Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

lubuskie

mario5

Recommended Posts

LUBUSZANIE

ZAPRASZAM NA KAWKĘ :lol: wirtualną

do GRUPY LUBUSKIEJ w KLUBIE BUDUJĄCYCH

Qrde a juz myslalem, ze lubuskie nie jest reprezentowane na tym forum a tu tyle ludzi. Buduje a raczej wykanczam dom w okolicach Swiebodzina. Nie jestem lubuszaninem ale pochodze z Wielkopolski do ktorej liczy sie rowniez Ziemia Lubuska czyli jestesmy bracmi.

Wesolych Swiat Wielkanocnych.

Karol N.

• Odpowiedzi 52
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Qrde a juz myslalem, ze lubuskie nie jest reprezentowane na tym forum a tu tyle ludzi. Buduje a raczej wykanczam dom w okolicach Swiebodzina. Nie jestem lubuszaninem ale pochodze z Wielkopolski do ktorej liczy sie rowniez Ziemia Lubuska czyli jestesmy bracmi.

Karol N.

koło Świebodzina i nie LUBUSZANIN hmmm :lol:

Karol N.

koło Świebodzina i nie LUBUSZANIN hmmm :lol:

A co?

Karol N

Miedzyrzecz, macie tam producenta okien na profilach VEKA. Jezeli bedziecie zamawiac u niego okna to prosze zasiegnijcie najpierw o nim opini. Sprawdzcie dokladnie umowe na zawartosc, sprawdzijcie dokladnie warunki gwarancji i ile kosztuje przeglad i regulacja gwarancyjna. Przy odbiorze sprawdzcie dokladnie czy wszystko jest co zamowiliscie a jak nie jestecie pewni to bron Boze nie podpisujcie odbioru. Nie dajcie sie zwiesc certyfikatom, ktore napewno zostana Wam pokazane przy rozmowach wstepnych. Przede wszystkim czujnosc.

Pozdrowienia

Karol N.

• 2 weeks później...
  • 1 month później...
:lol: witam wszystkich z lubuskiego , ufff.... jestem na etapie budowy mojego WYMARZONEGO domku ...miło mi spotkać tu innych z tegoż regionu , choć nie powiem , że szczególnie łatwo się żyje w tym "dziwnym" województwie :p , mam nadzieję ,że nasza znajomość zaowocuje przyjaznymi kontaktami :wink: pozdrowionka dla wszystkich

Podales Wielkopolska a co prawda Ziemia Lubuska liczy sie chyba geograficznie do Wielkopolski. Tak w przyblizeniu to gdzie budujesz?. Jest tez klub dyskusyjny lubuski ale jest nas raczej malo.

Pozdrowienia

Karol N.

:lol: witam wszystkich z lubuskiego , ufff.... jestem na etapie budowy mojego WYMARZONEGO domku ...miło mi spotkać tu innych z tegoż regionu , choć nie powiem , że szczególnie łatwo się żyje w tym "dziwnym" województwie :p , mam nadzieję ,że nasza znajomość zaowocuje przyjaznymi kontaktami :wink: pozdrowionka dla wszystkich

Podales Wielkopolska a co prawda Ziemia Lubuska liczy sie chyba geograficznie do Wielkopolski. Tak w przyblizeniu to gdzie budujesz?. Jest tez klub dyskusyjny lubuski ale jest nas raczej malo.

Pozdrowienia

Karol N.

no racja , mieszkam koło Leszna wlkp. budowa paręnaście kilometrów dalej - już inny "stan" okolice Wschowy , wiesz gdzie to jest? może gdzieś niedaleko ciebie? buziaki

Czyli mieszkasz/budujesz sie na granicy woj. lubuskiego i poznanskiego. Ja pochodze z okolic Poznania a buduje sie w okolicach Swiebodzina. W klubie lubuskim jest bodajze ktos z okolic Zielonej Gory czyli blizej Ciebie.

Pozdrawiam

Karol N.

witam wszystkich :D :D :D

Jestem z Sulechowa i buduję D21, a może ktoś jeszcze? Widziałam taką samą chatkę w Drzonkowie, byłam zachwycona, domek w stanie surowym otwartym, i tylko żal mi było, że nie zastaliśmy właścicieli, bo ciekawość mnie zżerała jak wyglądają pomieszczenia w środku, i szkoda, że nie ma ich na forum, a może są?

pozdrawiam :wink: Martini

• 12 years później...
  • 2 weeks później...