lilan 20.04.2011 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 przez przypadek odkryłam że połączyły nas wybory sprzętu do kuchni:) właśnie dzisiaj oglądałam się kuchenkę siemens.. jest 2 kroki dalej ode mnie. Może masz ją już zakupioną? Muszę się utwierdzić w słuszności wyboru.. holipa póki co sprzęt agd najbardziej mnie wykańcza. A jaką masz lodówkę? Niestety, jeszcze nie kupiłam sprzętu - planuję te zakupy w czerwcu, kiedy będę miała projekt kuchni. Nad lodówką jeszcze się zastanawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.04.2011 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 http://w-kartki.eu/kartki/91/1/d/1131.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
claris 23.04.2011 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 http://republika.pl/claris/Easter.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 23.04.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 http://i51.tinypic.com/28aj9tz.jpgWESOŁYCH ŚWIĄTJULA Z RODZINĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 24.04.2011 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Wesolych Swiat!! Spelnienia marzen! http://captsolo.net/info/my-img/2007/04/Easter_Egg_One.jpg Zyczy Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 27.04.2011 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Dziękuję za życzenia świąteczne i serdecznie pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Archi100 27.04.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Lilan, kiedy planujecie się wprowadzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 27.04.2011 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Lilan, kiedy planujecie się wprowadzić? W sierpniu, a najpóźniej we wrześniu...mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 28.04.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Lilan, Jak ja dawno nie zaglądałam na forum, aż wstyd... a tu takie zmiany Miło popatrzyć W kwestii mojego domku to dzięki za miłe słowa, a drzwi to rzeczywiście Porta,bardzo fajnie się spisują do tej pory. Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 30.04.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 lilan czy macie już skończone łazienki,mozesz wrzucić więcej fot, my też zakupilismy do łazienek umywalki Iryda z szafkami, al e zastanawiam się czy to był dobry wybór ,umywalki fajne ale te szafki jakoś mnie nie przekonują ,dobrze że bedzie je mozna kiedys łatwo wymienićobecnie zastanawiam się nad grzejnikem łazienkowym , widzę że u was już wiszą, super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 01.05.2011 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Cześć WERI Nie kupiłam jeszcze umywalek, ale do górnej łazienki na pewno pójdzie seria Iryda. Nie kupujemy szafek do kompletu, bo chcę mieć tam szafkę podwieszaną z długim blatem. Taką, żeby na niej postawić dwie umywalki 55 cm i jeszcze mieć trochę miejsca. Poza tym taki mebel gwarantuje mi sporo schowków na rzeczy "łazienkowe". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 02.05.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Hej, Lilan Dawno u Ciebie nie byłam. Alabaster jest coraz piękniejszy! Macie śliczne łazienki i jak tak piszesz o tej wykończeniówce, to aż się kulę na myśl o tym jak dużo przede mną: baterie, sanitariaty, kuchnia.....uffff, jak to ogarnąć...? Nie dziwię się, że potem ten cały proces zamienia się w trzyletni maraton - bez względu na opieszałość majstrów . ...a różanecznik kupiony w nagrodę - przepiękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 03.05.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 lilan masz rację z tą szafką, napewno taka własnego projektu będzie o niebo lepsza i pakowniejsza, u nas zawiele miejsca nie ma na taki mebel, ale wiem ze pierwsza rzeczą jaką przerobię w łazience to będzie szafka. I to raczej nie tyle ze wzgledów wielkosciowych tylko wizualnych U mnie obok lazienki sa dwie dość spore garderoby , mamy tez wielgachna piwnicę i środki czyszczące zapewne gdzieś upcham ale ta szafka nic a nic mi nie pasi .Za to umywalki Iryda potwierdzam ładniusie, u nas już czekaja na swój czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 04.05.2011 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Hej, Lilan Dawno u Ciebie nie byłam. Alabaster jest coraz piękniejszy! Macie śliczne łazienki i jak tak piszesz o tej wykończeniówce, to aż się kulę na myśl o tym jak dużo przede mną: baterie, sanitariaty, kuchnia.....uffff, jak to ogarnąć...? Nie dziwię się, że potem ten cały proces zamienia się w trzyletni maraton - bez względu na opieszałość majstrów . ...a różanecznik kupiony w nagrodę - przepiękny! Powinnaś się kulić, bo Twój dom przy moim to prawdziwa rezydencja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 05.05.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 przyjszlam sei przywitac i pokazac ze zyje , pchaj pchaj tych wykonczeniowcow ja dzis na swojego nawrzeszczalam i podzialalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 05.05.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 lilan ja też się dawno nie odzwywałam, czekam na foty z jakiś postępów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 08.05.2011 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 BozenaEwa - mój nie odbiera telefonumyszonik - też bym chętnie zobaczyła coś nowego - może zabudowaną wannę albo tynk zewnętrzny? Nie napiszę co mi się ciśnie na usta, bo to się nie godzi...wrrrr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 12.05.2011 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 lilana może czas się rozejrzeć za nowym wykonawcą?jak ja nienawidzę tego głupiego luzu z ich strony, olewają telefony, terminy, potem nagle dzwonią i gadka - szmatka jak gdyby nigdy nic... a inwestor na granicy wylewu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 14.05.2011 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Zaczekam jeszcze tydzień i ani jednego dnia dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 20.05.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 hello, dawno mnie tu nie bylo,a tu odwieczny problem budujacych- WYKONAWCY . Mam nadzieje,ze dasz rade, bede trzymac kciuki Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts