Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Alabastra:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 496
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lilan, śliczny domek wybraliście i budujecie. :D :D :D

Bardzo podobne projekty braliśmy pod uwagę ( z firmy Archipelag ).

Jestem pod wrażeniem waszej determinacji z budową, pomimo tych niezbyt miłych przygód na początku ... :o

Nie wiem czy bym znalazła siłę na szukanie nowej działki :-?

Super, ze wreszcie się wszystko układa. Trzymam kciuki i będę podglądać o tam się u Ciebie dzieje :D

Też się cieszę, że nareszcie ruszyliśmy, a jednocześnie jestem pełna obaw czy aby na pewno damy radę? Na przykład dzisiaj, gdyby mnie nie było na działce miałabym piwnicę pod całym domem-pan koparkowy się zapędził :roll: Poza tym tak naprawdę jeszcze nie dociera do mnie, że ta wyczekiwana budowa już trwa :lol: Wy też tak miieliście?

Też się cieszę, że nareszcie ruszyliśmy, a jednocześnie jestem pełna obaw czy aby na pewno damy radę? Na przykład dzisiaj, gdyby mnie nie było na działce miałabym piwnicę pod całym domem-pan koparkowy się zapędził :roll: Poza tym tak naprawdę jeszcze nie dociera do mnie, że ta wyczekiwana budowa już trwa :lol: Wy też tak miieliście?

Tez też Lilan 8)

Ja na początku czułam się tak, jakbym jeździła nie koniecznie na swoją budowę

:roll: :lol: :lol:

Ale potem to już się człowiek do wszytskiego przyzwyczaja.

A co do pilnowania .... nawet mi się nie chce mówić, ile kwiatków jest u nas ... więc pilnuj Lilan, póki możesz :)

Trajkotko budujemy na lubelszczyźnie, bardzo blisko Tomaszowa Lubelskiego. O własnym basenie nie myślałam nawet w marzeniach sennych, a tu masz... jaki prezent :-? Dobrze być musi, chociaż mój luby wczoraj wyraził swoją opinię na moje samopoczucie: "chodzisz dzisiaj jak chmura gradowa" :roll:

... to do Krosna macie rzut beretem :lol: ... hehe patrząc na dużą mapę Polski to my bliskie sąsiadki jesteśmy :roll:

... a lubym sie nie przejmuj :wink: ... też wczoraj usłyszałam coś podobnego, że marudzę na pogodę, a powinnam się cieszyć że beton w ziemi sobie już leży :roll: ... no niby tak! Ale wakacje??? Będą w deszczu :/

MonikaC- już dawno zaprzyjaźniłam się z powiedzeniem "Co Cię nie zabije, to Cię wzmocni" :D

Zawsze martwię się na zapas, ale chyba w ostatnim tygodniu pół budującej Polski klęło na deszczową aurę. Na szczęście w tym tygodniu ma być tylko słoneczko 8)

Dla wszystkich tęskniących za nim :wink:

http://img516.imageshack.us/img516/1291/smilesunkp0.gif

Doznałam pozytywnego szoku. Wracam sobie dzisiaj z Tomaszowa Lubelskiego, a tu na trasie, jakieś 10 kilometrów od miejsca, w którym teraz mieszkam ktoś buduje Alabastra 1G. Nie mogłam się oprzeć i wstąpiłam żeby sobie pooglądać na żywo nasz domek. Dobry sąsiad nieznajomych zauważył, że ktoś się kręci na budowie i od razu zainteresował się intruzami. Wyjaśniliśmy co tu robimy i już na spokojnie obejrzeliśmy wnętrze :wink:

Witaj :D widzę, że jesteśmy na tym samym etapie.. u mnie też ławy polewane wodą :D .. deszczowa pogoda akurat im sprzyja.. nie to co u nas.. żar z nieba i już (mimo stałego podlewania) pokazały się pękniecia..mam nadzieję, że nie będzie więcej poza tymi, które już znalazłam.. :wink: trzymam kciuki za pogodę - aby nam wszystkim dopisała przy stawianiu ścian.. :lol: