Lidka i Janusz 03.03.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Wprawdzie nie jest już tak zimno, ale bardzo ciepło tekaże nie. Ziemia odpuściła, i kusi mnie aby ruszyć do ogórka. Zakupiłam troche owowcowych krzewów a także ozdobnych roslin. Jak myslicie można już wsadzić je do ogrodu, bo mi juz miejsca brakuje w garażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lia 03.03.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Ja już posadziłam róże tydzień temu. jest ciepło, nie zmarzną chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka55 03.03.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Warto mieć kartony lub włókninę w pogotowiu Na połowę tygodnia zapowiadali arktyczne wiatry i śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidka i Janusz 03.03.2008 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Haniu, nie strasz!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 03.03.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 ja niestety też słyszałam, że ma być zimniej bo Emma przywiała, ale chyba zalezy gdzie się mieszka ? U nas ciepło nie jest, fakt - jak sobie pomyślę, że miałabym teraz wyjść na ogród i kopać, to wolę w ciepełku jeszcze trochę poplanować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 03.03.2008 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Podobno ma byc jakiś lekki mrozek w nocy, i na plusie w dzień, więc tragedii nie ma. A od piątku ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lia 04.03.2008 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Mieszkamy na skraju lasu, więc igliwia nie brakuje. Przykrywam nowe krzaki i w ogóle się nie martwię. No, nie -40 , takie sobie małe ochłodzenie. SADZIĆ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 04.03.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Witam Podobno zimy już niet, Zalewski tak powiedział w ekoradio a ja mu wierzę też zaczynam rozglądać sie za roślinami. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidka i Janusz 05.03.2008 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Dzisiaj przymroziło, -5 , ale juz nastepne dni mają być ciepłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts