Pitu-pitu 10.05.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Takie równe tempo miałyśmy.. jakiś przestój?? Chyba nie stało się nic poważniejszego..pomijając uciążliwe włamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 12.05.2009 04:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Przestój wynika z braku gotówki W tych okolicznościach dobrze będzie, jeśli przed zimą docieplimy budynek. Tak, jak pisałam wcześniej-wariant bardzo optymistyczny, to przeprowadzka wiosną 2010 roku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytka121 15.05.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 witaj, postepy maci ebardzo duze.mam pytanie co do tarasu. wejscie glowne macie od tarasu?byl murowany z bloczkow i zasypany piachem czy zalany betonem i zasypiany piachem? pozdrawiam serdecznie. ps. parapety sa śliczne[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 15.05.2009 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Edytka121- Wejście główne mamy od tarasu, a właściwie to schody te od frontu i te od ogrodu dopiero powstaną. Jedne będą w pobliżu wejścia do domu, a drugie - te od ogrodu- pomiędzy tzw. jajkiem a szeroką częścią tarasu. Taras przy głównym wejściu wyszedł dzięki zamianie garażu na pokój. Mamy teraz na przedpołudnie taras od wschodu, a na popołudnie taras od zachodu . Najpierw były wylewane ławy, takie jak pod budynek, potem wymurowano bloczki (14 palet ), które zaizolowano czymś czarnym i śmierdzącym . Na koniec do środka wsypany został piasek( 6 wywrotek ). Ps. Parapety też mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 19.05.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Lilan, na tym samym etapie??? Ja jestem baaardzo daleko za Tobą Masz tynki, okna, podłogówkę!!!! Praktycznie niedługo to można wchodzić i mieszkać!!! Muszę się sprężyć, żeby się dogonić w postępach prac... Gratuluję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 22.05.2009 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syczka83 25.05.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Lilan Twój dom jest coraz ładniejszy. Wybrałaś piękny kolor okien i drzwi - tak idealnie współgrają. My musimy uzbroić się w cierpliwość - nadal czekamy na pnb Mam nadzieje, że do 20 czerwca dostaniemy ten papierek, bez którego ani rusz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 28.05.2009 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Życzę krótkiego czekania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 05.06.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Wow, chwilę nie zaglądałam a tu takie postępy! Brawo. Pięknie to wszystko wygląda, a czas begnie tak szybko, że nawet nie zauważysz kiedy wypijesz kawkę na tarasie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 19.06.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 [wpis przeniesiony z dziennika budowy] Witam. Oglądałem fotki waszego domku i powiem szczerze nieźle się zapowiada. Razem z żona też wybraliśmy ten projekt tylko że przez tych urzędników jesteśmy jeszcze w "lesie" Zastanawiam się z jakiego pustaka postawiliście domek i ile go potrzeba. Jesli to nie kłopot to z góry http://forum.muratordom.pl/uzytkownik95862.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 24.06.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Lilian, ostatnio zaniedbujesz swój dziennik , a ja tak czekam na nowe relacje i zdjęcia pozdrawiam i prosze o poprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renia_m86 05.07.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Hej, Twoj Alabaster wyglada super:)Bardzo interesuje mnie piwnica - czy jest ona pod calym domem czy tylko pod jego czescia?Czy mogla bys moze umiescic zdjecie planu piwnicy w swoim dzienniku budowy? Interesuje mnie tez jak wyglada zalatwianie planu piwnicy ile cos takiego kosztuje?Byla bym wdzieczna za odpowiedzi na te pytania. Z gory dziekuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 21.07.2009 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Rafał 24 - dom wybudowaliśmy ze zwykłego pustaka 24.renia_m86 - piwnicę mamy pod częścią domu, tzn. od garażu po pokój dzienny. Spróbuję zeskanować plany piwnicy. Jeśli mi się uda, to na pewno zamieszczę. Jeśli chodzi o załatwianie planu piwnicy, to nie było z tym żadnych problemów. W projekcie, w dziale informacje ogólne jest kilka punktów dotyczących dopuszczalnych zmian w projekcie nie wymagających odrębnej zgody. Między innymi:3. Wprowadzenie częściowego lub całkowitego podpiwniczenia budynku przy zachowaniu poziomu posadzki parteru na wysokości nie przekraczającej 50 cm ponad poziom terenu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renia_m86 22.08.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 dzieki za odpowiec i czekam na zdjecie szkicu piwnicy. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natix 28.10.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 będą jakies nowe zdj z realizacji? chętnie bym zobaczyla w jakim stanie sa wasze schody... na etapie wylewania byly interesujące:) pozdrawiam i prosze o fotki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 03.11.2009 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Ciągle czekamy na przypływ gotówki. Nic się na razie ciekawego nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 21.12.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Niech magiczna noc Wigilijnego WieczoruPrzyniesie Ci spokój i radość.Niech każda chwila Świąt Bożego NarodzeniaŻyje własnym pięknem,A Nowy Rok obdaruje Ciebie i całą Waszą rodzinęPomyślnością i szczęściem.Najpiękniejszych Świąt Bożego NarodzeniaNiech spełniają się wszystkie Twe marzenia.http://img264.imageshack.us/img264/9022/x32fx3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytka121 22.12.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 http://lh3.ggpht.com/_Q7IugVOzgWU/SzCYM7VnToI/AAAAAAAADjI/AlfBJBx0IsE/magicznych%20%283%29.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 03.01.2010 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Serdecznie dziękuję za życzenia. Wam również życzę wszystkiego co najlepsze z okazji Świąt Bożego Narodzenia i Nowego Roku.http://img63.imageshack.us/img63/6587/061224merrychristmas.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 04.02.2010 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Hej Lilian, widzę, że weszłaś z imptem w fazę wykończeniową. Witam w moim świecie. Chrapkę na szarości mam i ja. Szukam gresu do kuchni i holu właśnie w tym odcieniu. Jak znajdziesz coś interesującego to koniecznie pokaż! Pozdrawiam i oby do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts