Frezz 03.03.2008 03:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Czesć jestem młodym typkiem z centralnej polski. Miło gościć na waszym forum. Pora troche pobaraszkować i poczerpac wiedzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 03.03.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 witaj, Frezz będziesz coś budował czy tylko "baraszkował"...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frezz 03.03.2008 23:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Hej elutek! Dodam że mam 24 lata. Remontuje mieszkanie (kawalerke) a że robie to sam i to moja pierwsza taka przygoda upolowałem to miejsce i sądze że poczerpie troche rzetelnej wiedzy. Narazie mam kłopot ze skorygowaniem krzywych ścian. Chiałbym szybko rozwikłać ten problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts