Zabik 02.03.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Mam pytanie czy ktoś budował z ta firmą?jakie są o nich opinie?Ich propozycja jest bardzo kusząca ale nic nie idzie znaleść na ich temat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radek79pl 31.10.2008 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Witam, Ja z nimi buduje. Wrażenia relacjonuje na blogu:http://www.smolec.pl/swiatowe_inwestycje Myślę że więcej dodawać nie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda 02.11.2008 04:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 nic nie idzie znaleść na ich temat ? To ciekawe bo w dziale "Wykonawca doskonały... i mniej" na pierwszej stronie jest wątek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts