Anisia3 04.03.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Pytanie jak w tytule. A chodzi o drzwi wewnętrzne. Czy po wycięciu otworu w kształcie koła struktura wypełnienia nie straci swoich właściwości? Zazwyczaj jest tam papier - plaster miodu. Chciałabym w drzwiach łazienkowych mieć okienko w kształcie bulaja. Wiem, że są takie gotowe. Właściwie już zdecydowałam sie na DRE, ale nie podoba mi się ich bulaj. Wymyśliłam więc, żeby kupić zwykłe pełne dzrwi i wyciąć otwór, w którym zamontujemy osobno kupiony bulaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 04.03.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 A ja z kolei chciałabym zamontować klapkę wahadłową dla kota w drzwiach do pomieszczenia CO - bo tam planuję kuwetę i kot musi mieć swobodne wejście, a jednocześnie drzwi nie będą stale otwarte.Drzwi planujemy Porta Nova - podobno w tym modelu jest jakaś stabilniejsza plyta, a nie plaster miodu, ale nie wiem czy to jest możliwe do wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.03.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 mi kiedys cudowni panowe od remontu nie tyle wycieli dziure ale podcieli dol drzwi wew - tak skutecznie ze juz w strefie gdzie ta w-stwa "plastra miodu" byladrzwi nie stracily swych wlasciwosci ale brzeg wygladal b. brzydko - poszarpany etc.nie wiem - jak te drzwiczki dla kota maja jakas "framuge" zeby top zamaskowac to chyba ok - w przec wypadku - odradzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giness 04.03.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Żeby brzeg nie był postrzępiony trzeba miejsce, które będzie się ciąć okleić taśmą - taką papierową. To taki domowy sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts