Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Alabastra:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 496
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lustrem do łazienki czytasz w mych myślach:)

Są bajeczne, ale u mnie nie pojawią się z meblami w stylu glamour:

http://images41.fotosik.pl/751/88e12d18bf4e5627gen.jpg

http://images41.fotosik.pl/751/928de0186ca534dc.jpg

Claris - cieszę się, że mnie odwiedziłaś:) Z tą boskością, to chyba przesada, ale dziękuję za miłe słowa:) Asfalt też nas zaskoczył, bo ta droga była w planach, ale raczej odległych.

WERI - :) avatar zmieniłam, bo łatwiej rozmawiać z kimś, kogo się widzi;)

Myszonik - nie słyszałam żeby narzekali, ale co się naszlifowali, to ich. Chciałam milimetrową fugę, więc było co robić.

Mnie się zabójczo podoba zestawienie z ostatniego zdjęcia - drewno i jego odcień z lakierowanym szarymi frontami. Super:)

Patrzę właśnie na drewno, bo "widzę" je w takim wybarwieniu na schodach i na podłogach. Nadal nie wiem jednak, co w takim układzie z kolorem drzwi i listew przypodłogowych. Czy powinny być w tym samym odcieniu?

Ja do myślenia o drzwiach i listwach jeszcze nie dojrzałam... dawkuję sobie emocje:) chyba powinny być albo w tym samym odcieniu, albo kontrastowe, czyli np. białe...

Co do luster to planuję takie w łazience piumette piume i na pewno bez mebli w stylu glamour, bo to już byłaby przesada i nadmiar dobrego:) To z ostatniego zdjęcia jest cudowne. Tylko gdzie takie dostać?

Meble planuję proste z lakierowanego mdf- białe i czarne.

To u mnie też się naszlifują, bo chcę albo bezfugowo, albo z minimalną fugą.

Meble planuję proste z lakierowanego mdf- białe i czarne.

Teraz to Ty czytasz w moich myślach:)

Co do luster to planuję takie w łazience piumette piume i na pewno bez mebli w stylu glamour, bo to już byłaby przesada i nadmiar dobrego To z ostatniego zdjęcia jest cudowne. Tylko gdzie takie dostać?

Takiego niestety nie znalazłam:( Ale ciągle szukam:)

lilan dasz rade, ja dzis stanelam na swojej dzialce i myslalam,ze juz sie nie rusze, cus mnie zaczelo wciagac ;), jak sie okazalo to tylko wczorajszy deszcz ;). Jesli chodzi o butelki po napojach, to zareczam,ze na mojej dzialce puszki rosna po kazdym deszczu i kazdym sloncu, nieustannie zawsze i wciaz. Mam wrazenie,ze to jest Syzyfowa praca, niby juz ostatnia juz, juz nie ma wiecej, rozsiadasz sie patrzysz jak pieknie i znow widzisz jakas puszke- never ending story ;).

Elewację planuję w nowoczesnym stylu; połączenie białego koloru z grafitem ( elewacja grafitowa wykonana w formie tzw. boniowania)

Komin nie będzie wykonany z klinkieru lecz nawiązywał będzie do odcieni elewacji czyli w odcieniach białym i grafitowym (grafit na górnej części komina lekko pogrubiony)

Dom mój będzie dwuspadowy, projekt jest indywidualny, dlatego też nie wiem dokładnie co z niego wyjdzie:)