Ryska1719503950 16.04.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Możesz to sprawdzić osobiście Czy mogę się czuć zaproszona ? A co robicie z ogrodzeniem ? Znaczy się z czego będziecie je mieli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 16.04.2009 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Czesc Anetko .Jak minely Swieta? Lazienka zapowiada sie bardzo ladnie. Oj, Święta minęły bardzo szybko Jak zapewne wszystkim A w łazience, tzn, w pralni, dzisiaj zostały położone pierwsze kafle. Wygląda całkiem całkiem Mam nadzieję, że końcowy efekt będzie taki, jakiego oczekiwałam, bo niektórzy odradzali mi ten sposób układania płytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 16.04.2009 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Możesz to sprawdzić osobiście Czy mogę się czuć zaproszona ? A co robicie z ogrodzeniem ? Znaczy się z czego będziecie je mieli ? Oczywiście, drzwi są otwarte Nad ogrodzeniem jeszcze nie myślałam. W okół domu zapewne będzie siatka, a z przodu murek + drewno. Ale szczegóły jeszcze nie znane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 16.04.2009 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Godinzamówiłam parapety - będą w następnym tygodniu.Zdecydowalismy jednak na ten nowy wzór, czyli z fornirem z boku. Mąż zadecydował - żona zamówiła. Ale nie dało się bezpośrednio w Window Sill, i kupiłam na Legnickiej w Oknach Różański. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apinka 17.04.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 No no, łazienka (pralnia) zapowiada się ciekawie, jadalnia etc. również. My narazie suszymy dom po naszej powodzi i niedługo też ruszamy z kaflami. W jadalni dajemy panele. Łazienka górna euforia verde + euforia bianco, łazienka dolna baldocer tokio (nie kupiłam żadnych dekorów bo cena mnie powaliła, teraz głowię się jak ją urozmaicić). Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 18.04.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Witaj AnetkaS ! Widziałam na zdjęciach, że będziesz miała ogrzewanie podłogowe. Co zamierzasz położyć na podłogę w salonie, a co w sypialniach? Pozdrawiam - Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 18.04.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Przepraszam za pomyłkę z tym zapytaniem Oczywiście powinno ono być w komentarzach. Pozdrawiam - Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 18.04.2009 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Przepraszam za pomyłkę z tym zapytaniem Oczywiście powinno ono być w komentarzach. Pozdrawiam - Jola Spoko mi też zdarzyło się wpisac nie tam , gdzie trzeba Nic się nie stało Co do podłogówki, to ten sposób ogrzewania nie lubi drewna, dywanów, chodników itp. One są barierą dla ciepła wydostającego się z podłogi - lepiej tego unikać. Ja w salonie i na piętrze (w holu i w sypialniach) będę miała panele laminowane przystosowane do ogrzewania podłogowego, reszta będzie w kaflach. Bardzo cheilieśmy drewno, ale uznaliśmy, że tak będzie rozsądniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 19.04.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Ale postępy Niezłe tempo macie, wygląda na to, że faktycznie do końca czerwca wszystko będzie gotowe. Jakie panele będziesz kłaść w sypialniach? Ja nie jestem w stanie się na nic zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolapp2 19.04.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Witaj AnetkaS ! Ja marzę o podłodze z prawdziwego drewna (mój małż jest leśnikiem), ale jednocześnie chcę w salonie (kuchni, łazienkach i przedpokoju) mieć ogrzewanie podłogowe. Niestety będę musiała wybrać coś za coś (pewnie na etapie budowy kompromisów będzie więcej). Oglądałam niedawno płytki imitujące drewno i muszę stwiredzić, że były nawet, nawet. Pozdrawiam - Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 20.04.2009 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Panele już mamy kupione od dwóch miesięcy Bardzo nam się spodobały Classena kolor Stary Dąb Palony - wygląda jak drewno i mają w dotyku powłokę nie jak panele tylko właśnie jak drewno. I tak się oszukujemy, że to prawie jak drewniana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 05.05.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Aneta, czy masz jakieś nowe zdjęcia? Jak idzie kafelkowanie? Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością na aktualizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 06.05.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Aneta pewnie nie ma czasu na pisanie Też jestem ciekawa jak postępy, ale coś mi sie wydaje, że najpierw dostaniemy wiadomość - MIESZKAMY W DOMU !!! a później będzie opowiadać jak to było .... A może Anetko coś napiszesz w tzw. "międzyczasie" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 06.05.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Hmmmm To musi byc bardzo zapracowana forumowiczka Miejmy nadzieje ,ze niedlugo sie zjawi z nowinami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 06.05.2009 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Dziewczyny, jestem taka zalatana, że nie wiem w co ręce włożyć. A jeszcze żeby było fajnie, to nasze dziecko połamało sobie nogę i teraz latania jest jeszcze więcej. Ostatnio nawet nic nie czytam, tak tylko zaglądam na sekund pięć. Postaram się coś napisać i wkleić, chociaż szczerze mówiąc niewiele się mieniło, niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 06.05.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 No Masz Ci Babo Placek To masz problem ,wspolczuje pewnie biedaczysko bardzo cierpi a Mama lata jak oparzona Duzo zdrowka ,zeby sie szybko zroslo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 06.05.2009 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Biedaczysko już tak bardzo nie cierpi, bo nóżka nie boli, ale musi leżeć z nogą w górze, więc się nudzi i marudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 06.05.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 to przykre i dla niej i dla Ciebie moja w zeszłym roku miała 8 tygodni gips to wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida i jacek 07.05.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 anetka szybkiego powrotu do zdrowia dla dziecka ... a z tymi zmainami na budowie to spoko ... nadejdzie taki czas ze nagle wszystko z kopyta ruszy i domek szybko nabierze klimatku jak u nas pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 11.05.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Jakie postępy !!! Widać że się nie nudzicie ! Kolorek w sypialni podoba mi się bardzo. I schody do domu półokrągłe - fajnie to wygląda! A jaka łazienka !!!! Śliczna ! Już się powoli pakujecie ? Jak tam noga ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts