AnetkaS 02.03.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Uf... pierwsze koty za płoty, dziennik założony - zapraszam do komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.03.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Czekamy na poddasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 02.03.2008 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Na razie nie potrafię projektować poddasza w tym programie, dlatego czekam na rysunki od pani architekt. Z resztą czekam jeszcze na informację, czy w łazience da się zrobić to co planujemy, ale o tym napiszę jak sprawa się wyjaśni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.04.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 to ja tez kibicuje i czekam na zdjecia i wyjasnienia co planujecie zrobic w lazience???????pozdrawiamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 23.04.2008 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Ach,nie uda się niestety zrobić w łazience tego co planowaliśmy - a mianowicie chcieliśmy zrobić prysznic w tym miejscu gdzie jest kibelek, a kibelek tam gdzie jest prysznic. Ale nie da się tego zrobić, ponieważ za nisko zaczynają się skosy.... http://images34.fotosik.pl/228/32f284dc6b3e7c19.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.04.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 a nie mysleliscie o powiekszeniu lazienki kosztem tego kawalka holu?tylko troche ciemny hol by sie zrobil, wiec nie wiem czy to najlepszy pomysl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 23.04.2008 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Zastanawialiśmy się nad tym chwilę, ale rzeczywiście hol byłby i malutki i ciemniutki A łazienka i tak jest całkiem duża - ma ponad 12m2 powierzchni użytkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.04.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 masz racje, ale fajnie wykombinowaliscie z tym kibelkiem za scianka, bedzie ladnie. moim zdaniem wc nie powinno byc na pierwszym planie po wejsciu do lazienki pomysl jeszcze nad bidetem przy tym kibelku. ja bylam zupelna przeciwniczka bidetu, ale po lekturze forum zdecydowalam ze bedzie w gornej lazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 23.04.2008 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Dzięki też tak właśnie myślę, że bidecik się przyda Przesunę trochę ściankę w stronę pralni i będzie fajne miejsce i na kibelek i na bidet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.04.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 wiesz, ze wlasnie o przesunieciu tej scianki mysllam zeby wsadzic tam bidet. dobrze byloby zeby sciana z kibelkiem i bidetem miala min 1.5m powodzenia w budowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 23.04.2008 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 dzięki i nazwajem Oby takich przygód jak z partaczami parkieciarzami było jak najmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.04.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 bede do Ciebie zagladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 23.04.2008 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 ja do Ciebie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusik 10.05.2008 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Gratuluję pozwolenia!!! Jedno z głowy... teraz tylko działanie....!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.05.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Gratuluje pozwolenia no to teraz do dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 10.05.2008 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Dziekuję, dziekuję Budować zaczniemy we wrześniu, jednak postanowiliśmy, żeby budował nam pan Góralski (miało być w lipcu, ale sie trochę zagapiliśmy z odpowiedzią i ktoś się zdecydował dzień przed nami) Ale już nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.05.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 A co sie stało z ekipą????????? na priva wysylam Ci namiary na tych co moim rodzicom dom budowali, moze znajda czas.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 16.05.2008 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 ach, my to mamy same kłody już na wstępie Ten nasz Góralski wydawał nam się drogi, chciał 55 tys.za SSO bez dachu oczywiście, tarasów i schodów zewnętrznych. Zastanawialiśmy się zbyt długo, w końcu jak przebolelismy te 10 tyś więcej i się zdecydowaliśmy na niego to zgarnął go inny inwestor. Więc postanowiliśmy, że dobra, czekamy na niego (bo dobry jest) do września, bo wtedy miał nastepny wolny termin, a on 13 maja zadzownił, że ma tak duże zlecenie, że nie wyrobi się na wrzesień i on rezygnuje.... I dobrze, znajdziemy sobie kogoś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godin 19.05.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Anetko, moje doświadczenie z murarzem (poleconym i znajomym!!!) było wręcz analogiczne. Dosłownie miesiąc przed rozpoczęciem budowy zostawił nas na lodzie . My w ciągu jednego dnia znaleźliśmy godnego nastepce, dzięki naszej lokalnej hurtowni budowlanej. Może popytaj jeszcze sąsiadów, powinni znać okolicznych branżowców godnych uwagi Trzymam kciuki Obiecuję będę często zaglądać do Twojego dziennika, tym bardziej, że mam sentyment do Oliwki, gdyz sami braliśmy po uwagę ten projekt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 19.05.2008 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Dzięki za wsparcie Godin Szukam uparcie, ale większość prosi o telefon na początku czerwca, a ja spać nie mogę..... Teraz z kolei czekam na wycenę od, wydaje się, bardzo solidnego wykonawcy, ale on chciałby zaczynać lada chwila, a ja jeszcze nie mam kredytu. I wody, i prądu. Wszystko ma być za 3 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts