mario5 30.08.2003 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2003 (edytowane) A Edytowane 1 Grudnia 2016 przez mario5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek200 24.11.2003 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 Cześć.Pozdrawia Sulęcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 26.11.2003 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2003 To ja też dołącze:Mario okolice Kostrzyna nad Odrą.I również pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIA-S 08.12.2003 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2003 To i ja muszę coś powiedzieć. Mieszkam i zacznę budowę w Międzyrzeczu Wlkp. Cieszę się bardzo, że lubuskie doczekało się reprezentantów.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crimson 09.12.2003 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2003 Naście km od Krosna Odrz w kierunku Zielonej Góry. Wioska jakich mało nad Bobrem. Eh .... ciągnie wilka do lasu.'pzdr Lubuszan !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirogala 16.02.2004 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 WitamWłaśnie rozpoczynam budowę w Międzyrzeczu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 23.02.2004 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Mało nas z lubuskiego wiec ja sie dopisuje do tego wontku Pozdrawiam ARi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka czaczkowska 02.03.2004 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 Witajcie jestem 28 km od Gorzowa Wlkp. zaczynam na wiosnę 2005, teraz walczę z urzędami i podłączeniami mediów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 12.03.2004 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 Popieram. Zaczynam w maju 2004. 10 km od Gorzowa Wlkp. Teraz kupuję materiały. I nie mogę się doczekać kiedy zacznę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 16.03.2004 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 HEJ LUBUSZANIE ŁĄCZMY SIĘ!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka czaczkowska 16.03.2004 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 hej malinka, ja dopiero zacznę w 2005 więc nie mam się czym pochwalić. Mieliśmy budować Elwirę, ale zdecydowaliśmy się na Nastkę - jest mniejsza i koszt chyba bedzie znacznie mniejszy. Może ktoś zbuduje pierwszy i nas zaprosi. Szkoda, że jest nas tak mało i jeszcze nie odpowiadają, ale może są zbyt zajęci budową. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_MYCHA__ 16.03.2004 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 No to i ja sie dopisze do grupy lubuskiej:) wita Was Świebodzin, dom zaczynam budowac JUZ w tym roku w okolicach Świebodzina w Grodziszczu:) Jutro odbieram zezwolenie na budowe:) równiez jutro pierwszy mamy transport z Powodowa betonu komórkowego Siporex ( nie wiem czy to sie tak dokładnie pisze:) JUz sie ciesze jak głupia:) Zabiorę kiełbaski troche piwka i bedziemy rozładowywac 750 sztuk ( to tylko część) Projekt przyznaje sie bez bicia nie jest z katalogu Murator znalazłam na stronie archeton:) Dom jest raczej niewielki, parterowy, bez piwnicy, tylko 140m2:) Nazywa sie RUMIANEK:) cdn _MYCHA__ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 16.03.2004 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Witam ja już wykańczam sie powoli domek o nazwie SASANKA. Kiedy to było jak przyczepy z suporeksem do mnie przyjeżdżały cieplutkie sie jeszcze rozładowywało to były czasy . MYCHA z ciekawości kiedyś zajade zobaczyć jak mury będą rosły na budowie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 17.03.2004 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Wiecie co wstałam dziś rano i jak zobaczyłam 11 stopni na termometrze to aż chece się żyć. Jeszcze tylko parę dni i już MAJ. Zaczynam dopiero w maju bo moja ekipa jest teraz zajęta. I też nie mam czym się jeszcze pochwalić. No chyba że tym, że kupiłam cegły i klinkier i nigdy nie myślałam że będę się tak cieszyć kupując cegły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 17.03.2004 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Buduję D08 Przestronny z Muratora. Domek parterowy bez piwnicy (140m2)+garaż. Buduję w Deszcznie właściwie obok Deszczna. Jak już coś będzie to wytłumaczę dokładniej. ARi. Zazdroszczę ci że już kończysz. Mam nadzieję że dzięki temu będziemy mogli liczyć na Twoją pomoc i skorzystać z Twojego doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waldon 17.03.2004 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Ja buduje w Zielonej Górze Jędrzychów, projekt Słoneczko z horyzontu. Mam już parter w technologi P W 42cm 400 Powodowo stop teriva nowa obecnie stawiam więźbę, będzie dachówka Robena miedziana angoba. Pzdrawiam Lubuszan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 17.03.2004 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Witamy kolejnych lubuszan. Waldon gdzie kupowałeś więźbe i za ile (jeżeli można) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domara 17.03.2004 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Witam wszystkich Jestem na etapie wykańczania domu (i siebie finansowo) w Gorzowie Wlkp. Dom pod modrzewiem III z pracowni ARCHON. Nastał etap tarasów, podjazdów, ścieżek, ogrodu itp. Tracę nerwy, bo pracuję obecnie na Śląsku a to trochę daleko, żeby przypilnować budowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_MYCHA__ 17.03.2004 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Już mam, całe 756 suporexu:) jeszcze cieplutkie:) juz stoja u mnie i czekają az pan murarz ułoży z nich sciany MOJEGO domu:) teraz załatwiamy bloczki na fundamenty:) trwa poszukiwanie:) no nic zobaczymy:) a podwyzszki tuż, tuz cdn. _MYCHA__ ps. ARI zapraszam gorąco:) i ja chetnie zobaczę Twój dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gracja 17.03.2004 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Pozdrawiam wszystkich lubuszan..piekne te nasze okolice prawda? Ja juz w poniedziałek zaczynam ...od fundametów...Zdecydowalismy sie na silke.Szukam towarzystwa do silki...AAA buduje sie pod Zielona Góra pozdrawiam i mczekam na znaki zycia od lubuszan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts