walter22 01.03.2008 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 bardzo bede wdzieczny,za informacie na ten temat.....interesuje mnie szpachteltechnika kladzenia tego "szpachtlu-puzu"..... ucze sie zawodu "malarz" moze ktos juz to robil-lub byl na syminarium,i ma troszeczke pojecia ps....nie umiem dobrze pisac i czytac po PL przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trurl 02.03.2008 01:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 bardzo bede wdzieczny,za informacie na ten temat.....interesuje mnie szpachteltechnika kladzenia tego "szpachtlu-puzu"..... ucze sie zawodu "malarz" moze ktos juz to robil-lub byl na syminarium,i ma troszeczke pojecia ps....nie umiem dobrze pisac i czytac po PL przepraszam bitte schön http://forum.muratordom.pl/tadelakt,t119368.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karlsruhe 02.03.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 O ile wiem, to firma Kreidezeit robi seminaria. Wejdz na strone, tam sa terminy. Pozdro agnes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts