myszonik 27.03.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Mnie się zabójczo podoba zestawienie z ostatniego zdjęcia - drewno i jego odcień z lakierowanym szarymi frontami. Super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 27.03.2011 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Lustrem do łazienki czytasz w mych myślach:) Są bajeczne, ale u mnie nie pojawią się z meblami w stylu glamour: http://images41.fotosik.pl/751/88e12d18bf4e5627gen.jpg http://images41.fotosik.pl/751/928de0186ca534dc.jpg Claris - cieszę się, że mnie odwiedziłaś Z tą boskością, to chyba przesada, ale dziękuję za miłe słowa:) Asfalt też nas zaskoczył, bo ta droga była w planach, ale raczej odległych. WERI - avatar zmieniłam, bo łatwiej rozmawiać z kimś, kogo się widzi;) Myszonik - nie słyszałam żeby narzekali, ale co się naszlifowali, to ich. Chciałam milimetrową fugę, więc było co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 27.03.2011 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Mnie się zabójczo podoba zestawienie z ostatniego zdjęcia - drewno i jego odcień z lakierowanym szarymi frontami. Super:) Patrzę właśnie na drewno, bo "widzę" je w takim wybarwieniu na schodach i na podłogach. Nadal nie wiem jednak, co w takim układzie z kolorem drzwi i listew przypodłogowych. Czy powinny być w tym samym odcieniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 27.03.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Ja do myślenia o drzwiach i listwach jeszcze nie dojrzałam... dawkuję sobie emocje:) chyba powinny być albo w tym samym odcieniu, albo kontrastowe, czyli np. białe...Co do luster to planuję takie w łazience piumette piume i na pewno bez mebli w stylu glamour, bo to już byłaby przesada i nadmiar dobrego:) To z ostatniego zdjęcia jest cudowne. Tylko gdzie takie dostać? Meble planuję proste z lakierowanego mdf- białe i czarne. To u mnie też się naszlifują, bo chcę albo bezfugowo, albo z minimalną fugą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 28.03.2011 04:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Meble planuję proste z lakierowanego mdf- białe i czarne. Teraz to Ty czytasz w moich myślach:) Co do luster to planuję takie w łazience piumette piume i na pewno bez mebli w stylu glamour, bo to już byłaby przesada i nadmiar dobrego To z ostatniego zdjęcia jest cudowne. Tylko gdzie takie dostać? Takiego niestety nie znalazłam:( Ale ciągle szukam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 28.03.2011 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Lilan litości o której Ty wstajesz, że już o 5.40 piszesz na forum? Chyba, że jeszcze nie położyłaś się spać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 28.03.2011 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Wszytko przez tę zmianę czasu:) Przebudziłam się tak, jak zwykle, ale zwykle jeszcze dosypiam jakąś godzinkę. Dzisiaj nie ryzykowałam bólu głowy- jak zasnę drugi raz, to potem czuję się tak, jakbym w ogóle się nie kładła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 30.03.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Skopiowałam sobie linki do tapet... też będę w swoim czasie poszukiwać czegoś na ścianę na klatce schodowej... na pewno będzie czarno-biało i jakiś obraz przestrzenny - schody, uliczka, las... zobaczymy co znajdę.Pochwal się jak dokonasz wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 31.03.2011 03:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Jeszcze nie miałam okazji przejrzeć wszystkiego. Z pewnością kolorystyka jak u Ciebie, ewentualnie w sepii:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 04.04.2011 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 wowkocioł robi wrażenie, nie ma co kawał faceta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 04.04.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 przyszlam sie przywitac i pozagladac jak tu piknie . Bede bywala pewno czesciej bo tak samo nie moge sie doczekac przeprowadzki Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 05.04.2011 04:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Myszonik - nie takich dało się oswoić;)Damy radę Witam u siebie BożenaEwa Aby do sierpnia... - tu gdzie teraz mieszkam zaczyna mnie na dobre dopadać klaustrofobia. Ten domek się nadaje na letnie wypady, ale mieszkać w takiej ciasnocie całe życie, to jakieś sado-macho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 05.04.2011 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 O matko to co masz do zrobienia za ogrodzeniem to orka na ugorze....Wytrwałości i cierpliwości życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 05.04.2011 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 O matko to co masz do zrobienia za ogrodzeniem to orka na ugorze.... Wytrwałości i cierpliwości życzę. Obydwie się znajdą, gorzej jest z czasem - tego ciągle brak;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 05.04.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 lilan dasz rade, ja dzis stanelam na swojej dzialce i myslalam,ze juz sie nie rusze, cus mnie zaczelo wciagac , jak sie okazalo to tylko wczorajszy deszcz . Jesli chodzi o butelki po napojach, to zareczam,ze na mojej dzialce puszki rosna po kazdym deszczu i kazdym sloncu, nieustannie zawsze i wciaz. Mam wrazenie,ze to jest Syzyfowa praca, niby juz ostatnia juz, juz nie ma wiecej, rozsiadasz sie patrzysz jak pieknie i znow widzisz jakas puszke- never ending story . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
projektant 1 06.04.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 (edytowane) lilanmam pytanie odnośnie Twojego dachu.Jakiej firmy i jakiego koloru masz blachodachówke? Edytowane 6 Kwietnia 2011 przez projektant 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 06.04.2011 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Witaj projektant 1. Firma to Blach Stal; model Elita; kolor grafit mat. Więcej informacji na stronie http://www.blachstal.pl/pl/produkty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
projektant 1 06.04.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Dziękuje bardzo za szybką odpowiedź. Bardzo podoba mi się kolor Twojej blachy .Ja planuje zakupić również grafitową blachodachówke, tylko tyle że w połysku i firmy ruukki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 07.04.2011 03:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Na pewno będzie wyglądać pięknie:) Kominy robisz w kolorze dachu czy kontrastowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
projektant 1 07.04.2011 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Elewację planuję w nowoczesnym stylu; połączenie białego koloru z grafitem ( elewacja grafitowa wykonana w formie tzw. boniowania)Komin nie będzie wykonany z klinkieru lecz nawiązywał będzie do odcieni elewacji czyli w odcieniach białym i grafitowym (grafit na górnej części komina lekko pogrubiony) Dom mój będzie dwuspadowy, projekt jest indywidualny, dlatego też nie wiem dokładnie co z niego wyjdzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts