MoniaXXX 05.03.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Czy może ktoś buduje ten domek, prosze o spostrzeżenia i sugestie a jak można to i o zdjęcia ?http://www.mgprojekt.com.pl/domki/krzysztof/rzuty.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia0903 31.03.2008 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Witam, my zdecydowaliśmy się właśnie na ten projekt "Krzysztof", niestety zdjęć nie mamy, bo jeszcze nie zaczęliśmy budowy. Szczerze mówiąc mankamentem tego domku jest to, że jest on wąski...no ale cóż taki sobie wybraliśmy (działeczkę mamy wąską). Jesteśmy jeszcze na etapie uzgadniania i wprowadzania małych przeróbek Jeśli będziesz mieć jakieś pytania to pisz. A ja również chętnie zobaczyłabym zdjęcia tego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 24.04.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Witajcie!Jak Wasze budowy? Od pewnego czasu zaczelam sie zastanawiac nad Krzysztofem. Wprawdzie moim idealem jest Krzys, ale mam waska dzialke i jesli nie uda sie 'wcisnac' szerszego domku, zotanie wlasnie ten. Troche sie martwie malym salonem i mala dolna lazienka. Lazienke mozna powiekszyc kosztem kotlowni, ale z pokojem nic sie nie da zrobic... Zmienilabym troche gore, zeby miec wieksze pokoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia0903 25.04.2008 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 My jak na razie czekamy na pozwolenie na budowę. Czyli projekt w 100% wybrany ) To fakt, że salon nie jest za duży ale to zależy co się komu podoba Myślę, ze można byłoby go optycznie powiększyć, gdyby się nie zabudowywało schodów, wtedy salon stanie się bardziej przestronny. Rezygnujemy z kominka. Co do łazienki, to na ogół spotykamy się z tym, że w domkach na dole łazienki są mniejsze, czasem wręcz tylko kibelek i umywalka. My jeszcze mamy zamiar mieć prysznic na dole. I myślę, ze to nam wystarczy. Z górą kombinowaliśmy, zeby powiększyć pokoje ale w końcu zostało tak jak jest. Hol będzie przestronny i myślę, ze będzie fajnym miejsce do zabawy dla dzieci W naszym projekcie zrobilismy jeszcze korytarzyk kosztem kotłowni, żeby można było wejść do garażu też od strony domu. I jeszcze jedna wielka zmiana...obróciliśmy garaż, tak, zeby przylegał całkowicie do domku i na górze zrobimy taras (może w przyszłości ogród zimowy). Wiaty na drugi samochód nie będzie. Czekam na Wasze decyzje i metamorfozy domku ) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 25.04.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Witaj! Zycze zatem szybkiego pozwolenia na budowe i rozpoczecia jej! Bede czekac na zdjecia Jak sie cos u nas wyklaruje, dam znac! Jeszcze jedno: macie aktualny wstepny kosztorys? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia0903 28.04.2008 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Witam Bardzo się cieszę, ze ktokolwiek oprócz nas jest zainteresowany tym projektem Niestety właśnie się okazało, że gdzieś w drodze urzędy znalazły braki...więc teraz musimy je uzupełnić no cóż...ponoć często się czegoś czepiają..no ale już poszło pismo z poprawką Jeśli chodzi o aktualny kosztorys to przykro mi ale nie mamy. A jesli tylko zaczniemy budowę to z chęcią wkleję zdjęcia Czekam na Waszą decyzję. Pozdrawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 03.05.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Witaj Kasiu! Jednak u nas wygral Krzys Zycze Wam powodzenia w budowie Krzysztofa i trzymam kcuki, zeby wszystko szlo po Waszej mysli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia0903 08.05.2008 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Witaj Haveno No cóż, szkoda, że nie wygrał Krzysztof ale Krzyś to prawie jak pokrewieństwo My również życzymy owocnej organizacji i jak najszybszego wybudowania domku. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts