Pitu-pitu 16.07.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Przeczytałam od początku do końca i bardzo się cieszę, że sytuacja się wyprostowała my z ekipą też mieliśmy przejścia..ale również wyszliśmy na prostą.. śliczny macie domek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 17.07.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Świetnie, że wszystko się ułożyło i wreszcie wystartujecie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.07.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Lilan, śliczny domek wybraliście i budujecie. Bardzo podobne projekty braliśmy pod uwagę ( z firmy Archipelag ). Jestem pod wrażeniem waszej determinacji z budową, pomimo tych niezbyt miłych przygód na początku ... Nie wiem czy bym znalazła siłę na szukanie nowej działki Super, ze wreszcie się wszystko układa. Trzymam kciuki i będę podglądać o tam się u Ciebie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 18.07.2008 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Też się cieszę, że nareszcie ruszyliśmy, a jednocześnie jestem pełna obaw czy aby na pewno damy radę? Na przykład dzisiaj, gdyby mnie nie było na działce miałabym piwnicę pod całym domem-pan koparkowy się zapędził Poza tym tak naprawdę jeszcze nie dociera do mnie, że ta wyczekiwana budowa już trwa Wy też tak miieliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 19.07.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 No tak to już jest. Na każdym kroku trzeba wszystkich pilnować. Ja teraz dopiero widzę, że mam kilka "kfiatkóf" w domu. Pilnuj i wymagaj! i nie dawaj się robić w bambuko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trajkotka 21.07.2008 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 lilan, trzeba myśleć optymistycznie! Chociaż stwierdzam ,że po tej akcji z działką, Ty i tak jesteś optymistką!!! Super, że wkońcu zaczęliście budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.07.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Też się cieszę, że nareszcie ruszyliśmy, a jednocześnie jestem pełna obaw czy aby na pewno damy radę? Na przykład dzisiaj, gdyby mnie nie było na działce miałabym piwnicę pod całym domem-pan koparkowy się zapędził Poza tym tak naprawdę jeszcze nie dociera do mnie, że ta wyczekiwana budowa już trwa Wy też tak miieliście? Tez też Lilan Ja na początku czułam się tak, jakbym jeździła nie koniecznie na swoją budowę Ale potem to już się człowiek do wszytskiego przyzwyczaja. A co do pilnowania .... nawet mi się nie chce mówić, ile kwiatków jest u nas ... więc pilnuj Lilan, póki możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 23.07.2008 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Monis, Trajkotko, Reyzel dziękuję za odwiedziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trajkotka 25.07.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Lilan, w której części kraju budujecie? Moze w końcu skończą się te ulewy ... ale basen fajny macie Pozdrawiam i głowa do góry!!! Będzie dobrze! - to hasełko mnie prześladuje od matury hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 25.07.2008 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Trajkotko budujemy na lubelszczyźnie, bardzo blisko Tomaszowa Lubelskiego. O własnym basenie nie myślałam nawet w marzeniach sennych, a tu masz... jaki prezent Dobrze być musi, chociaż mój luby wczoraj wyraził swoją opinię na moje samopoczucie: "chodzisz dzisiaj jak chmura gradowa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trajkotka 25.07.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 ... to do Krosna macie rzut beretem ... hehe patrząc na dużą mapę Polski to my bliskie sąsiadki jesteśmy ... a lubym sie nie przejmuj ... też wczoraj usłyszałam coś podobnego, że marudzę na pogodę, a powinnam się cieszyć że beton w ziemi sobie już leży ... no niby tak! Ale wakacje??? Będą w deszczu :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 25.07.2008 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 ... to do Krosna macie rzut beretem ... hehe patrząc na dużą mapę Polski to my bliskie sąsiadki jesteśmy Rzeczywiście. Nawet studiowałam niedaleko od Krosna- w Rzeszowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 26.07.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Lilan widzę że nie tylko my mamy przejścia no ale dobrze że wychodzicie na prostą. Domek bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 27.07.2008 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 MonikaC- już dawno zaprzyjaźniłam się z powiedzeniem "Co Cię nie zabije, to Cię wzmocni" Zawsze martwię się na zapas, ale chyba w ostatnim tygodniu pół budującej Polski klęło na deszczową aurę. Na szczęście w tym tygodniu ma być tylko słoneczko Dla wszystkich tęskniących za nim http://img516.imageshack.us/img516/1291/smilesunkp0.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 27.07.2008 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Doznałam pozytywnego szoku. Wracam sobie dzisiaj z Tomaszowa Lubelskiego, a tu na trasie, jakieś 10 kilometrów od miejsca, w którym teraz mieszkam ktoś buduje Alabastra 1G. Nie mogłam się oprzeć i wstąpiłam żeby sobie pooglądać na żywo nasz domek. Dobry sąsiad nieznajomych zauważył, że ktoś się kręci na budowie i od razu zainteresował się intruzami. Wyjaśniliśmy co tu robimy i już na spokojnie obejrzeliśmy wnętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.07.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Lilan ptzrze dwa tygodnie ma być piękna pogoda juppi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonajarek 02.08.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Witam serdecznie , i tak przegladajac forum przeczytałam Twoje pytanie o sciankę między kominkiem a schodami i obawiam się że raczej nie da rady tam zrobić wejscia do pokoju .....jakby to powiedzieć ,, wszystko jest na styk" i pewnie będzie to nie tylko moje stwierdzenie.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 03.08.2008 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 iwonajarek- dziękuję za odpowiedź na moje pytanie. Mam w takim razie jeszcze jedno pytanie do Alabastrowiczów: na co zamierzacie wykorzystać ten pokoik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitu-pitu 03.08.2008 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Witaj widzę, że jesteśmy na tym samym etapie.. u mnie też ławy polewane wodą .. deszczowa pogoda akurat im sprzyja.. nie to co u nas.. żar z nieba i już (mimo stałego podlewania) pokazały się pękniecia..mam nadzieję, że nie będzie więcej poza tymi, które już znalazłam.. trzymam kciuki za pogodę - aby nam wszystkim dopisała przy stawianiu ścian.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 05.08.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 No piękna robota. Teraz to już szybko pójdzie Czekam na efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts