Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

lubuskie

mario5

Recommended Posts

• 2 months później...
  • Odpowiedzi 52
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
  • 2 months później...
  • 2 weeks później...
hej malinka, ja dopiero zacznę w 2005 więc nie mam się czym pochwalić. Mieliśmy budować Elwirę, ale zdecydowaliśmy się na Nastkę - jest mniejsza i koszt chyba bedzie znacznie mniejszy. Może ktoś zbuduje pierwszy i nas zaprosi. Szkoda, że jest nas tak mało i jeszcze nie odpowiadają, ale może są zbyt zajęci budową. Pozdrawiam.

No to i ja sie dopisze do grupy lubuskiej:) wita Was Świebodzin, dom zaczynam budowac JUZ w tym roku w okolicach Świebodzina w Grodziszczu:) Jutro odbieram zezwolenie na budowe:) równiez jutro pierwszy mamy transport z Powodowa betonu komórkowego Siporex ( nie wiem czy to sie tak dokładnie pisze:) JUz sie ciesze jak głupia:) Zabiorę kiełbaski troche piwka i bedziemy rozładowywac 750 sztuk 8) ( to tylko część)

Projekt przyznaje sie bez bicia nie jest z katalogu Murator :oops: znalazłam na stronie archeton:) Dom jest raczej niewielki, parterowy, bez piwnicy, tylko 140m2:) Nazywa sie RUMIANEK:)

cdn

_MYCHA__ :D

Witam ja już wykańczam sie powoli :) domek o nazwie SASANKA.

Kiedy to było jak przyczepy z suporeksem do mnie przyjeżdżały cieplutkie sie jeszcze rozładowywało :) to były czasy :D . MYCHA z ciekawości kiedyś zajade zobaczyć jak mury będą rosły na budowie.

Pozdrawiam :wink:

Wiecie co wstałam dziś rano i jak zobaczyłam 11 stopni na termometrze to aż chece się żyć. Jeszcze tylko parę dni i już MAJ.

Zaczynam dopiero w maju bo moja ekipa jest teraz zajęta. I też nie mam czym się jeszcze pochwalić. No chyba że tym, że kupiłam cegły i klinkier i nigdy nie myślałam że będę się tak cieszyć kupując cegły.

Buduję D08 Przestronny z Muratora. Domek parterowy bez piwnicy (140m2)+garaż. Buduję w Deszcznie właściwie obok Deszczna. Jak już coś będzie to wytłumaczę dokładniej.

ARi. Zazdroszczę ci że już kończysz. Mam nadzieję że dzięki temu będziemy mogli liczyć na Twoją pomoc i skorzystać z Twojego doświadczenia.

Witam wszystkich

Jestem na etapie wykańczania domu (i siebie finansowo) w Gorzowie Wlkp. Dom pod modrzewiem III z pracowni ARCHON. Nastał etap tarasów, podjazdów, ścieżek, ogrodu itp. Tracę nerwy, bo pracuję obecnie na Śląsku a to trochę daleko, żeby przypilnować budowy.

Pozdrawiam

Już mam, całe 756 suporexu:) jeszcze cieplutkie:) juz stoja u mnie i czekają az pan murarz ułoży z nich sciany MOJEGO domu:) teraz załatwiamy bloczki na fundamenty:) trwa poszukiwanie:) no nic zobaczymy:) a podwyzszki tuż, tuz :cry:

cdn.

_MYCHA__

ps. ARI zapraszam gorąco:) i ja chetnie zobaczę Twój dom.

Pozdrawiam wszystkich lubuszan..piekne te nasze okolice prawda? Ja juz w poniedziałek zaczynam ...od fundametów...Zdecydowalismy sie na silke.Szukam towarzystwa do silki...AAA buduje sie pod Zielona Góra pozdrawiam i mczekam na znaki zycia od lubuszan