NJerzy 02.03.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Gdzie kupić takową muszlę która może być wygodnie (i higienicznie) użytkowana przez mężczyznę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MajorCarter 02.03.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Zajrzyj tutaj: http://www.fishnflush.com/order.asp Czy wygodnie i higienicznie to nie wiem, ale myślę że łatwo się skupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 02.03.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Zajrzyj tutaj: http://www.fishnflush.com/order.asp Czy wygodnie i higienicznie to nie wiem, ale myślę że łatwo się skupić Ooo! tego będę sobie życzył pod następną choinkę (urodziny też mogą być ) Ale tylko z opcjonalnym zestawem podświetleniowym LED Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NJerzy 02.03.2008 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Zupełnie co innego miałem na myśli, mianowicie kształt muszli i deski dopasowany do męskiej anatomii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 02.03.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Zupełnie co innego miałem na myśli, mianowicie kształt muszli i deski dopasowany do męskiej anatomii Muszę sprawdzić, czy mój mąż na pewno ma męską anatomię bo jakoś nie narzeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 02.03.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Hmmm.. Icek uciął.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 02.03.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 ciekawe, skąd kibelek wie kto na niego robi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
novi_ana 02.03.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 znajomi założyli pisuar.. wygląda fuj mój małż na domowej siada zawsze i dzięki temu jest higienicznie chociaż nie wiedziałam przez 4lata.. okazuje się, że wielu panów z szacunku dla kobiet, higieny i porządku siada znam 3, więc chyba sporo jak na wstydliwy temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 02.03.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 ... mój małż na domowej siada zawsze i dzięki temu jest higienicznie .... Może i higienicznie ale siakośtak ... "kolorowo" Nie lepiej to zeby facet tak normalnie stał ?? Bez geyowskiej nowomody ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 02.03.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Jakoś nie bardzo siadanie faceta na sedesie kojarzy mi się z higieną i to właśnie biorąc pod uwagę jego anatomię. Mojemu małemu synkowi nie raz zdarzyło się nasikać na podłogę siedząc na nocniku Poza tym zgodzę się z jabkiem, że prawdziwi faceci sikają tylko na "stojaka" Obecnie nawet mój czteroletni syn jest takiego zdania A dla higieny to wystarczy przy tym deskę podnosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 02.03.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Na pewno korzystniejsze dla panów są większe, bardziej wydłużone muszle. Te za malutkie i dla pań nie sa wygodne, zwłaszcza tych o nieco bardziej okazałych kształtach. Natomiast - nie jestem co prawda facetem, ale jakoś nie potrafie sobie wyobrazić , żeby siusianie przez panów na siedząco było jakieś bardziej higieniczne. Myślę nawet (może się mylę), że jakby trudniejsze do kontroli. "Tradycyjna" męska pozycja wcale nie musi skutkować osiusianiem całego pomieszczenia - wystarczy się nie rozglądać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 02.03.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Deska sedesowa musi być solidna.Pod moim kolegą (130kg) pękła i przyszczypała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
novi_ana 02.03.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 no nie mogę nie będę już opisywać dlaczego.. jest higieniczniej i tyle.. każda dziewczyna, która pracuje gdzie nie ma podziału toalet na męskie i damskie wie o co chodzi ja w ogóle w sikaniu nic męskiego nie widzę.. Annja wiesz małym się zdarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NJerzy 02.03.2008 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Pozwoliłem sobie zacytować słowa Geda z wątku "Czego w urządzaniu domu nie zrobilibyście ponownie?" Jedynym sprzętem jaki zabrałem ze starego mieszkania w bloku był ... sedes. Taki stary komunistyczny z półką. Miał jedną pewną właściwość: długość otworu w desce 36 cm. Dlaczego nikt teraz nie produkuje dużych (długich) sedesów? Czy projektują je wyłącznie kobiety które nie znają budowy męskiego ciała? Więc nie tylko ja widzę brak stosownych "kibli" na rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 03.03.2008 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Deska sedesowa musi być solidna.Pod moim kolegą (130kg) pękła i przyszczypała Jeszcze jeden dowód na to Panowie, że nie warto siadać na sedes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 03.03.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 znajomi założyli pisuar.. wygląda fuj mój małż na domowej siada zawsze i dzięki temu jest higienicznie chociaż nie wiedziałam przez 4lata.. okazuje się, że wielu panów z szacunku dla kobiet, higieny i porządku siada znam 3, więc chyba sporo jak na wstydliwy temat na takie słowa rodzi się we mnie męska szowinistyczna ...... itd itd Proponuję paniom siusianie na stojąco np do pisuarów . (sedes zawsze b edzie czysty ) Może dla czystości niech wychodzą za stodołę Przepraszam urażonych ps. zabrali nam męskość, nakazują się całym depilować, jeszcze siusiać na siedząco (dobrze ze nie przykucać siusiając w lesie ) a potem na wieczorach damskich śpiewają "gdzie ci mężczyzni" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.03.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 znajomi założyli pisuar.. wygląda fuj mój małż na domowej siada zawsze i dzięki temu jest higienicznie chociaż nie wiedziałam przez 4lata.. okazuje się, że wielu panów z szacunku dla kobiet, higieny i porządku siada znam 3, więc chyba sporo jak na wstydliwy temat na takie słowa rodzi się we mnie męska szowinistyczna ...... itd itd Proponuję paniom siusianie na stojąco np do pisuarów . (sedes zawsze b edzie czysty ) Może dla czystości niech wychodzą za stodołę Przepraszam urażonych ps. zabrali nam męskość, nakazują się całym depilować, jeszcze siusiać na siedząco (dobrze ze nie przykucać siusiając w lesie ) a potem na wieczorach damskich śpiewają "gdzie ci mężczyzni" Chyba rozumiem Aczkolwiek nie lubię tych wydepilonych Pisuar to takie samo ustrojstwo jak bidet - niezbędne I nie wiem, co w tym brzydkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 03.03.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 A tutaj tak dla małej zabawy nie ma jak pisuary i męski kibelek http://sas01.wrzuta.pl/film/5FcZTYWgvS/3sumtoilet ps. tylko dla osób z silnymi nerwami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 03.03.2008 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 ... Proponuję paniom siusianie na stojąco np do pisuarów . (sedes zawsze b edzie czysty )... I niech się nie tłumaczą, że nie dadzą rady, bo...dadzą. Sam widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berolina 04.03.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Gdzie kupić takową muszlę która może być wygodnie (i higienicznie) użytkowana przez mężczyznę? Musiała by być taka gadajaca "proszę wytrzeć, bo nakapałeś siusiu " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts