zanetakogut 29.08.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Witam! Aż miło patrzeć na Wasze postępny na budowie. Mam pytanie. Całe fundamenty będziecie wylewać, czy będziecie je murować z bloczków fundamentowych? Muszę przyznać, że cena za beton i kierownika budowy jest duuużo atrakcyjniejsza niż na śląsku... Nam polecony kierownik powiedział 3000zł. Czekamy na pozwolenie na budowę - będzie najprawdopodobniej na koniec września i w połowie października zaczynamy z fundamentami - jak pogoda dopisze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SpejsiK56 29.08.2008 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 0000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz1966 07.09.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Witam użytkowników. Buduję dom w werbenach. Firma przedstawiła kosztorys stanu surowego otwartego z pokryciem dachówka ceramiczna Wiekor na kwotę 260 tyś. Co Wy na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michauek 08.09.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Właśnie- zastanawia mnie, jaki planujecie (to pytanie do Michała) koszt stanu surowego zamkniętego począwszy od pozwolenia na budowę. Jeśli to możliwe podaj ta liczbę teraz, a już po wybudowaniu ww stanu podlicz rzeczywiste kosztu i je skonfrontujemy. P.S. Nie będziemy sąsiadami. Naszą działkę sprzedaliśmy i szykujemy inna, po drugiej stronie miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SpejsiK56 08.09.2008 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz1966 14.09.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Kosztorysant trochę zjechał ale i tak obliczył koszt stanu surowego na 250 tyś. "Czym dalej w las tym więcej drzew" Gdy zabrali się do zebrania skarpy aby umożliwić wjazd na działkię od strony drogi ( innej możliwości nie ma ) napotkali kabel energetyczny. Zgłoszenie kolizji - nie problem. Problem kto ma za to zapłacić?. Oczywiście ja - wstępny koszt zagłębienia kabla - 5-7 tyś. Tak myślę po co mi wjazd, kupie helikopter i bedą osiadał z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SpejsiK56 14.09.2008 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 lop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz1966 16.09.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Uf, udało się zbić cenę o połowę.Przestroga dla wszystkich posiadaczy niezabudowanych działek.Kontrolujcie procesy związane z projektowaniem budowy kabli energetycznych w sąsiedztwie Waszych działek. Na tym etapie można wnosić uwagi a tym samym eliminować na własny koszt późniejsze kolizje np. z wjazdem na działkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadiaart 28.09.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Witam Miło mi powitać sąsiadów( my też rąbień - ulica za pomarańczową) Ładny dom. My też robiliśmy przymiarki do archonu miał być lubczyk 2.Z ŁZE też przygody - dłuugie czekanie w kolejce. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michauek 08.10.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Spejsik- gdzie zgubiłeś podpis pod postami? Ten temat mam w ulubionych a teraz muszę szukać tematu z dziennikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts