lilan 03.07.2011 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Lilian, dopatrzyłam się na Twojej mapie, że jesteśmy prawie sąsiadkami A ja sierotka dopiero zobaczyłam tę mapę i okazuje się, że były tam błędne dane. Niestety nie jesteśmy sąsiadkami:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 03.07.2011 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 "Przypory" na pierwszym zdjęciu przekomiczne. Fantazja ich twórców nie zna granic:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 03.07.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 A ja sierotka dopiero zobaczyłam tę mapę i okazuje się, że były tam błędne dane. Niestety nie jesteśmy sąsiadkami:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 03.07.2011 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 "Przypory" na pierwszym zdjęciu przekomiczne. Fantazja ich twórców nie zna granic:) Naprawdę nie wiedziałam czy śmiać się, czy płakać. Im bliżej końca tym gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 03.07.2011 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Też mi przykro:( Myślałam, że poznamy się po sąsiedzku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 28.07.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Lilian, najważniejsze to podejmować racjonalne decyzje - to nie łatwe, ale lepiej wstrzymać się trochę, niż pakować w niepotrzebne koszta. Mam nadzieję, że szybko podłączycie domek do sieci i zamieszkacie w alabasterku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 07.08.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Czekamy na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 07.08.2011 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Hej Dawno do Ciebie nie zaglądałam:oops: i widzę że coś się dzieje tylko zdjęc nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 07.08.2011 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 a pochwalisz się jakimiś zdjęciami elewacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BozenaEwa 10.08.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 ojejkus, bedziesz tyle czekac, jak domek juz tak pieknie zrobiony. Ja bym nie dala rady. Przenioslam sie na plac budowy,a Ty masz juz tyle zrobione. Piknie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 14.09.2011 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 A tu niektórzy na fotorelację nadal czekają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 14.09.2011 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Kurna... Przez te problemy z wykonawcą nie chciało mi się nawet zaglądać na FM. W końcu odetchnęłam z ulgą, w końcu znowu chce mi się żyć Dzisiaj był stolarz - wymierzył wszystko, co trzeba i obiecał, że przed końcem zimy zdąży zrobić drzwi i schody. W przyszłym tygodniu jedziemy po panele i po ceramikę łazienkową Nareszcie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 27.09.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2011 Hej, a gdzie foty barierek??? Zagladam do Ciebie często, chociaż nie zawsze coś naskrobię z braku czasu Ale trzymam kciuki nadal! Swoją drogą, podziwiam Twoją cierpliwość- czekać na kanalizację do przyszłego roku- ja bym chyba nie potrafiła, choć to jest zrozumiałe, że szambo będzie zupełnie zbędne... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 30.10.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Pięknieje Twój domek Lilian, dobrze jest z tymi dywanikami na klatce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 31.10.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 No w końcu jakiś kawałek elewacji. Śliczna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 03.11.2011 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Hej, hej, lilan Strasznie dawno do Ciebie nie zaglądałam. Śliczny dom. Widać, że finał zbliża się wielkimi krokami. Swoją drogą, dziwię się, że nie chcieliście być na tyle oryginalni, żeby zostawić przypory w powietrzu... Pomyśl o ile czystsze byłyby podczas deszczu... Pozdrawiam i obiecuję wpadać częściej na przeszpiegi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 15.11.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 No pięknie z elewacją na gotowo i światełkami. Z zewnątrz wygląda jakby się można było już wprowadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 27.11.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Lilan, domek z podbitką prezentuje się pięknie A panele też super! Sama niedługo będę się rozglądać, tylko ja myślę o czymś ciut ciemniejszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 27.11.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 A ja myślałam na pierwszy rzut oka na zdjęcie, że już w salonie stoi ładny, odważny wypoczynek, ale podłoga też bardzo ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 07.12.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Hej, lilan Ślicznie wygląda podświetlony dom - już tak fajnie nastrojowo się zrobiło... czuć święta... Podłogi wyszły świetnie - wyglądają bardzo naturalnie, na zdjęciach nie odróżniłabym tych paneli od desek. Jeszcze słówko o łazience: macie śliczne ciemne płytki - ciekawa już jestem jak wyglądała będzie całość, bo wszystko zapowiada się naprawdę pięknie. My też przymierzamy się do schodów i drzwi wewnętrznych, ale jeszcze chwilkę musimy się wstrzymać, bo musimy najpierw wykonać plan dla banku i zakończyć prace przewidziane w obecnej transzy kredytu, żeby dostać następną. Mam nadzieję, że w styczniu już będę mogła coś powiedzieć o drzwiach i schodach. Czy zamierzacie wprowadzić się jeszcze przed świętami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts