myszonik 27.07.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Lilan wróciłaś Gratuluję wanny.. można już powoli planować kąpiele... a jak idzie wykańczanie łazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 28.07.2010 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Witaj myszonik. Łazienka wykańcza się powoli. W tej chwili zrobione są ściany i podłoga. Do dokończenia została obudowa geberitów i wanny, która przyjedzie jutro lub pojutrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 31.07.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Łazienka coraz piękniejsza, czekam na zdjęcia z niecierpliwością. Pozdrawiam, Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 31.07.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 No łazienka nabiera już konkretnych kształtów:) Jeszcze sprzęciki i będzie można zrobić uroczystą inauguracyjną kąpiel:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 03.08.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Hej, pięknieje Ci ta chatka A jak z bateriami? Zdecydowałaś się na coś? Ja kupiłam Zente i pędzę się pochwalić ostatnimi zakupami do dzienniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 06.08.2010 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Jeszcze się na żadne nie zdecydowałam. To znaczy w ciemno biorę Zentę, gdyby nie hamulec w postaci węża w kieszeni męża:) Za rok o tej porze powinnam się już pluskać w tej wannie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 06.08.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Lilan no ja to muszę nazwać "porewieństwo dusz":D Własnie dziś odebrałam Zente Kupiłam w sklepie internetowym za 247zł, więc nieźle. A poza tym... zamawiam Homme do pralni Jak ty to nazwiesz? BTW Gratuluje wyboru płytek, znam tą ulge doskonale, sama tak miałam jak w końcu zamówiłam płytki do ostatniej łazienki (czasu w sklepach nawet nie podliczam, bo mogłoby wyjść w dniach;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 07.08.2010 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 To na pewno jest "pokrewieństwo dusz":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Archi100 08.08.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 lilan -Bardzo ładny domek! Czy możesz przesłać mi na priva jakieś info o wydatkach? Np. Ile kosztował SSO, potem SSZ, Ile dach (więźba i pokrycie materiał i robota) oraz instalacje hydraulika i prąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.08.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 CześćLilan Rany ale pędzicie Pamiętam problemy działkowe a tu już o problemach dawno śladu nie ma a zaraz będzie parapetówka!!! Super Śliczne te dekory na geberitach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 10.08.2010 05:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Archi100 - dziękuję. Już wysłałam.MonikaC - z tą parapetówką to tak szybko nie pójdzie. Dziękuję za odwiedziny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.08.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 No coś ty idziesz jak burza przecież ja tu już wyczuwam przeprowadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 18.08.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Podglądam i dopinguję, do przeprowadzki już bliżej niż dalej;)POWODZENIA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 20.08.2010 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Z takim dopingiem na pewno szybciej - chociaż nie wiem czy budżet wytrzyma ten pęd do własnego domu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 20.08.2010 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 lilan zazdroszczę Tobie tej konsekwencji w doborze kafli, no i przede wszystkim, że tę ciężką decyzję masz już za sobą Mnie ostatnio zachwyciła z paradyża kolekcja piumetta/piume http://www.paradyz.com.pl/Collection/bathroom/piumetta-piume Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 20.08.2010 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Widziałam wszystkie nowe kolekcje Paradyża - naprawdę są warte grzechu. Chciałam jednak mieć chociaż kropelkę czerwieni w łazience i kiedy zobaczyłam aranżację Hanabi/Geometryk, to od razu zobaczyłam je u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 21.08.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 To ja już nie mogę doczekać się zdjęć Twoich łazienek zrobionych na gotowo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 21.08.2010 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Dzisiaj zaczyna się robić druga łazienka i podłoga w holu, więc mam nadzieję, że pójdzie szybko i żadnych przestojów nie będzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.08.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Cześć lilian koniecznie umieść zdjęcia ku uciesze naszych ślepiów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 22.08.2010 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Co ty moose teraz lilan urządzi nam mały horror, zaczęła jak u Hichkocka pokazaniem kafli i baterii z katalogu, a my z wywieszonym jęzorami będziemy czekały na ich pojawienie się w miejscu docelowym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts