Saturn1b 04.03.2008 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Witam wszystkich mam problem, tzn dom w którym mieszkam wymaga ocieplenia tylko nie wiem jaka grubość ocieplenia będzie dobra.ściany są zbudowane od środka jest pustak gazobeton za nim jest pustka powietrzna i cegła cementowa z zewnątrz. Jeśli byście mogli mi cos doradzić byłbym wdzięcznyAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.03.2008 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Taka podpowiedź podał Saczel kilka wątków niżej. Tutaj http://www.styropiany.pl/index.cgi?oper=1&kod=kalkulator mniej więcej można zobaczyć przenikalność ścian z wybranych produktów i odp grubości styropianów. Wynik w granicach o.29 to to czego powinno się oczekiwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts