fliz) aktualny http://www.allegro.pl/item990936483_paradyz_kolekcja_affron_super_cena.html Generalnie facet ma fajne ceny i sama muszę pomyśleć o jakiś płytkach .... wreszcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 15.04.2010 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Już myślałam, że nikt tu nie zajrzy po przeprowadzce:( Rzeczywiście ta cena jest kusząca, chociaż mojej połówce te płytki średnio się podobały (czyt. dużo strat przy docinaniu tych największych), tak więc casting w toku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 04.05.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Gratuluję wyboru! Masz to za sobą, szczęściara ;P Piękna ta łazienka w konkurencyjnym dzienniku (chyba krakowski bo poznaje lokalny sklep fliziarski;))Pozdrawiam:) i życzę kolejnych trafnych wyborów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 05.05.2010 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Mam nadzieję, że moja też będzie równie ładna,chociaż nie chciałabym tworzyć wiernej kopii łazienki Ana-76. Początkowo wanna miała być narożna, dlatego alternatywą dla dekorów rokoko jest u mnie mozaika. Wolałabym jednak uniknąć mieszania dużej ilości wzorów w jednym pomieszczeniu, dlatego poważnie zastanawiam się nad prostokątną wanną. Pytanie tylko, czy do takiej wanny będzie pasowała owalna/okrągła ceramika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 05.05.2010 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 (edytowane) Hej, mam ten sam problem. Zdecydowałam się na EGO na dole plus owalna umywalka i na kanciaste elementy na górze (ale wanna ma być asymetryczna). Oszaleć można....niby detale , ale tak naprawdę to one robią klimat miejsca. A odpowiadając na Twoje pytanie to moim zdaniem można zaszaleć z prostokątna wanną i owalną umywalką, zwłaszcza, że rococo ma obłe elementy. Edytowane 5 Maja 2010 przez majamp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 05.05.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Piękna ta łazienka z linku:) i na pewno Twoja też wypadnie super.A ja bym się chyba nie bała dodania mozaiki z tej samej kolekcji na owalnej wannie.A co do łączenia prostokątnej wanny i owalnej umywalki to ja mam tak w obecnej łazience i jakoś mnie to nie razi, wydaje mi się tylko, że wnętrze wanny powinno być wówczas bardziej obłe niż kanciaste:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 06.05.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 łazienka piękna, trzymam kciuki za pozostały wybór wyposażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 07.05.2010 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Wielkie dzięki za Wasze sugestie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 07.05.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Co do pokazanej przez Ciebie ceramiki to zdecydowanie bardziej podobają mi się owale..Chyba jednak tradycjonalistką w tym temacie jestem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 08.05.2010 05:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Taki jeden, który ze mną mieszka też sceptycznie podchodzi do prostokątnych wucetów. Wydaje mi się jednak, że z przyczyn praktycznych, a nie estetycznych:) W przypadku wanny natomiast, jest zupełnie niepraktyczny - woli narożną i to tylko ze względów estetycznych, bo sam zwykle korzysta z prysznica i nie odczuwa potrzeby relaksowania się w wannie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 08.05.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Trudny wybór, ale w każdym wydaniu efekt bedzie ok Ja czekam na fotki. Miłego kupowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 17.05.2010 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Hej....widze, ze buszowalas u mnie w dzienniku i u siebie wklielas moje zdjecie;) Affrony juz sa polozone i sa piekne.... Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 18.05.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 W Castoramie widziałam coś, co przypomina Fragrance, całkiem ładne, chociaż rozmiar nie ten. http://img202.imageshack.us/img202/4728/sdc12390.jpg Hej!! Piękny masz domek... ja zastanawiałam się nad jego budową, bo strasznie mi się podoba tak samo jak piasek pustyni z tej samej pracowni, ale ostatecznie wybraliśmy Granat. Będę do ciebie zaglądać i kibicować!! Co do płytek Dalia, to ja mam je w dolnej łazience... są śliczne, ale ciężko z nich ułożyć wzór... kwiatki nie łączą się w całość moja malutka łazienka, już prawie skończona i powiem szczerze... nienawidzę jej niestety to moja wina, a nie płytek... bo albo miałam złą koncepcję, albo fachowiec źle mnie zrozumiał i wykonał troszkę inaczej niż chciałam, albo fakt,że mnie nie ma na budowie sprawił,że nie mogłam zmienić koncepcji w trakcie, kiedy był jeszcze na to czas!! No albo wszystko na raz.... w każdym razie teraz będę trochę ją upiększać dodatkami w kolorze czerwonym i jakoś się do niej przyzwyczajać Życzę,żeby u Ciebie wszystko było zrobione tak jak chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts