Darek G 03.03.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Witam Dzisiaj podpisałem umowę na przyłącze elektryczne placu budowy z zakładem energetycznym. Ma być postawiona w granicy działki szafka kablowo-pomiarowa. Gość w ZE powiedział, że potrzebuje swojego elektryka który dokona odbioru tej szafki, spisze protokół odbiorowy i na tej podstawie włączą prąd. Ile można się spodziewać, że mnie taki elektryk za to skasuje? Dostałem namiary na jakiegoś elektryka z ZE który po godzinach sobie dorabia, ale pytam Was wcześniej, żeby nie dać się naciągnąć. Czy oprócz protokołu odbioru coś taki elektryk musi mi zrobić, czy w takiej szafce będą już gniazda do wpięcia kabla czy trzeba jakąś dodatkową szafke? PozdrawiamDarek Grabowski Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/97517-przy%C5%82%C4%85cze-placu-budowy/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts