fgw 04.03.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Moje stare konto na forum nie działa - nie mogę się zalogować i po próbie przypomnienia hasła, wyświetlana jest informacja abym skontaktował się z administratorem. Sęk w tym, że na tym forum nie można znaleźć administratora. Pisałem do redakcji muratora ale po kilu mailach i tygodniach bez odpowiedzi dałem sobie spokój. Moje wcześniejsze posty są na forum, tak więc nie zbanowano mnie.czy ktoś może wie w jaki sposób mogę odblokować swoje stare konto, albo jak skontaktować się z administratorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 04.03.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Moje stare konto na forum nie działa - nie mogę się zalogować i po próbie przypomnienia hasła, wyświetlana jest informacja abym skontaktował się z administratorem. Sęk w tym, że na tym forum nie można znaleźć administratora. Pisałem do redakcji muratora ale po kilu mailach i tygodniach bez odpowiedzi dałem sobie spokój. Moje wcześniejsze posty są na forum, tak więc nie zbanowano mnie. czy ktoś może wie w jaki sposób mogę odblokować swoje stare konto, albo jak skontaktować się z administratorem? nie wiem jakie to konto - być może złamałeś regulamin Forum, ale wówczas powinieneś zostać poinformowany o zablokowaniu spróbuj jeszcze wykorzystać informacje z tego wątku >>> http://forum.muratordom.pl/zablokowani-uzytkownicy-zostales-zablokowany-wejdz-tutaj,t113038.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts