lilan 23.08.2010 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Na razie niestety dysponuję tylko fragmentem zaczynającej się układać dolnej łazienki i kilkoma kaflami Arkesii w przejściu między kuchnią a holem:) http://img816.imageshack.us/img816/6762/sdc14670.jpg http://img833.imageshack.us/img833/7987/sdc14674.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 23.08.2010 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Piękne te kafle... i jedne i drugie:)A nie boisz się, że na tych podłogowych w przejściu będzie masakrycznie widoczny brud? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 23.08.2010 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Jestem tego świadoma, ale całe życie kupowałam dla siebie rzeczy, które miały być przede wszystkim praktyczne. W nowym domu chcę mieć to, co mi się podoba, nawet kosztem częstszego latania na miotle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 23.08.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Będzie pięknie, ale sprzątania nie zazdroszczę - miotłą to ja bym pogoniła tego, co by mi nabrudził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 23.08.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 U mnie od latania na miotle i mopie jest małż, ale jak znam jego nerwicę natręctw na punkcie czystości podłogi to przy takich kaflach chybaby nawet nocował w holu na mopie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 24.08.2010 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Hej, to ja wprowadzam się za miesiąc a Ty jesteś dalej z robotami niż ja;) Super te kafle! Mopy górą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 27.08.2010 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Dzięki dziewczyny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 28.08.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Cześć Wpadłam podejrzeć co u Ciebie i widzę bardzo ładne płytki w łazience:) Domek zapowiada się super. Macie zamówioną kuchnie?Jeszcze jedno odnośnie ocieplenia poddasza. Widzę, że robiliście najpierw ocieplenie a potem wylewki. Nam nasz budowlaniec mowi ze najpierw trzeba wylewki. Mieliscie z tym jakieś problemy? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 29.08.2010 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Dzięki za odwiedziny mariomili. Nie zamawialiśmy jeszcze kuchni, bo nasz tegoroczny budżet nie wytrzyma takiego wydatku:( . Co do ocieplenia - pewnie wylewki powinny być zrobione wcześniej, ale u nas sytuacja wymagała żeby robić je później, bo fachowcy przyszli do nas, kiedy na zewnątrz temperatura była poniżej zera. Dlatego zaczęli od poddasza - problemów nie było żadnych, ale nie mieliśmy wtedy jeszcze okien, więc wilgoć z wylewek i tynków szybko się ulotniła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 29.08.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Wysłałam wiadomość na priv Miłej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 30.08.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Lilian, piękna balustrada, my pewnie zakupimy dopiero w przyszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 30.08.2010 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 (edytowane) Hej, Lilan Właśnie skończyłam czytać Twój dziennik - fantastyczny Domek będziecie mieć piękny - o ile dobrze pamiętam kolega mojego męża też wybudował Alabastra - w Łomży. Oprócz tego, że obydwie mamy narożne działki, to jeszcze dwie rzeczy się zgadzają - do nas też właśnie prowadza drogę - tuż pod samą działkę i nieopodal mamy kompleks sportowy, a właściwie duuży krtyty basen. Tylko działunię mam prawie o połowę mniejszą od Twojej, ale ma to swoje plusy, bo małż będzie miał mniej koszenia (skoro i tak przyjdzie mu latać z łopatą do odśnieżania wokół dużego płotu ). Będę regularną "czytaczką" i komentatorką, bo świetnie piszesz. A tak na marginesie, możesz zdradzić czym się zajmujesz w branży ślubnej? Ciekawi mnie to, bo ja też mam pracę związaną ściśle z tematem ślubów. Pozdrawiam Edytowane 31 Sierpnia 2010 przez Lidia_G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 01.09.2010 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Cześć dziewczynki:)Lidernr1 - mamy balustradę, ale jeszcze sporo wydatków przed nami. Przeprowadzka nie wcześniej niż na Boże Narodzenie 2011 roku, jeśli wszystko będzie po naszej myśliLidia_G. - śliczne dziękuję poszło do Ciebie:) W branży ślubnej - oprawa muzyczna, czyli w moim przypadku wokal:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 01.09.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Wow, Lilan - super! Ciekawa jestem jak śpiewasz A ja organizuję śluby - jestem konsultantką ślubną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 02.09.2010 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Wow, Lilan - super! Ciekawa jestem jak śpiewasz A ja organizuję śluby - jestem konsultantką ślubną. Na brak pracy nie narzekam, ale nie mnie to oceniać Ja jestem ciekawa - takie zboczenie zawodowe - czego najczęściej oczekują pary, dla których organizujesz imprezę? Co konkretnie wchodzi w zakres twoich obowiązków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 02.09.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 dostałam kiedyś o lilan muzyczny podarunek, więc mogę powiedzieć, że śpiewem potrafi poprawić humor:)Lilan, a Wy tak bez kredytu budujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 02.09.2010 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 dostałam kiedyś o lilan muzyczny podarunek, więc mogę powiedzieć, że śpiewem potrafi poprawić humor:) Lilan, a Wy tak bez kredytu budujecie? Myszonik - mam nadzieję, że poprawa humoru wynikała z przesłania piosenki? Jeśli ktoś buduje bez kredytu, to pewnie ma na imię Rockefeller:) To nie jestem ja, ale przecież ktoś kiedyś powiedział, że pieniądze to nie wszystko...Pozdrawiam z zalanego deszczem Roztocza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 02.09.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Tak to dokładnie miałam na myśli.. nie wiem może niejasno się wyraziłam?Z przesłania, otrzymania jej w prezencie i wysłuchania, a do tego utwór tak optymistyczny:)A z brakiem kredytu to tak skojarzyłam, bo pisałaś, że powoli wykańczanie z uwagi na kasę, myślałam, że zbieracie na bieżąco:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 02.09.2010 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Oczywiście, że wyraziłaś się jasno:) Ja z tych skromnych i niepewnych siebie jestem;)Jeśli chodzi o kaskę, to coś tam jeszcze dzwoni w kieszeni z pozostałości kredytowych, ale na "urządzanie się" trzeba odkładać przez dłuższy czas, niestety:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 05.09.2010 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 lilan przepiękne te akcesoria łazienkowe:)Na stronie już na parę rzeczy zachorowałam...a ceny faktycznie średnio zachęcające... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts