lilan 05.09.2010 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Mam dużą rodzinę, może wpadną na pomysł żeby się złożyć na prezent? A poważnie, mnóstwo tam pięknych rzeczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 05.09.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Ale cudeńka w tym sklepie:rolleyes:Podoba mi się kilka rzeczy, jednak nie za takie pieniądze:(Lilian, nie mogę uwierzyc, że przeprowadzka nie wiadomo kiedy, jesteś prawie na finiszu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 06.09.2010 04:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Niby tak, ale na wszystko nie wystarczy kasy, a nie chcę się wprowadzać do niekompletnie urządzonego domu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 08.09.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 No tak, rozumiem - podobno jak się coś odłoży na potem, to często odwleka się kilka lat:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 12.09.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Lilian, gratulacje !!! pięknie wyszła ta łazienka a i kuchnia pięknie się błyszczy ) fajna ta nasza Arkesia ha, ha.... a co do przeprowadzki to my mamy ten sam dylemat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 20.09.2010 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Lidernr1- nasza Arkesia jest piękna, chociaż niektórzy twierdzą, że ułożenie jej w karo jest grzechem ciężkim:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?164944-Co-z-tymi-kolorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 20.09.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Cześć Lilan Przyszłam sie przywitać i lecę. Do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 21.09.2010 04:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Cześć mariomili Strasznie zabiegana jesteś ostatnio;) Zapraszam na poranną kawkę http://img810.imageshack.us/img810/834/200607271639495c30f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 21.09.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Lilian, przepraszam - nabazgrłam Ci w dzienniku:spam:...ale ogólnie świetna stronka - wybrałaś już coś do swojej ładnej kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 22.09.2010 05:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Nic się Asiu nie stało:) Póki co oglądam i kombinuję jak zgrać całość kolorystycznie - wciąż mam kłopot z kolorami i fakturami:( Chciałabym coś z pogranicza klasyki i nowoczesności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 22.09.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Cześć, lilan Dawno do Ciebie nie zaglądałam. Stronka z kuchniami świetna, ale na razie nie udało mi się dotrzeć do tej od seksu - muszę dokładnie tam pogrzebać Dodatki czerwone Sapone super, szkoda tylko, że ceny powalają - już sobie wyobraziłam dodatki w takich cenach w swojej łazience i moją młodszą strasznie psotną córeczkę, która je tłucze i mówi ze spuszczoną główką "peszplaszam" - brrrr! Co do wystroju, to widzę, że mamy podobnie - nowoczesność, ale bez nadmiernego odjazdu, żeby za 2 lata nie robić remontu generalnego, bo trendy się zmienią Mnie też przeraża ten ogrom możliwości. Ostatnio poprosiłam o pomoc żonę kolegi, która jest dekoratorką wnętrz - na razie tylko pomoc w zaaranżowaniu jednej ścianki, ale chyba tej pomocy będzie wkrótce więcej, bo obawiam się, ze sama zabłądzę w tym gąszczu możliwości, zwłaszcza, że nie mam czasu na wnikliwe poszukiwania i wybory Wklejaj te super strony i zdjęcia - to super inspiracja dla oglądaczy i czytaczy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rataj75 22.09.2010 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Witaj,ponieważ u mnie również hanabi w łazience, mam pytanie jaki kolor fug dałaś do tych płyteczek zarówno do hirow jak i bianco.I jeszcze coś, troche kombinuje w swojej łazience, czy możesz napisac mi czy wg |Ciebie arkesia grafit będzie pasowała na podłogę do Hanabi ? Chciałam wstawic ciemny pas w podłodze. Bardzo różnią się odcieniem ?A może masz jakiś kaałek płytki który mogłabyś dołożyć do Hanabi ? Niestety nie mogę zobaczyć ich na żywo, stąd moja prośba...Bardzo dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 22.09.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Dzięki za kawusie, to fakt nie mam ostatnio czasu na forum, troche duzo pracy mam i padam na twarz Buziaczki, na kawusię jeszcze wpadne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 23.09.2010 04:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Lidia_G - mam nadzieję, że uda się nam wypośrodkować pomiędzy tym, co super nowoczesne, a tym, co klasyczne:) Fajnie, że masz kogoś, kto Ci podpowie jak to wszystko połączyć. Jeśli chodzi o dodatki ze stron typu sapone, to strasznie mi się podobają. Myślę jednak, że rynek może zaoferować nam coś w rozsądniejszej cenie. Już widzę i moją maliznę, w sytuacji, którą przedstawiłaś. Ona nie powie "przeplaszam, ale "to wszystko Twoja wina". Swoją drogą nie wiem skąd jej się wzięło szukanie winny u innych, a u siebie nie.rataj75 - robię obydwie łazienki w tych płytkach. Do jednej zamówiłam fugę w kolorze antracyt i jaśmin (Mapei Kerapoxy) - niestety jeszcze nie jest położona. W drugiej łazience zostanę przy antracycie, ale do jasnych płytek wezmę chyba coś jaśniejszego od jaśminu - okaże się po położeniu fugi. Nie ufam sobie w kwestii kolorów, dlatego będziesz musiała sama podjąć decyzję w sprawie łączenia płytek. Wydaje mi się, że odcień mają bardzo zbliżony, tylko Arkesia ma fakturę piaskowca (wygląda, jakby była nakrapiana). Zdjęcie wstawię po południu. Układasz z dekorami rokoko czy geometryk?mariomili - jesteś bardzo mile widziana w moich komentarzach:) A kawkę pijam codziennie około 6.30. Zapraszam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rataj75 23.09.2010 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 w jednej łazience będę miała rokoko, a w toalecie geometryk Uważasz ze jaśmin nie pasuje to jasnych płytek? A fugę masz epoksydową? Kurcze korci mnie to połączenie arkesi z hanabi Baaardzo proszę o zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 23.09.2010 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 w jednej łazience będę miała rokoko, a w toalecie geometryk Uważasz ze jaśmin nie pasuje to jasnych płytek? A fugę masz epoksydową? Kurcze korci mnie to połączenie arkesi z hanabi Baaardzo proszę o zdjęcia Myślę, że powinien pasować W końcu taką fugę kupiłam, ale nie przymierzalam jej osobiście do płytki, tylko skorzystalam z podpowiedzi Ana-76. U niej wygląda to tak: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?156154-expresssem-%29/page3 Zdjęcia na pewno pojawią się po południu:) Duże masz te łazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rataj75 23.09.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 jedną mam 4m x 4m, drugą jeszcze większą + pralnia. Hanabi własnie do tej większej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 23.09.2010 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Ogromne - czuję, że wyjdą wspaniałe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rataj75 23.09.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 a w koncu nie wiem czy masz fuge epoksydową ? bo różnie o niej słyszę...że cieżko się kładzie, że przykleja się do niej brud itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 23.09.2010 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 a w koncu nie wiem czy masz fuge epoksydową ? bo różnie o niej słyszę...że cieżko się kładzie, że przykleja się do niej brud itd. Tak, jest to fuga epoksydowa. Taką zalecił mi kupić fachowiec od płytek. Mam nadzieję, że umie ją kłaść Co do połączenia Arkesii z Hanabi - chyba jednak nie bardzo pasują. Hanabi jest zdecydowanie ciemniejsza. Zresztą oceń sama: http://img839.imageshack.us/img839/9263/sdc15153.jpg http://img180.imageshack.us/img180/4081/sdc15148.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts