madzia.a 24.03.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 ja używam płynu z Classena, który jest na zdjęciu powyżej i jestem z niego bardzo zadowolona. Uzywam równiez płaskiego mopa Vildey i żadnych smug nie mam. Dziewczyny, czy nie boicie się, ze po kilku latach, panele wam namokną od wody? Ja staram się ten mop dobrze wycisnąć, ale podłoga zawsze jest troche mokra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 02.05.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Rogacek, podnosze pytanie.Jakiego mopa parowego uzywasz do paneli?Ja po tych plynach mam smugi. Nie probowalam jeszcze classena, ale chcialam sobie kupic parownice karchera.Nie wiem tylko czy nadaje sie do paneli czy tylko gresu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pusiaczek 12.12.2016 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2016 Do nabłyszczania polecam Samlux emulsja. Butelka 750g kosztuje 7zł. Bardzo ładnie nabłyszcza i nie pozostawia smug i co ważne podłoga nie jest śliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kot833 23.12.2016 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 Ja myłem pufasem żeby zeszło wszystko ale to w najgorszych miejscach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts