_ZBYCH_ 31.08.2003 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2003 Chrońcie się przed intruzami! http://www.zbychdom.republika.pl/pliki/Parkan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 31.08.2003 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2003 ja daję jeszcze zasieki z drutu kolczasetgo pod napięciem, na rogach wieże strzelnicze z reflektorami no i patrole z psami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 31.08.2003 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2003 Zapomnieliscie o fosie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 31.08.2003 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2003 no tak...najlepsza byłaby z kwasem solnym...albo ze skorpionami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doki 31.08.2003 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2003 Ten parkan powinien byc troche szerszy, a na nim warstwa tluczonego szkla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pik33 31.08.2003 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2003 Zbychu - co to jest??? Nie mów że to wokół twego domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Shadock 31.08.2003 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2003 He he he i niezgodnie z prawem budowlanym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirat 01.09.2003 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 Po mojemu to fragment ogrodzenia gdzie ZBYCH trzyma swoje małe pieski ...które nie gryza a połykają w całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiek 02.09.2003 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Fajne, przy odrobinie wyobraźni można uznać, że podobne do jaskółek siedzących na drucie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 02.09.2003 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 A naszej budowy pilnuje teściowa - jak dotąd nic nie zginęło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 02.09.2003 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 a ja bede mial pod napieciem (instalacja juz przygotowana, sprawdzone u ojca na dzialce) - wychodzi o wiele taniej i pewniej tylko od czasu do czasu trzeba pozbierac koty pod plotem. niestety jeszcze zadnego zlodzieja nie zabilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.09.2003 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 a ja bede mial pod napieciem (instalacja juz przygotowana, sprawdzone u ojca na dzialce) - wychodzi o wiele taniej i pewniej tylko od czasu do czasu trzeba pozbierac koty pod plotem. niestety jeszcze zadnego zlodzieja nie zabilo. I módl się by tak było nadal. Żart z kotami wybitnie niesmaczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 02.09.2003 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 a ja bede mial pod napieciem (instalacja juz przygotowana, sprawdzone u ojca na dzialce) - wychodzi o wiele taniej i pewniej tylko od czasu do czasu trzeba pozbierac koty pod plotem. niestety jeszcze zadnego zlodzieja nie zabilo. I módl się by tak było nadal. Żart z kotami wybitnie niesmaczny to nie zart tylko "koszt" "bezpiecznego budynku". Rzeczywistosc jest ze wszech miar niesmaczna. Jesli mieszkasz blisko Poznania mozesz sie przejechac na strzzony parking nowych samochodow VW. Analogie do obozu burzy jedynie kilkumetrowa fosa. Tak nas postrzegaja inni - tym razem "oboz" mam nadzieje sluzy jedynie ochronie tego co w srodku. Tak nas postrzegaja i takim krajem niestety jestesmy: lapowkarze i zlodzieje. I nie wiem czy cos zmienia najwymyslniejsze ogrodzenia. W niemczech ogrodzenia to starta pieniedzy a u nas koszt ogrodzenia to czasami polowa kosztow domu. MOdle sie zeby nie bylo tak nadal ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 02.09.2003 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Zbychu - co to jest??? Nie mów że to wokół twego domu... Nie, to nie jest parkan wokół mojego domu, tylko parkan wokół pewnej hurtowni, a której robiłem analizę zagrożeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 02.09.2003 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 He he he i niezgodnie z prawem budowlanym... Dlaczego niezgodne z prawem budowlanym? Prawo nie ochroni mienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 02.09.2003 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 a ja bede mial pod napieciem (instalacja juz przygotowana, sprawdzone u ojca na dzialce) - wychodzi o wiele taniej i pewniej tylko od czasu do czasu trzeba pozbierac koty pod plotem. niestety jeszcze zadnego zlodzieja nie zabilo. DRASTYCZNE!!! ...ale może skuteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 02.09.2003 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 a ja bede mial pod napieciem (instalacja juz przygotowana, sprawdzone u ojca na dzialce) - wychodzi o wiele taniej i pewniej tylko od czasu do czasu trzeba pozbierac koty pod plotem. niestety jeszcze zadnego zlodzieja nie zabilo. DRASTYCZNE!!! ...ale może skuteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Shadock 02.09.2003 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 § 41. 1. Ogrodzenie nie może stwarzać zagrożenia dla bezpieczeństwa ludzi i zwierząt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.09.2003 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 a ja tam wole... tego no wiecie....no jak mu tam było?? a obcy chyba był ósmym pasażerem. (jesli by miec takiego wytresowanego to i by nawet płotka nie trza było robic) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dot 19.10.2003 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2003 A ja takie ogrodzenia widziałam na co drugiej posesji... w Peru. Szczególnie w Limie. I wszystkie pomysły z początku wątku: tłuczone szkło, specjalne oświetlenie parkanu halogenami, kaktusy posadzone na ogrodzeniu, druty kolczaste, takie kute kolczatki jak na zdjęciu... Nie wiem, czy coś było pod napięciem Najwyraźniej jakość ogrodzenia odzwierciedla subiektywne poczucie bezpieczeństwa obywateli. A przepisu o bezpieczeństwie ludzi i zwierząt swoją drogą nie rozumiem. Jeśli ktoś chce przejść przez mój płot, to przecież na własne ryzyko i dlaczego nie mam prawa postawić sobie płotu, przez który nie da się przejść bez uszczerbku na zdrowiu?? Gości zapraszam furtką, a reszty nie zapraszałam... Okolicznych psów i kotów również nie zapraszałam i nie zamierzam troszczyć się o ich dobrostan... Dot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts