EDZIA 07.05.2004 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 To co do 3 razy sztuka ? Yemiołko z tego co piszesz Luśka jest pierwszą podejrzaną ? Z pewnością wie coś czego my nie wiemy , ale ja obstawiam "F" Luśka pudło, czy trafiony zatopiony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 07.05.2004 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Strzelajcie dalej! Jest jeszcze trochę literek w naszym alfabecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 08.05.2004 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2004 Edzia,strzał w dziesiątkę!!!!!! Czy Wasza zgaduj zgadula idzie w kierunku znęcania się nad skunksem,czy też prowadzi do zdemaskowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 08.05.2004 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2004 Zakład, że na p.? hehe co najwyżej "pudło" albo "pomyłka" :lol: Czy Wasza zgaduj zgadula idzie w kierunku znęcania się nad skunksem,czy też prowadzi do zdemaskowania? oba kierunki słuszne ...rien ne va plus..... i kręcimy podpowiedzieć jakies literki ?? Skorpionko wracaj na łono Forum.... "życie bez Pani jest do bani" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.05.2004 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2004 Super zgadywanka Ale czy skunks chce być rozszyfrowany Jeszcze zaszyje sie w jakiejś norce....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mamona Lisa 09.05.2004 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2004 No to ja pożyczyłam fajkę (fajka jest na "f" ) od Sherlocka (na "s" ) i mój drugi typ (a tak byłam pewna pierwszego!): UWAGA! SPONSOREM DZISIEJSZEGO ZGADYWANIA JEST LITERKA.... M I co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 09.05.2004 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2004 Znów pudło, Mamona Zdecydowanie trzeba zacząć od dokładnego poznania abecadła [i niech ten jamnik przestanie wreszcie ujadać !!!] Kombinuj dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 10.05.2004 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Czy Wasza zgaduj zgadula idzie w kierunku znęcania się nad skunksem,czy też prowadzi do zdemaskowania? to jest studium naukowe nad schizofrenią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 13.05.2004 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 Ale to da się leczyć...... Naprawdę..... >>> Wiem, kiedy umrze Słońce Ciekawe studium przypadku.... Ale literek nie zgadujecie.... brak hipotez czy metodologii ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.05.2004 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2004 Niektórzy wiedzą, ale nie bedą się dzielić własną wiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 14.05.2004 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2004 Patrzaj pani jakie to chitre, no..... a że wiedza to skarb, to się nie podziałkują, sknerusy niektórzy wiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 14.05.2004 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2004 A czy literka B stawała już w szranki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 14.05.2004 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2004 Po przemyśleniu - chyba jednak nie B ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 14.05.2004 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2004 Literka b była chwilkę jeno.... nastąpiło jej wycofanie z konkursu [interwencja na najwyższym szczeblu ] ponieważ to zgaduj zgadula, nie mogę podpowiadać ale śmiało mogę odliczać... 1, 2, 3.... aż do 7...... kismet..... _____________________________________________________________ "Mysz, której sądzono zginąć, bawi się ogonem kota" mongolskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 15.05.2004 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2004 Nie da się ukryć ,ze przyszła kryska na skunksa-nosił skunks razy kilka poniosły i skunksa. Ponury,myślę,że bez mojej obecności, forum nie straciło nic ze swojej atrakcyjności. -------------------------------------------------------------------------------- "Patrzaj pani jakie to chitre, no..... a że wiedza to skarb, to się nie podziałkują, sknerusy" Nie chytre,tylko litościwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 15.05.2004 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2004 Co czynic, co czynić panowie i panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 15.05.2004 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2004 Literka b była chwilkę jeno.... nastąpiło jej wycofanie z konkursu Czy " " ma wskazywać na przedwczesną rezygnację ? ale śmiało mogę odliczać... 1, 2, 3.... aż do 7...... kismet..... Czy ta siódemka jest Gniadym Galopującym Goniem Grojańskim ? To napięcie mnie wykończy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 17.05.2004 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2004 Nie da się ukryć ,ze przyszła kryska na skunksa-nosił skunks razy kilka poniosły i skunksa. Czuć zapach.. intensywny... posoki jakowejś ? Co czynic, co czynić panowie i panie wyć, płakać, gryźć się, ślinić, nikogo za to nie winić Czy " " ma wskazywać na przedwczesną rezygnację ? Nie ! to raczej, jakby Ci tu rzec... przetasowania zielonego stolika ? Stanowczy rozkaz od najwyższych czynników ? Pokaz zakulisowych... hm.. gierek ? Czy ta siódemka jest Gniadym Galopującym Goniem Grojańskim ? Nie Ellu.. to za proste... powiem więcej... 7 literka alfabetu nie występuje w żadnym... w żadnym wypadku To napięcie mnie wykończy ... No przecież się nie damy !!! Prawda ? Ale lekko nie będzie.... "I have nothing to offer but blood, toil, tears, and sweat." [Winston Churchill, May 13, 1940] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 19.05.2004 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2004 "Czuć zapach.. intensywny... posoki jakowejś ? " Kiedy spada głowa,krew się leje. :lol Chyba ,że ktoś zamiast krwi ma silikon.,wtedy się nie leje tylko klei-zapach pozostaje równie intensywny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 12.07.2004 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 no i namierzyłam zwierza.... sam się wpakował w sidła... no i ubawił mnie snadnie ale ile tych Sku jest jeszcze wokół.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts