AnetkaS 07.04.2009 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Oj, rzeczywiście dzieje się, oj dzieje Teraz to dopiero jest szaleństwo, kafle, schody, drzwi wew., zewn. parapety, kuchnia, garderoba, szpachlowanie, malowanie, podbitka, pompa ciepła, rekuperator i można tak dłuuuugo wymieniać. A Oliwki są naprawdę super, bardzo lubie nasz domek Termin jest ostateczny, jedyny i nieodwołalny. Jak wypowiemy umowę, a wypowiemy ją w tym miesiącu, to nie będzie odwrotu. Koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 08.04.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Witam. Rzeczywiscie u Was to jak w mrowisku, ruch, szum, fajnie tak! U nas wieeelka dziura i już Podobają mi sie te drzwi zew. To od kiedy będą nowi mieszkańcy wsi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 08.04.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Anetko ,w jakim stylu bedziesz urzadzala wnetrza,bo jestem bardzo ciekawa Moze wkleisz jakies zdjecia chetnie wszyscy poogladamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 08.04.2009 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Hm, w jakim stylu? Trudno powiedzieć. Łazienki, tzn. górną, bo dolna jest w powijakach, wymyślam na bieżąco. Raczej prosto, jak najmniej udziwnień, ale jakiegoś gotowego projektu nie mam. Kafle Cersanit Euforia (25x40) beżowe i brązowe, układane poziomo, kuchnia dopiero się projektuje. Wkleję w dzienniku zdjęcia kafli i pomysł na podłogę w łaziecne i ścianę w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 08.04.2009 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Ryska - w czerwcu zamierzamy przenieśc się na stałe. Już nie możemy się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 08.04.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Łał, no to piorunem .... już za chwileczkę ..... już za momencik .... ale fajnie To chyba równiutki rok od rozpoczęcia ? Czyli moge zakładać że przy dobrych wiatrach też za rok się wprowadzimy ? Mieliście jakieś większe "poślizgi" ? Przy dobrej pogodzie i zimą ( nie ma liści na drzewach) to może będę widziała z dzieci pokoju Wasz dach ale to dopiero za rok ...... A gdzie zamawiasz kuchnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 08.04.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Co do wzorku w łazience to jestem za nr 3. jakiś taki drobniejszy ten ciemny i wydaje mi się że nie będzie tak drastycznie dzielił łazienki na pół jak np. w wersji nr 1 , a przy wersji 2 i 4 to nie będzie za ciemno ? Lubię jasne kolory a ciemny ma być tylko dodatkiem a nie dominujący. Hmm.... ale się wymądrzyłam, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 09.04.2009 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Będzie rok W czerwcu zaczęliśmy, ale przeprowadzka nie oznacza końca prac, pewnie sporo rzeczy zostanie do zrobienia. Przerwę mieliśmy po tynkach, mniej więcej od świąt do połowy lutego - przeszkodział nam zima. Poza tym wszystko odbywało się bardzo sprawnie. No to 3:1 dla wersji 3. Małż i Córcia też wybrali 3. Ja nie mogę się w ogóle zdecydować. Za 1 i 3 na dzień dzisiejszy przemawia to, że brązowych kafli mam na dwa rzędy, ale co za problem dokupić na trzeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 09.04.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Smacznego jajeczka i wszystkiego najlepszego z okazji nadchodzacych Swiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 09.04.2009 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Co do wzorku w łazience to jestem za nr 3. jakiś taki drobniejszy ten ciemny i wydaje mi się że nie będzie tak drastycznie dzielił łazienki na pół jak np. w wersji nr 1 , a przy wersji 2 i 4 to nie będzie za ciemno ? Lubię jasne kolory a ciemny ma być tylko dodatkiem a nie dominujący. Hmm.... ale się wymądrzyłam, co ? Będzie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 10.04.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Ja rowniez obstawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 10.04.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Wesołych Świąt.Zdrowia, szczęścia humoru dobrego, a, przy tym wszystkim stołu bogatego.Mokrego dyngusa, smacznego jajka.I niech, te święta będą jak bajka http://img25.imageshack.us/img25/5725/mailgooglecom7671574.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.04.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 http://www.systemc.pl/domek/kurcze.jpg Tęczowych pisanek, na stole pyszności, mokrego dyngusa i wspaniałych gości. Niech to będzie czas uroczy, życzymy miłej Wielkanocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 11.04.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Rodzinnych, zdrowych i pogodnych Świąt Wielkiej Nocy - smacznego jajka i mokrego dyngusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apinka 11.04.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 http://www.empikfoto.pl/albumy12/348961/789186/previews/24918812__cid_002f01c9bae1_78eebe90_6501a8c0_dom.jpg Pięknych i spokojnych Świąt Wielkanocnych,Pogody w sercu i radości, jaką niesie Zmartwychwstanie Pańskie. Świąt wypełnionych Nadzieją budzącej się do życia wiosny i wiarą w sens życia,pachnących mazurkowym aromatem,upiększonych nakrapianą pisanką,płynących poniedziałkową tradycjąoraz smacznego Święconego w gronie najbliższych osób. Pozdrawiamy Świątecznie! Paulina z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godin 12.04.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Dzięki Godin Ja też wybrałam orzechowe, 25 cm. One mają fornir na powierzchni poziomej a boki są lakierowane - jak to wygląda na oknie? Sama ustalałaś długości parapetów i wysyłałaś z zamówieniem. No i ile taniej niż w sklepie? Ostatnio pojawiły się całe fornirowane, ale mają taki kanciasty kształ - nie podobają mi się, chociaż chciałam całe fornirowane. Przepraszam, że tak późno odpowiadam, ale jak zwykle nie dostałam powiadomień Zamówiłaś już parapeciki? U mnie wszystkie już oprawione i efekt wizualny jeszcze lepszy niż oczekiwałam * Boki, które wzbudzają Twoje wątpliwości wg mnie nadają lekkości, są ok * długość parapetów=długość okna + 6cm (po 3cm na każdą stronę) * zamówienie wysłałam mailem i parapeciki miałam w ciągu 3 dni z gratisową dostawą do domu * dużo dużo taniej (na pewno warto zamawiać bezpośrednio u producenta) * dobry produkt za rozsądne pieniądze (na chwilę obeną nie widzę powodu, aby dokładać dodatkowych pieniędzy do całych fornirowanych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusik 14.04.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Dziękuję bardzo za życzena!!! Może już nie na Święta ale na ten czas, co dopiero przed nami wszystkiego dobrego!!!, no i oczywiście czerwcowej przeprowadzki, by nic i nikt nie przeszkodził w tym przedsięwzięciu!!! Pozdrawiam http://republika.pl/blog_lj_4160428/5748386/tr/wiosna17pt3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 15.04.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Ładnie się prezentuje to cacko - pompa ciepła. I jak czyściutko w kotłowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 15.04.2009 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Dziekuję Nie jest czyściutko, ale na zdjęciach tego nie widać Możesz to sprawdzić osobiście Pompa rzeczywiście dobrze wygląda. Niech jeszcze tylko dobrze grzeje, no ale na razie tego nie sprawdzimy. Nie, żle mówię, niebawem sprawdzimy CWU Pomieszczenie gospodarcze, czyt. kotłownię, zmniejszyliśmy naprawdę sporo, a i tak mamy tam sporo miejsca na regały i możemy zrobić coś na kształt spiżarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 16.04.2009 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Czesc Anetko .Jak minely Swieta? Lazienka zapowiada sie bardzo ladnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts