Frezz 03.03.2008 03:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Ściana miejscami ma nierówności dochodzace do 8 mm. Co radzilibyście zrobić : podrównać ją tynkiem czy dawać na to odrazu gładź warstwowo po 2mm (używam Gładzi szpachlowej UNI) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TIGER46 09.03.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Witam.Jeżeli nierówności jast dużo najlepszym rozwiązniem byłoby zastosować tynk lub płyty gipsowe klejone na placki.Można by również zastosować do wyrównania gips szpachlowy a na koniec gładź.POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xiff 12.03.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 gladz firmy semin mozna nakladac do 5 mm na raz, wiec moze by nie trzeba bylo... jest troche drozsza ale szczerze mowiac wyprobowalem juz kilka u siebie w mieszkaniu i nic innego nie kupie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonyon 31.03.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 witam nakladac warstwowo po 2mm czasochlonne gladz do 5 mm jednorazowo tu bym mial watpliwosci - moze pękać ale jest cos co powinno cie zadowolic goldband - dla mnie rewelacja nawet do 1,5 cm zaciagasz szlifujesz i dopiero gladz pozdro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xiff 03.04.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 szczerze mowiac miejscami mam po 10mm gladzi u siebie i nic nie peka. budynek stary, sciany byly popekane strop drewniany. Sufit mam z trzciny i piasku zmiesznaego z czyms dziwnym. na suficie dalem mocny "gips spachlowy bez tasmy" i jeszcze wtopilem siatke - wolalem przesadzic niz potem naprawiac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts