oleniek 04.03.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Czy ktoś mógłby mi powiedzieć tak na szybko, czy drewno na strop (dom z nieużytkowym poddaszem) może być lekko zasinione? Bo pewien wykonawca, coś takiego sugeruje a ja wolę się upewnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Nitka 04.03.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Sinizna to nic innego jak zabarwienie drewna; nie ma wpływu na właściwości wytrzymałościowe drewna. Poczyatj - http://pl.wikipedia.org/wiki/Sinizna_(wada_drewna) Zatem, jeżeli belki nie są przewidziane do ekspozycji - możesz spać spokojnie. jeżeli jednak belki mają być widzioczne, siniznę możesz usunąć odpowiednimi środkami. Znajdziesz je w Necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 04.03.2008 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 dobra dzięki zaraz poczytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oleniek 04.03.2008 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 cytat "Wpływ na obniżenie właściwości mechanicznych jest znikomy" super dzięki, zupełnie nie pomyślałam o wikipedii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts