alebum 02.03.2008 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Mam pytanko - dostalem od wykonawcy wycene paru rzeczy i chcialbym sie upewnić, czy oby nie przeplacam... A wygląda to tak: - podbitka (malowanie, montaz itd) - 45 zł za metr bieżący- ocieplenie (wełna) - 48,50 zł za metr kwadratowy- tynki zewnętrzne (gruntowanie + tynkowanie) - 13,50 zł za metr kwadratowy- tynk wewnętrzny - 21 zł za metr kwadratowy- parapety zewnętrzne (tzw okapiki ceramiczne - klejenie, fugowanie itd) - 50 zł za metr bieżący prace wykonywane będą pod Wrocławiem baaaaardzo będę wdzięczny za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martin72 02.03.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Wycena ktora otrzymales jest bardzo dobra. Pochodzi z tzw. sredniej polki. Sa wykonawcy ktorzy biora jeszcze wiecej. Znam sie na rzeczy, bo wykonuje to na codzien. Mysle ze jeszcze wypowie sie ktos kto mnial tez tynki czy podbitke wykonywana u siebie, lecz co by nie pisac wedlug mnie cena jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arktyk 05.03.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 a ja uważam że to dużo. U mnie pod Warszawą. podbitka 35 zł za 1 metr kwadratowy drewniana robocizna z malowaniem na gotowo ocieplenie styro plus grunt plus tynk na gotowo 35 zł za 1 metr kwadratowy. cokól styro plus tynk mozaikowy 35 zł za 1 metr kwadratowy. Jesteśmy umówieni na początek maja. Ale ekipa nie jest miejscowa. Pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts