Karol N. 08.04.2004 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 LUBUSZANIE ZAPRASZAM NA KAWKĘ wirtualną do GRUPY LUBUSKIEJ w KLUBIE BUDUJĄCYCH Qrde a juz myslalem, ze lubuskie nie jest reprezentowane na tym forum a tu tyle ludzi. Buduje a raczej wykanczam dom w okolicach Swiebodzina. Nie jestem lubuszaninem ale pochodze z Wielkopolski do ktorej liczy sie rowniez Ziemia Lubuska czyli jestesmy bracmi. Wesolych Swiat Wielkanocnych. Karol N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 08.04.2004 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Qrde a juz myslalem, ze lubuskie nie jest reprezentowane na tym forum a tu tyle ludzi. Buduje a raczej wykanczam dom w okolicach Swiebodzina. Nie jestem lubuszaninem ale pochodze z Wielkopolski do ktorej liczy sie rowniez Ziemia Lubuska czyli jestesmy bracmi. Wesolych Swiat Wielkanocnych. Karol N. koło Świebodzina i nie LUBUSZANIN hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 13.04.2004 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2004 Qrde a juz myslalem, ze lubuskie nie jest reprezentowane na tym forum a tu tyle ludzi. Buduje a raczej wykanczam dom w okolicach Swiebodzina. Nie jestem lubuszaninem ale pochodze z Wielkopolski do ktorej liczy sie rowniez Ziemia Lubuska czyli jestesmy bracmi. Wesolych Swiat Wielkanocnych. Karol N. koło Świebodzina i nie LUBUSZANIN hmmm A co? Karol N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 13.04.2004 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2004 Miedzyrzecz, macie tam producenta okien na profilach VEKA. Jezeli bedziecie zamawiac u niego okna to prosze zasiegnijcie najpierw o nim opini. Sprawdzcie dokladnie umowe na zawartosc, sprawdzijcie dokladnie warunki gwarancji i ile kosztuje przeglad i regulacja gwarancyjna. Przy odbiorze sprawdzcie dokladnie czy wszystko jest co zamowiliscie a jak nie jestecie pewni to bron Boze nie podpisujcie odbioru. Nie dajcie sie zwiesc certyfikatom, ktore napewno zostana Wam pokazane przy rozmowach wstepnych. Przede wszystkim czujnosc. PozdrowieniaKarol N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 23.04.2004 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 HALOOOOOOO! JEST TAM KTO? Lubuskie wymarlo czy co? Nakrzyczeli nagadali i sobie poszli.A moze sa na budowach i jak wracaja to nie maja sily wlaczyc PC. Hm ciekawe. Karol N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 23.04.2004 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 HALOOOOOOO! JEST TAM KTO? Lubuskie wymarlo czy co? Nakrzyczeli nagadali i sobie poszli. A moze sa na budowach i jak wracaja to nie maja sily wlaczyc PC. Hm ciekawe. Karol N. JESTEŚMY w KLUBIE BUDUJĄCYCH W GRUPIE LUBUSKIEJ - ZAPRASZAMY Tam bywamy częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 14.06.2004 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 14.06.2004 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 witam wszystkich z lubuskiego , ufff.... jestem na etapie budowy mojego WYMARZONEGO domku ...miło mi spotkać tu innych z tegoż regionu , choć nie powiem , że szczególnie łatwo się żyje w tym "dziwnym" województwie , mam nadzieję ,że nasza znajomość zaowocuje przyjaznymi kontaktami pozdrowionka dla wszystkich Podales Wielkopolska a co prawda Ziemia Lubuska liczy sie chyba geograficznie do Wielkopolski. Tak w przyblizeniu to gdzie budujesz?. Jest tez klub dyskusyjny lubuski ale jest nas raczej malo. Pozdrowienia Karol N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 14.06.2004 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 15.06.2004 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 witam wszystkich z lubuskiego , ufff.... jestem na etapie budowy mojego WYMARZONEGO domku ...miło mi spotkać tu innych z tegoż regionu , choć nie powiem , że szczególnie łatwo się żyje w tym "dziwnym" województwie , mam nadzieję ,że nasza znajomość zaowocuje przyjaznymi kontaktami pozdrowionka dla wszystkich Podales Wielkopolska a co prawda Ziemia Lubuska liczy sie chyba geograficznie do Wielkopolski. Tak w przyblizeniu to gdzie budujesz?. Jest tez klub dyskusyjny lubuski ale jest nas raczej malo. Pozdrowienia Karol N. no racja , mieszkam koło Leszna wlkp. budowa paręnaście kilometrów dalej - już inny "stan" okolice Wschowy , wiesz gdzie to jest? może gdzieś niedaleko ciebie? buziaki Czyli mieszkasz/budujesz sie na granicy woj. lubuskiego i poznanskiego. Ja pochodze z okolic Poznania a buduje sie w okolicach Swiebodzina. W klubie lubuskim jest bodajze ktos z okolic Zielonej Gory czyli blizej Ciebie. Pozdrawiam Karol N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martini 19.06.2004 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2004 witam wszystkich Jestem z Sulechowa i buduję D21, a może ktoś jeszcze? Widziałam taką samą chatkę w Drzonkowie, byłam zachwycona, domek w stanie surowym otwartym, i tylko żal mi było, że nie zastaliśmy właścicieli, bo ciekawość mnie zżerała jak wyglądają pomieszczenia w środku, i szkoda, że nie ma ich na forum, a może są? pozdrawiam Martini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dembik 04.09.2016 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2016 Witam ktos cos buduje w lubuskim? Ja zbieram sie do budowy w Droszkowie po ZG.pozdr woow ostatni post z 2004 r! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juzasi 18.09.2016 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2016 Witam.Ja zaczynam budowę , ale niestety dopiero w przyszłym roku, w Drzecinie koło Słubic. Na razie wykonuję rekonesans osobowo- materiałowy. Pozdrawiam Wszystkich !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts