madlen37 02.03.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Mój mąż Zamierza zamontować ogrzewanie podłogowe pod podłogą z desek....czy to dobry pomysł? czy ktos z Was ma takie? Jak to się sprawdza i jak to rozwiązaliście technicznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
christof333 03.03.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Ogrzewanie podłogowe może być zamontowane pod podłogą-ale z tego co wiem to podłoga powinna być z paneli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emma2008 03.03.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Może tutaj się czegoś dowiesz. '>http://forum.muratordom.pl/terakota-parkiet-panele-czy-deski-w-salonie,t32010.htm Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
machtomi 03.03.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 podlogowki nie warto instalowac pod deskamizazwyczaj sie montuje pod gresem, ja tak mam i jestem zadowolony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madlen37 04.03.2008 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 podlogowki nie warto instalowac pod deskami zazwyczaj sie montuje pod gresem, ja tak mam i jestem zadowolony:) Dzięki za odpis - podłoga w salonie bedzie połączona gres i częśc drewna - stad pytanie czy jak będzie wrzucane ogrzewanie pod gres to dac takze pod dechy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts