czarnyf22 02.03.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 witam chce wymienić okno w mieszkaniu i nie wiem czy mam sie sugerować przy wyborze. Możecie coś napisać jak wybrać dobre okno. jak wziąć wymiar okna? Czy wystarczy zmierzyć wnęke okienna? dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 02.03.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Poczytaj w wątkach okiennych - np. w "najczęściej zadawne pytania". Firm jest sporo, wybór trochę jak między Bożym Narodzeniem i Wielkanocą. Cena też gra rolę. Pomiar to raczej robi wykonawca, nie Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 02.03.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 witam chce wymienić okno w mieszkaniu i nie wiem czy mam sie sugerować przy wyborze. Możecie coś napisać jak wybrać dobre okno. jak wziąć wymiar okna? Czy wystarczy zmierzyć wnęke okienna? dziekuje ważne, aby miało szybę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts