arek_sp 01.03.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Dzisiaj dojżeliśmy do decyzji - rozpoczynamy zmagania z mażeniem o własnym domu. Projekt mamy już od 6 lat WB-3496 z Agrobisp w YTON'gu. Budować będziemy w Radwanicach gmina Polkowice Dolnyśląsk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.03.2008 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Czeeee Arek - a myślałam,że 2 lata posiadania projektu to rekord Wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 02.03.2008 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 witam i pozdrawiam Dolny Śląsk powodzenia z budową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 02.03.2008 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 W ciągu tych kilku lat wiele się w mojej rodzinie wydarzyło - córka ma już 5 lat, dwa razy zmieniłem pracę, zawsze było coś ważniejszego. Teraz nadeszła pora na dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorusia 04.03.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Witaj Arku z całego serca powodzenie zyczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 04.03.2008 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Dzięki za pomoc Dorusia używając Twojej nazwy "Dorusia" w opcji szukaj znalazłem grupe z naszego rejonu Ale przy okazji mam pytanko czy można jeszcze kupić jakieś sensowne działki pod budowę na terenie Dolnych Polkowic. posiadam fajną działkę w Radwanicach ale jeżeli znalazłoby się coś u nas to zrobił bym jakieś przetasowanie. Na dzień dzisiejszy jestem na etapie odnowienia kontaktu z moim architektem w celu ponownej adaptacji perojektu i dowiadywania się w starostwie jak to zrobić aby wszystko miało ręce i nogi. Nasz projekt to WB 3496 z AGROBISP - Kraków w Ytongu. Użytkowe poddasze i 160 m2 powierzchni użytkowej. Jak Uporam się z całą papierologią to będe bardziej aktywny na forum na dzień dzisiejszy w większości czytam i szuka informacji. I ja życzę Ci z człych naszych trzech serduszek i psa powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts