lilan 20.05.2010 03:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Mayadaski - rzeczywiście "pożyczyłam" sobie Twoją fotkę. Nawet wiem jak to się stało:) Zdjęcie znalazłam przez wyszukiwarkę, wpisując w grafice hasło "mam affron" i pojawiło się jako drugie:). Mam nadzieję, że się za to nie gniewasz.Kasieńko - dziękuję za odwiedziny. Ostatecznie wybrałam inne płytki, ale ich nawet jeszcze nie zamówiłam. Pędzę teraz pooglądać Twój domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 03.06.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Cześć, Ciekawie sie zapowiada, płyteczki bardzo ładne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 07.06.2010 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Witam się po wojażach i zaniedbaniu forum:(I gratuluję zakupu płytek i pięknej magicznej skrzyneczki z prądem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 15.06.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Lilan, no wreszcie płyteczki zakupione Jak ja Ci zazdroszczę! Ja wciąż bez koncepcji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 18.06.2010 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 cześć Lilian, troszkę mi uciekłaś ) , kiedy planujecie zamieszkać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 19.06.2010 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Witajcie kobietki:) Wreszcie odzyskałam dostęp do internetu. Z przeprowadzką, to tak szybko nie wyjdzie, chociaż na pewno przez następną zimę będziemy już musieli ogrzewać nasz domek. Mamy prąd, ale ciągle czekamy na wodę - w planach jest podłączenie się do wodociągu, ale kiedy dokładnie, tego nie wiedzą nawet najstarsi górale. Na razie mamy zamiar zrobić łazienki, płytki w kuchni, holu i pralni oraz dokończyć centralne i docieplić budynek. Być może uda się jeszcze ułożyć panele i zrobić schody wewnętrzne. Ostatni etap wykończeniówki, czyli drzwi wewnętrzne, meblowanie, tynki zewnętrzne itp. planujemy przy dobrych wiatrach na rok 2011. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 21.06.2010 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Lilan, płyteczki bardzo fajnie się prezentują, kiedy Twoje wymarzone dekorki wylądują na ścianie? Mi znowu wykupili już wybrane płytki w outlecie :/ koncepcji wciąż brak na łazienke na górze, a przeprowadzka za 2 miesiące, chociaż jak patrzę ile jest u Ciebie zrobione to sama zaczynam watpić w to, w co wciąż mocno wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 22.06.2010 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Nie wiem, kiedy dokładnie dekory będą na swoim miejscu - mam jednak nadzieję, że najpóźniej w przyszłym tygodniu będę mogła pochwalić się efektem końcowym:). Na razie też nie mam koncepcji na dolną łazienkę, a czas goni:(Chciałabym w końcu zabrać się za chaszcze wokół domu, ale pogoda na to teraz nie pozwala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 22.06.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 To czekamy na foty gotowej łazienki... przebierając łapkami z niecierpliwości.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 24.06.2010 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Lilan, Zenta z Kludi też mi się podoba do górnej łazienki, bo tam będą kanty;) Tres też jest fajny, a KFA serie Symetric mam teraz w mieszkaniu bardzo fajnie się spisuje- już 4 lata, tylko u nas jest bardzo gorca woda w kranach i muszę zawsze używac dwóch kurków, żeby znaleźć odpowiednią temperaturę, no i czasami zdarza się oparzyć, dlatego teraz będe miała "jednokurkowe". Pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 26.06.2010 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 KFA Symetric poważnie brałam pod uwagę, ale ze względów praktycznych pewnie odpadnie. Szukam czegoś podobnego do Zenty, lub Tresa, ale w niższej cenie. Zobaczę jeszcze ofertę Deante, Ferro, Paffoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 26.06.2010 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Dekorki super, a czy sylwetka w tle to Ty? Zgrabna jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 27.06.2010 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 W tle moja szwagierka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 27.06.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 To przekaż jej, że ma świetne nogi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 28.06.2010 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 13.07.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Widzę, że przyjęłaś opcję spokoju i nie denerwowania się wyczynami fachowców - ja też powoli opadam już chyba w ten stan...A kompleks sportowy - fajnie.. co tam będzie? jakiś basen, siłownie?Tylko pewnie ruch Wam się na ulicy znacząco zwiększy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 14.07.2010 05:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Droga, która jest teraz robiona będzie na razie ślepą uliczką, więc z samochodami na dużą skalę będzie spokój. Chyba trochę przesadziłam ze słowem "kompleks", bo planowane było w tym miejscu boisko z bieżniami i korty. Swoją drogą nie sądzę, żeby ruch był aż tak nasilony, bo miasteczko jest małe i ma już stadion z trybunami z prawdziwego zdarzenia oddany do użytku jakieś 4-5 lat temu. Stadion ten jest wykorzystywany sporadycznie, tzn. od meczu do meczu lub z okazji jakichś uroczystości, poza tym służy jako baza treningowa dla naszej lokalnej drużyny piłki nożnej. Myślę, że z nowego obiektu będą korzystały głównie szkoły:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 22.07.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Ocho, lilian chyba na wakacjach, bo długo się nie odzywa i nie wkleja fotek. Miłego wypoczynku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 22.07.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 ja również czekam na fotki z budowy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 27.07.2010 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Zaniedbałam ostatnio dziennik mój i Wasze, ale mam nadzieję to wkrótce nadrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts