lilan 07.02.2010 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Majamp- na wiosnę czekam z utęsknieniem, bo to znaczy, że wreszcie będzie własny prąd i woda Bez tego z tym impetem ani rusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 22.02.2010 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 hej, ''wcisne'' ci sie w komentarze bo wyczytalam u dardurdki ze masz dylemat z panelami a ze ten temat przerabialam to moze cos doradze u nas tez budzecik byl ograniczony ale wiedzialam ze chce deski debowe na 200%. Przeszukalam chyba wszystkie mozliwe oferty ale udalo mi sie znalezc deske debowa 22 mm grubosci za ok 109 zl brutto za metr. Fakt ze do tego trzeba doliczyc klej itd, ale maz ulozyl ja sam i jestem super zadowolona (zdjecia w moim dzienniku). Takze powalcz jeszcze, np parkiet jest tanszy od deski, moze akurat znajdziesz cos co ci sie podoba a maz z kominkiem moze poczekac, niech potraktuje kominek jak mebel bez ktorego przez jakis czas mozna zyc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
allex25 22.02.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Witam wszystkich którzy zaczynają, są w trakcie lub już kończą budowę swoich wymarzonych domków. Jestem tu, gdyż również marzę o swoim miejscu na ziemi. A tym marzeniem jest ALABASTER. Zakochałam sie w tym projekcie i juz chyba nie odpuszcze. Od jakiegos czasu śledzę fora i dzienniki budowy Alabastra i im dluzej ogladam tym bardziej jestem przekonana ze chce miec wlasnie taki domek. Mimo iz alabaster wydaje mi sie byc niemal idealny, to rowniez chcialabym wprowadzic w nim kilka zmian. Jedna z nich jest przeksztalcenie garazu na pokoj tak jak zrobila to Lilan. Lilan czy mogłabym prosic o twojego maila gdyz mialabym do Ciebie klika pytan odnosnie zmian jakie wprowadzilas. Bylabym bardzo wdzieczna. Aha, i tez jestem z lubelskiego: Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 23.02.2010 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Hej Googulek. Fajnie, że wpadłaś do mnie Wierz mi, że robię co mogę w kwestii podłogi Allex25 - w pasku pod postem jest mój adres e-mail. Myślę, że będziesz częstszym gościem w moich komentarzach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 23.02.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 jeszcze ci dopisze ze ta deska ktora kupilam to byl dab olejowany (wiec gotowy do polozenia) za 109 zl, czasami panele sa drozsze w kazdym razie, fajna chatka ci sie szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 23.02.2010 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Możesz mi wysłać namiary gdzie to kupiliście? Może być na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 23.02.2010 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 to sa deski z firmy DZIK PODLOGI w Krakowie. Transport byl w cenie, maja inne produkty w ofercie, strona internetowa to chyba http://www.dzikpodlogi.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 23.02.2010 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 26.02.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 witaj Lilina, ale lecicie do przodu zazdroszę , też mamy dylemat co na podłogi położyć wszystko rozbija sie o kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 27.02.2010 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Jeśli Cię to pocieszy, to powiem, że raczej nie wprowadzimy się jeszcze w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 05.03.2010 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Lilian! Ale postęp! Super,może jednak uda się wprowadzić w tym roku? My nie mamy wyjścia, "kredytodawca" dał nam ultimatum grudzień 2010. Widzę, że wprowadzasz oszczędności na etapie wykończeniówki, niestety mnie też to czeka:/ Pewnie moje inspiracje pozostaną w sferze marzeń a nie realizacji. A propos fjane te umywaliki, chyba tez się nad nimi zastanawiałam w Casto ostatnio:) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 06.03.2010 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Lilian! Ale postęp! Super,może jednak uda się wprowadzić w tym roku? My nie mamy wyjścia, "kredytodawca" dał nam ultimatum grudzień 2010. Wydaje mi się, że w naszej umowie też jest podobny zapis . Widzę, że wprowadzasz oszczędności na etapie wykończeniówki, niestety mnie też to czeka:/ Pewnie moje inspiracje pozostaną w sferze marzeń a nie realizacji. A propos fjane te umywaliki, chyba tez się nad nimi zastanawiałam w Casto ostatnio:) Wprowadzam, bo inaczej się nie wprowadzę A co do umywalek... rzeczywiście Castorama w Zamościu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 06.03.2010 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Wprowadzam, bo inaczej się nie wprowadzę A co do umywalek... rzeczywiście Castorama w Zamościu Znam to, właśnie stoczyłam bój poranny z Inwestorem o Ego do łazienki na dole. Znalazłam na allegro fajny zestaw z geberitem i deską wolnoopadającą, ale na razie argumenty trafiają w próżnię Dam mu się przespać z tematem ale nie odpuszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 06.03.2010 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Noce są jeszcze stosunkowo długie. Wszystko się może zdarzyć . Pochwal się, jeżeli zakupy dojdą do skutku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytka121 10.03.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 wiosny każdy wyczekuje z wytęsknieniem, przynajmniej namiastkę wewnątrz sobie sprowadziłam ale za to u Ciebie praca wre nie ma to tamto, mróz nie mróz płytki i kładą tak trzymać. ciekawa jestem Twojej łązienki na dole. fajnie pozmienialiście układ domu. podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 10.03.2010 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 wiosny każdy wyczekuje z wytęsknieniem, przynajmniej namiastkę wewnątrz sobie sprowadziłam ale za to u Ciebie praca wre nie ma to tamto, mróz nie mróz płytki i kładą tak trzymać. Mróz płytkom niestraszny, bo tona węgla już spalona, a teraz wypalają się pozostałe po budowie deski. Temperatura w domu od 16-22 stopni Celsjusza, a w okolicach piecyków jeszcze wyższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 10.03.2010 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 ciekawa jestem Twojej łazienki na dole. fajnie pozmienialiście układ domu. podoba mi się Właśnie próbuję zaplanować układ płytek w obydwu łazienkach. Zastanawiam się jeszcze czy ta planowana przeze mnie ścianka w dolnej łazience jest potrzebna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 13.03.2010 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Hej Lilan, bardzo fajne te Twoje koncepcje łazienkowe. Mam podobne dylematy, czy w szarości, czy w drewnopodobne uderzyć. Myślę, też o białej z ciekawym dekorem. A z Twoich koncepcji podobają mi się wszystkie z Opoczno oprócz tej ostatniej, te paradyża też dziś oglądałam i też fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 14.03.2010 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Te ostatnie z Opoczna już wyrzuciłam. Osobiście bliżej mi do Paradyża, a konkretnie do Junony, Traveny, Mogano. Widzę te płytki w co drugiej łazience u znajomych, ale i tak prawdopodobnie jedna z moich łazienek z nich powstanie. Co do drugiej jeszcze nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 21.03.2010 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Wpadam się przywitać niestety mało wiosennie, bo u mnie za oknem mocno dołująco leje. Lilian część fotek w twoim dzienniku nie działa - albo zupełnie ich nie widać, albo otwiera się tylko część np. 1/4 Co do płytek obejrzałam Twoje propozycje i do łazienki jestem najbardziej za paradyżem hanabi/hiro, affron w wersji szarej też wyglada super A kafle junona/mogano, które też pokazywałaś mam położone w obecnej kuchni i jestem z nich bardzo zadowolona... Z paradyża jest jeszcze bardzo fajna kolekcja delicate/touch, w wersji brązowej, ale nie spełnia Twoich wymogów co do wielkości płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts