Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Alabastra:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 496
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć

Wpadłam podejrzeć co u Ciebie i widzę bardzo ładne płytki w łazience:) Domek zapowiada się super. Macie zamówioną kuchnie?

Jeszcze jedno odnośnie ocieplenia poddasza. Widzę, że robiliście najpierw ocieplenie a potem wylewki. Nam nasz budowlaniec mowi ze najpierw trzeba wylewki. Mieliscie z tym jakieś problemy?

Pozdrawiam

Dzięki za odwiedziny mariomili. Nie zamawialiśmy jeszcze kuchni, bo nasz tegoroczny budżet nie wytrzyma takiego wydatku:( . Co do ocieplenia - pewnie wylewki powinny być zrobione wcześniej, ale u nas sytuacja wymagała żeby robić je później, bo fachowcy przyszli do nas, kiedy na zewnątrz temperatura była poniżej zera. Dlatego zaczęli od poddasza - problemów nie było żadnych, ale nie mieliśmy wtedy jeszcze okien, więc wilgoć z wylewek i tynków szybko się ulotniła:)

Hej, Lilan ;)

Właśnie skończyłam czytać Twój dziennik - fantastyczny :) Domek będziecie mieć piękny - o ile dobrze pamiętam kolega mojego męża też wybudował Alabastra - w Łomży. Oprócz tego, że obydwie mamy narożne działki, to jeszcze dwie rzeczy się zgadzają - do nas też właśnie prowadza drogę - tuż pod samą działkę i nieopodal mamy kompleks sportowy, a właściwie duuży krtyty basen. :) Tylko działunię mam prawie o połowę mniejszą od Twojej, ale ma to swoje plusy, bo małż będzie miał mniej koszenia (skoro i tak przyjdzie mu latać z łopatą do odśnieżania wokół dużego płotu :D ). Będę regularną "czytaczką" i komentatorką, bo świetnie piszesz.

A tak na marginesie, możesz zdradzić czym się zajmujesz w branży ślubnej? Ciekawi mnie to, bo ja też mam pracę związaną ściśle z tematem ślubów.

Pozdrawiam :)

Edytowane przez Lidia_G.

Cześć dziewczynki:)

Lidernr1 - mamy balustradę, ale jeszcze sporo wydatków przed nami. Przeprowadzka nie wcześniej niż na Boże Narodzenie 2011 roku, jeśli wszystko będzie po naszej myśli

Lidia_G. - śliczne dziękuję poszło do Ciebie:) W branży ślubnej - oprawa muzyczna, czyli w moim przypadku wokal:)

Wow, Lilan - super! Ciekawa jestem jak śpiewasz :)

A ja organizuję śluby - jestem konsultantką ślubną.

Na brak pracy nie narzekam, ale nie mnie to oceniać:)

Ja jestem ciekawa - takie zboczenie zawodowe - czego najczęściej oczekują pary, dla których organizujesz imprezę? Co konkretnie wchodzi w zakres twoich obowiązków?

dostałam kiedyś o lilan muzyczny podarunek, więc mogę powiedzieć, że śpiewem potrafi poprawić humor:)

Lilan, a Wy tak bez kredytu budujecie?

Myszonik - mam nadzieję, że poprawa humoru wynikała z przesłania piosenki?:)

Jeśli ktoś buduje bez kredytu, to pewnie ma na imię Rockefeller:) To nie jestem ja, ale przecież ktoś kiedyś powiedział, że pieniądze to nie wszystko...Pozdrawiam z zalanego deszczem Roztocza.

Tak to dokładnie miałam na myśli.. nie wiem może niejasno się wyraziłam?

Z przesłania, otrzymania jej w prezencie i wysłuchania, a do tego utwór tak optymistyczny:)

A z brakiem kredytu to tak skojarzyłam, bo pisałaś, że powoli wykańczanie z uwagi na kasę, myślałam, że zbieracie na bieżąco:)