Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Alabastra:)

Recommended Posts

przez przypadek odkryłam że połączyły nas wybory sprzętu do kuchni:) właśnie dzisiaj oglądałam się kuchenkę siemens.. jest 2 kroki dalej ode mnie. Może masz ją już zakupioną? Muszę się utwierdzić w słuszności wyboru.. holipa póki co sprzęt agd najbardziej mnie wykańcza. A jaką masz lodówkę?

Niestety, jeszcze nie kupiłam sprzętu - planuję te zakupy w czerwcu, kiedy będę miała projekt kuchni. Nad lodówką jeszcze się zastanawiam:)

• Odpowiedzi 496
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

lilan czy macie już skończone łazienki,mozesz wrzucić więcej fot, my też zakupilismy do łazienek umywalki Iryda z szafkami, al e zastanawiam się czy to był dobry wybór ,umywalki fajne ale te szafki jakoś mnie nie przekonują ,dobrze że bedzie je mozna kiedys łatwo wymienić

obecnie zastanawiam się nad grzejnikem łazienkowym , widzę że u was już wiszą, super:)

Cześć WERI:) Nie kupiłam jeszcze umywalek, ale do górnej łazienki na pewno pójdzie seria Iryda. Nie kupujemy szafek do kompletu, bo chcę mieć tam szafkę podwieszaną z długim blatem. Taką, żeby na niej postawić dwie umywalki 55 cm i jeszcze mieć trochę miejsca. Poza tym taki mebel gwarantuje mi sporo schowków na rzeczy "łazienkowe".

Hej, Lilan :) Dawno u Ciebie nie byłam. Alabaster jest coraz piękniejszy! Macie śliczne łazienki i jak tak piszesz o tej wykończeniówce, to aż się kulę na myśl o tym jak dużo przede mną: baterie, sanitariaty, kuchnia.....uffff, jak to ogarnąć...? Nie dziwię się, że potem ten cały proces zamienia się w trzyletni maraton - bez względu na opieszałość majstrów .:) ...a różanecznik kupiony w nagrodę - przepiękny! :)

lilan masz rację z tą szafką, napewno taka własnego projektu będzie o niebo lepsza i pakowniejsza, u nas zawiele miejsca nie ma na taki mebel, ale wiem ze pierwsza rzeczą jaką przerobię w łazience to będzie szafka. I to raczej nie tyle ze wzgledów wielkosciowych tylko wizualnych :( U mnie obok lazienki sa dwie dość spore garderoby , mamy tez wielgachna piwnicę i środki czyszczące zapewne gdzieś upcham :) ale ta szafka nic a nic mi nie pasi .Za to umywalki Iryda potwierdzam ładniusie, u nas już czekaja na swój czas.

Hej, Lilan :) Dawno u Ciebie nie byłam. Alabaster jest coraz piękniejszy! Macie śliczne łazienki i jak tak piszesz o tej wykończeniówce, to aż się kulę na myśl o tym jak dużo przede mną: baterie, sanitariaty, kuchnia.....uffff, jak to ogarnąć...? Nie dziwię się, że potem ten cały proces zamienia się w trzyletni maraton - bez względu na opieszałość majstrów .:) ...a różanecznik kupiony w nagrodę - przepiękny! :)

Powinnaś się kulić, bo Twój dom przy moim to prawdziwa rezydencja:)