lilan 19.11.2008 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 U nas też prawdopodobnie ściany będą maksymalnie jasne, a przypory w ciemniejszym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 19.11.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Witam, trafiłam przypadkiem i widzę, że ładny będzie Wasz domek! Pisałaś, że były problemy z dostawą cegły, nie wiedziałam, że to jeszcze się zdarza? Ja też trochę czekałam na dachówkę, ale to około tygodnia, jakoś przebolałam. Już doszła i robi się bardzo "domowo". A klinkier na komin też mam Kalahari, tylko N. W sumie przez pomyłkę go dostarczyli, ale pasuje bardziej, niż ten wybrany przeze mnie... pozdrówka, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 20.11.2008 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Dziękuję za odwiedziny Sure i zapraszam częściej. Nasz problem nie dotyczył tak bardzo cegły, jak płytki klinkierowej (mamy wyprowadzone kominy systemowe, które trzeba okleić tą płytką). Dowiedzieliśmy się, że jest produkowana trzy razy w roku, a że to już końcówka roku, to w marketach tego produktu jak na lekarstwo. Część tej płytki już jest na kominie, więc obiektywnie stwiardzam, że będzie wyglądać ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 20.11.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Dzięki za odpowiedź To koniecznie poproszę o fotki z realizacji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 21.11.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Wpadłam sobie w odwiedziny, przeleciałam po pokojach ,stanęłam przed domem i opadła mi szczena , domek super a dach jak dla mnie wygląda zjawiskowo ,świetny kolor (sama taki szukam) i ładny wzór Mam prośbę odnośnie tejże właśnie blachy ,powiedz mi dokładnie jaka to jest blacha (szwedzka , niemiecka )coś bliżej jak dokładnie brzmi pełna nazwa . Wiem że pisałaś z jakiej firmy ale dla mnie to mało,plis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 21.11.2008 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Witaj Rossa Bardzo mi miło, że podoba Ci się domek i dach. Blacha pochodzi z firmy Blach Stal. Jest to produkt niemiecki, model Elita (grafit mat). Jeśli chodzi o solidność tej blachy, to ręczę głową. Naprawdę gruba, solidna blacha. Na jej zakup zdecydowaliśmy się, kiedy zobaczyliśmy ją na dachu u znajomego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 21.11.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 dzięki wielkie za szybka odpowiedza na jej zakup sama sie chyba zdecyduję patrząc na wasz dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 22.11.2008 05:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Polecam się na przyszłość Byłam u Ciebie- świetny projekt. Bardzo mi się spodobał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 22.11.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Lilan - Wasz domek coraz ładniejszy . Bardzo mi się podoba ta Wasza dachówka. Niby grafitowa, ale wygląda na bardzo ciemną. Szkoda, że na widok okien trzeba będzie poczekać ,aż do wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 24.11.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Dach rewelacja , a myśląca ekipa to jest to co lubię najbardziej (chodzi mi o zaklejanie otworów okiennych ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marijah 24.11.2008 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Witam Bardzo podoba mi sie wasz projekt domu Gratuluje wyboru! Dwie garderoby to tez super sprawa!! szkoda że ja zrozumiałam to zbyt późno.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 25.11.2008 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Fajnie, że czasem wpadniecie z komentarzem Jasabar- umówiliśmy się z wykonawcą, że okna wstawiamy po tynkach i wylewkach; Monis -ja też lubię ludzi myślących ; Marijah, a gdzie mogę zobaczyć Twój domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marijah 26.11.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 witam widze że już ocieplacie poddasze fajnie u mnie niestety wszystko sie opóźnia... pogoda niestety nie dopisuje.. ale po ostatnich prognozach jest nadzieja moj domek http://forum.muratordom.pl/olesnica-majki,t144406.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitu-pitu 27.11.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Lilan witaj Jakie postępy super, my ocieplać będziemy dopiero po wstawieniu okien. Ciepłej, udomowionej kozy też już sie dorobiłam - osobiście pomagałam przy montażu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 29.11.2008 05:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Witam wszystkich U nas dopiero wczoraj kładły się gąsiory, dzisiaj ciąg dalszy, jeśli pogoda pozwoli, na co się nie zanosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 30.11.2008 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 No proszę! I już prawie cała wełna położona na poddaszu. Rozpędzasz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 01.12.2008 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Monis prawie robi wielką różnicę Ale rzeczywiście powoli się wykańczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trękusek 03.12.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 No gratuluję. Roboty idą pełną parą, aż miło. Co do robotników to jak ja Was rozumiem. Teraz mam dekarzy, którzy pracują w kratkę i jeszcze na dodatek trzeba pilnować nawet najmniejszego szczegółu. A takie fajne zwierzę jak u Was zamieszkało i u nas - nawet dwa, tylko jedno mam zrobione ze 100 litrowego bojlera to jest bardzo dobrze grzejące. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pitu-pitu 11.12.2008 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Witaj Lilan..ślicznie u was Ściankę kolankową również ocieplacie? Z drugiej strony docieplicie styropianem? Będziecie jeszcze coś oprócz ocieplenia działać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 13.12.2008 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Cześć Pitu-pitu Ocieplamy od wewnątrz i na zewnątrz Wczoraj pracę zaczął elektryk. Myślę, że w tym tempie do marca będziemy po tynkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts