oorbus 02.03.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Hej, chcemy na sezon wiosennoletniowczesnojesienny zakupić naszej Adeli ( dla niewtajemniczonych- pseudolabrador bez prawa jazdy ) budę, coby miała w ogrodzie gdzie się schronić a może spać. pytanie: jakiej wielkości powinna być owa willa, i czy znacie/polecacie jakiś producentów. znalazłem coś takiego: http://www.allegro.pl/item316945889_buda_dla_psa_xl_budy_plaski_dach_caly_kraj.html acha, i czy taka "wyprowadzka" z domu się w ogóle uda.( latem i tak większość czasu spędza na zewnątrz) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 02.03.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 http://forum.muratordom.pl/buda-dla-psa,t117570.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 02.03.2008 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Spoko JoShi, tyle, że szkoda mi mojego cennego czasu na takie zabawy w stolarza. dlatego chcę kupić gotowca... cenne uwagi co do wielkości przyjęte pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 02.03.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Spoko JoShi, tyle, że szkoda mi mojego cennego czasu na takie zabawy w stolarza. dlatego chcę kupić gotowca... To kup dobrego gotowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 02.03.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 oorbus, Buda ktora znalazles na allegro na pewno bedzie ok, ale tylko na miesiace letnie. Na pewno nie nadaje sie na zime. Nie jest niestety ocieplona. Wybierajac rozmiar budy, nie przewymiaruj. Psy generalnienie nie lubia za duzych bud czy klatek. Ma byc przytulnie , ale oczywiscie nie ciasno. JoShi, Pieknie wyszla Wam tam buda. Nie tylko ocieplona, ale rowniez z przedsionkiem chroniacym od wiatru. Doprawdy super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 02.03.2008 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 no ja tam wyczytałem, że budę mogą ocieplić styropianem, co kosztuje dodatkowe parę złociszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.03.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 buda musi być ocieplona, dobrze jeśli ma podnoszony dach (wygodnie wysprzątać), musi mieć przedsionek żeby wiatr po niej nie hulał...i tyle taką właśnie zmontujemy własnymi ręcami już niebawem z pozostałego po budowie drewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 03.03.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Zapytaj najpierw Adelę, czy będzie miała ochotę spędzac czas na dworze.Ja planowałam, że moja Berta będzie mieszkała w budzie, dopóki jej nie poznałam. Po godzinie znajomości wiedziałam, że to byłoby dla niej straszne nieszczęście. Jeżeli Adela jest cały czas przy Was, może nie być zadowolona.(Latem pewnie Wy też jesteście często na zewnątrz). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gluś 04.03.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 acha, i czy taka "wyprowadzka" z domu się w ogóle uda.( latem i tak większość czasu spędza na zewnątrz) pozdrawiam sie nie uda . Szkoda kasy na budę. Jeśli się sucz zadomowiła to zapomnij.... ewentualnie zakup stopery do uszu i zaplanuj nowe drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts