Gluś 04.03.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 A więc kupiłam samochód w komisie. Komis w pobliżu stacji Shell jak się jedzie z Wawy w kierunku Kielc. I co się okazało... ano licznik przekręcony bagatela o ponad 100 tys. Dokumenty tak zrobione że możemy szanownemu panu skoczyć. Omijajcie ten komis z daleka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 04.03.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 A więc kupiłam samochód w komisie. Komis w pobliżu stacji Shell jak się jedzie z Wawy w kierunku Kielc. I co się okazało... ano licznik przekręcony bagatela o ponad 100 tys. Dokumenty tak zrobione że możemy szanownemu panu skoczyć. Omijajcie ten komis z daleka. A skąd wiesz, że przekręcony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gluś 04.03.2008 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Bo jak mi zaczęło coś stukać to pojechałam do autoryzowanego serwisu volksvagena ( przed zakupem tez byłam ale nie u autoryzowanego ) i tam podzielono się ze mną ta radosną nowiną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 04.03.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Było Forum czytać... http://forum.muratordom.pl/jak-sprawdzic-uzywane-auto-przed-zakupem,t119305.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gluś 04.03.2008 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 było ... cóż mądry Polak po szkodzie. Mam nadzieję, że trochę osób to przeczyta i nie da sie przekręcić oszustowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.03.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Co znaczy "Dokumenty tak zrobione że możemy szanownemu panu skoczyć" ? - to co on sobie pisze w umowie to jego sprawa ...a co go obowiązuje to druga sprawa -jeśli dostałaś towar niezgodny z umową , to zadaj zwrotu kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gluś 05.03.2008 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Kłopot polega na tym, że w umowie nigdzie nie był zapisany stan licznika lub przebieg czy cokolwiek w tym rodzaju. Konsultowałam to z prawnikami - byłam gotowa zainwestować w naprawdę dobrego żeby drania dorwać ... niestety nikt nie podjął z góry przegranej sprawy. Wierzyłam, że ktoś kto prowadzi komis od jakiegoś czasu i nie zniknie z dnia na dzień ma w sobie odrobinę uczciwości. O naiwności ludzka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gluś 14.03.2008 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Mam ogromna ochotę postać koło tego komisu i ostrzegać ludzi przed tym oszustem. Szanowna druga połowa twierdzi że to głupi pomysł i jeszcze ktoś mi krzywdę zrobi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alpha00 15.11.2016 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2016 To nie jest przypadek, że czytam te wpisy. Mnie też w sposób bardzo wyrafinowany oszukał "pan właściciel" komisu, tylko, że w moim przypadku nie zauważył uchybień w dokumentacji. Myśli, że jest taki cwany i na wszystko ma dokument, to się zdziwi. Ma czas do grudnia, aby oddać pieniądze, jeżeli nie sprawę zgłoszę do prokuratury, a orientuje się trochę w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_kolwiek 15.11.2016 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2016 Podstawowa zasada jak szukasz samochodu - nie kupuj z Radomia ani z Gostynina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts