Gość 30.08.2003 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2003 Hejka! Budowa na działce juz nie jest tak uciążliwa (transport, deski itp), zbliża się jesień, a na drugi rok (wiosna-lato) chcemy się wprowadzić do domku. I tu moje pytanko - co mogę teraz robić na działce? Czy ją przekopać, czy można (co? ) już coś posadzić...? Działka na dzień dzisiejszy jest obrośnięta trawą i drzewkami owocowymi. Mamy też żywopłot na ponad 3 m. Na razie mamy tylko wizję zagospodarowania ogrodu, a dokładny plan przygotuje na spokojnie w zimię. Dlatego też się zastanawiam czy mogę jakoś ten ogród przygotować przed wiosenną akcją.. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivo 30.08.2003 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2003 Sorki - to byłam ja - Ivo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts