_alcia_ 04.03.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Witam wszystkich forumowiczów. Dziś odebrałam (w końcu! po 4 m-cach czekania...) warunki zabudowy, tym samym rozpoczęliśmy długą drogę do własnego, wymarzonego domku. Droga ta będzie pewnie usłana wybojami , ale z Waszą pomocą, mam nadzieję, uda się jakoś dobrnąć do końca. W tym roku czekają nas formalności - mamy 5 m-cy na to, by uzyskać pozwolenie na budowę.. mam nadzieję, że to wystarczy; bo po tym terminie wszystko przepadnie. A w przyszłym roku wiosną chcielibyśmy ruszyć pełną parą, by rok później móc się już wprowadzić. Pozdrawiam wszystkich budujących alcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 04.03.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Życzę Wam powodzenia w dążeniu do celu i spokojnego budowania. Bywa tak że, trzeba spojżeć do tyłu aby dostrzec to co jest przed nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 04.03.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 witam, powodzenia w budowaniu życzę i więcej optymizmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_alcia_ 04.03.2008 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 witam, powodzenia w budowaniu życzę i więcej optymizmu chyba rzeczywiście w tej dziedzinie trochę mi go brakuje. To wszystko wydaje się być takie skomplikowane... Już w samych przedbiegach walczymy z tyloma schodami, że strach mnie ogarnia co będzie później. Dzięki za powitanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.03.2008 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Witam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gkrzyszt 06.03.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Witam i zycze zyczliwych i przyjaznych dusz na drodze do swojego domkuPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts