mariomili 27.09.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Wpadłam na poranna kawke i podpatrzec co u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 27.09.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Hej! Pozwoliłam sobie na wypowiedź w kwestii elewacji-cokołów:) A do Ciebie wpadam z pytaniem-co dajesz jako listwe przypodłogową do płytek np. w holu? Robisz cokolik z płytek czy nic nie dajesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 27.09.2010 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Hej dziewczynki:) Bardzo mi miło, że skorzystałaś z zaproszenia mariomili majamp - każda wypowiedź na nurtujący mnie problem jest dla mnie cenna, dlatego bardzo dziękuję. Co do listwy wykańczającej podłogi nie mam pojęcia, co będzie. Jeśli chodzi o to, co mi pasuje, to powiedziałabym: drewno do drewna, a kamień do kamienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 27.09.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 to ostatnie zdjęcie elewacji bardzo mi się podoba:) Mnie się bardzo to podoba:http://i57.photobucket.com/albums/g218/cornuss/34adb034.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 28.09.2010 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Mnie też Ciekawe jaki to kolor? Chyba coś z palety brązów, a nie żółci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 06.10.2010 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Czesc Lilan Tez Cie nie widac ostatnio, co slychac? Milego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 06.10.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Lilian, rozumiem, że u Ciebie w domku będzie teraz ciepełko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 10.10.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 witaj Lilian, no, no wyprzedziłaś mnie w ocieplaniu , łazienka prezentuje sie pięknie pozdrawiam M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 11.10.2010 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Witajcie po przerwie:) Po perypetiach z przyłączeniem wody w końcu się udało. Zostaliśmy podłączeni do sieci wodociągowej, ale wody w kranie jeszcze niet, bo sąsiad nie wykopał buraków i ten odcinek wodociagu czeka na dokończenie... Ponieważ nie mamy zamiaru wchodzić na zimę, więc zastanawiamy sie czy jest sens wykładać kasą na ogrzewanie pustego domu, kiedy można ją zainwestować w coś dla domu. Z drugiej strony nie wiem, czy nic się nie stanie z już ułożonymi kaflami. Może macie jakies doświadczenia w tej kwestii. Jeśli tak, to wypowiedzcie sie proszę Teraz idę na rekonesans po waszych dziennikach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 11.10.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Ja nie mam doświadczenia, ale myślę, że lekkie dogrzewanie byłoby wskazane. Potem, gdy się wprowadzicie i przyjdzie sezon grzewczy, to będziecie grzać normalnie, a nie na maxa. Poza tym bałabym się, że sknoci się dotychczasowa praca. To moje zdanie, ale może się mylę.Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 12.10.2010 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Ja tam też się nie znam.Ale tak na zdrowy rozum wydaje mi się, że jak już wykończeniówka w toku i kafle połozone to chyba troszkę dogrzać trzeba.. W końcu ani te kafle ani klej do nich nie są "zaprojektowane" na ujemne temperatury.Poza tym pierwszy sezon grzewczy to i tak dziura bez dna, dom musi się dogrzać, więc tak czy siak jak nie zrobicie tego w tym sezonie to zapłacicie więcej za ogrzewanie w przyszłym.Lilan a jaką masz grubość styropianu do ocieplania? Bo wygląda okazale:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 12.10.2010 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Dziękuję wam za uwagi dotyczące grzania zimą. Też wolałabym ogrzewać budynek i spać spokojnie, ale niektórzy szukają oszczędności, bo słyszeli, że nic się złego nie stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 12.10.2010 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Myszonik - styropian ma 15 cm grubości;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 13.10.2010 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 O to tak standardowo:) A na zdjęciu wyglądał na większego grubaska;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 13.10.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Witajcie po przerwie:) Po perypetiach z przyłączeniem wody w końcu się udało. Zostaliśmy podłączeni do sieci wodociągowej, ale wody w kranie jeszcze niet, bo sąsiad nie wykopał buraków i ten odcinek wodociagu czeka na dokończenie... Ponieważ nie mamy zamiaru wchodzić na zimę, więc zastanawiamy sie czy jest sens wykładać kasą na ogrzewanie pustego domu, kiedy można ją zainwestować w coś dla domu. Z drugiej strony nie wiem, czy nic się nie stanie z już ułożonymi kaflami. Może macie jakies doświadczenia w tej kwestii. Jeśli tak, to wypowiedzcie sie proszę Teraz idę na rekonesans po waszych dziennikach;) Cześć, My też mamy podobny dylemat z ogrzewaniem przez zimę. Chociaż kafelków jeszcze nie mamy ale są tynki na ścianach i różnie może być . Większość radzi nam ogrzewać. Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 13.10.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Hej, ja bym grzała... ale ekspertem w materii nie jestem. Słuchy mnie tylko doszły, że idzie kolejna zima stulecia... z siarczystymi mrozami. Bałabym się głównie o instalacje no i kafle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 17.10.2010 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Nie mam ostatnio czasu na pogaduszki, ale dziękuję Wam za wyrażanie własnych opinii. Prawdopodobnie będziemy ogrzewać dom. Aktualnie szukamy kotła z podajnikiem na ekogroszek, owies, pellet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 17.10.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Powodzenia Lilian, dobra decyzja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 25.10.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Gratuluję wody:) Toż to podstawa.A kolorek na elewację już wybrany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 25.10.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Przyłaczam się do gratulacji,wszystko pięknie się klaruje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts